Dooda, chyba sie odzywa zmeczenie organizmu, bo ja tez wkurzam sie na Ole i wydaje mi sie ze jest niegrzeczna, a wszyscy w oolo mowia ze jaka grzeczna :/
Alicja, gratulacje
Hania, tulisie :*
trzymam kciuki. Daj znac jak sie dowiesz co z brzuchem.
Ania, tesciowa chciala dobrze. Niezly "syf" jest przy glupim malowaniu jak sie robi gladzie.. dodatkowo smrod farb...
Ritta, ja jestem za. Jestem już w jednej takiej grupie i jest bardzo ok. Tymbardziej, że jak byłymy ogolnie dostepne nawet nie przychodzilo nam do glowy ile osob nas czyta!
anusia, ja ze szczepionkami nie ide wg kalendarza. U nas po szczepieniu szpitalnym na gruzlice wyszedl Niepozadany odczyn poszczepienny (tak w skrocie powiekszone wezly chlonne - wiszaca w powietrzu operacja pod pelna narkoza na ich wyciecie - itp kupa stresu), wiec wszystkie szczepienia sie opoznily, a i tak dlugi czas jezdzilismy do centrum szcepien w szpitalu jana pawla i tam tylko nas szczepili. Udalo mi sie wyrownac 5 w 1, wzw b, mamy cale rota i wczoraj odre, rozyczke i swinke. W ogole nie zaczelysmy meningo, choc w planach sa za 6 tyg i zobaczymy jak to wyjdzie.
shiran, witaj
kciuki za wizytujace i wszystkie badania!
Dzownil kurier, przyszla chusta. Jeszcze raz Wam dziekuje Dziewczyny za pomoc w glosowaniu :*:* Mam nadzieje ze i ja i przyszla uzytkowniczka bedziemy zadowolone