reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

anusiaszymka oj trzyma cię to twoje dziecie w niepewności, moja koleżanka dowiedziała się w 38 tyg. dopiero tak się za każdym razem odkręcało dziecko i nie można było dojrzeć, i się okazało, że dziewczynka

smokyeyes właśnie najgorzej z tymi zdjęciami, bo tak po niku wątpię żeby ktoś od razu rozpoznał jak się nie przyznasz

Ann_ u mnie też słoneczko, ale ja to lubię taką pogodę

shiran85 witaj

reklama
Hej laseczki, ja tak na szybkiego, bo Maja mi marudzi o spacerze.
Witaj shiran85, na dołączenie nigdy nie jest za późno :)

Jeśli chodzi o FB to jestem przeciwna, forum raczej wystarczy.
mam urwanie głowy bo mi się chyba szczeniak rozchorował, osowiały jest od wczoraj nie chce ani pic ani jeść ;/ będę zaraz weta szukała.
No i pierścionkiem się pochwalę i dziękuję serdecznie za życzenia. pierścionek.jpg
powodzenia wizytującym i oby wszelkie niedogodności Was dziś omijały :*

Załączniki

• pierścionek.jpg
    pierścionek.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 65
OK, to zajmę się założeniem zamkniętego wątku na BB.

Myślę, że nie będzie "obowiązku" udzielania się codziennie. Ja też ostatnio rzadko tu jestem i częściej podczytuje niż piszę :/ Ważne, że będziemy wśród osób które się znają i nie będzie obcych podczytywaczy.
Myślę też że wyjdzie "w praniu" ostateczny skład grupy. Zawsze przecież będzie można zaprosić jakieś dziewczyny i wypisać te które wcale nie będą się udzielać i nie będą zainteresowane grupą zamkniętą.

Witaj shiran :) Zapraszamy.

Dooda, chyba sie odzywa zmeczenie organizmu, bo ja tez wkurzam sie na Ole i wydaje mi sie ze jest niegrzeczna, a wszyscy w oolo mowia ze jaka grzeczna :/

Alicja, gratulacje :)

Hania, tulisie :*
trzymam kciuki. Daj znac jak sie dowiesz co z brzuchem.

Ania, tesciowa chciala dobrze. Niezly "syf" jest przy glupim malowaniu jak sie robi gladzie.. dodatkowo smrod farb...

Ritta, ja jestem za. Jestem już w jednej takiej grupie i jest bardzo ok. Tymbardziej, że jak byłymy ogolnie dostepne nawet nie przychodzilo nam do glowy ile osob nas czyta!

anusia, ja ze szczepionkami nie ide wg kalendarza. U nas po szczepieniu szpitalnym na gruzlice wyszedl Niepozadany odczyn poszczepienny (tak w skrocie powiekszone wezly chlonne - wiszaca w powietrzu operacja pod pelna narkoza na ich wyciecie - itp kupa stresu), wiec wszystkie szczepienia sie opoznily, a i tak dlugi czas jezdzilismy do centrum szcepien w szpitalu jana pawla i tam tylko nas szczepili. Udalo mi sie wyrownac 5 w 1, wzw b, mamy cale rota i wczoraj odre, rozyczke i swinke. W ogole nie zaczelysmy meningo, choc w planach sa za 6 tyg i zobaczymy jak to wyjdzie.

shiran, witaj :)

kciuki za wizytujace i wszystkie badania!

Dzownil kurier, przyszla chusta. Jeszcze raz Wam dziekuje Dziewczyny za pomoc w glosowaniu :*:* Mam nadzieje ze i ja i przyszla uzytkowniczka bedziemy zadowolone :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak mnie rano złapał w łydce skórcz aż myślałam, że się wgryzę w ścianę, a dziwne, bo nie piję kawy, łykam codziennie magnez, dawno nie miałam żadnych skórczy. Czyżby mi córa zabierała? Muszę albo zwiększyć albo zmienić magnez.

Alicja szkoda by bylo malucha, idź z nim do weterynarza, może czymś się struł albo jakiś wirus..

Wieczorem muszę stawić się w szpitalu :(

Podadzą mi sterydy na płucka, zrobią ktg jak się uda i jeżeli będzie ok to w nd/pn pójdę do domu.

reklama
haniu to wszystko profilaktyka. chca zadbac o Was i byc przygotowanym na wszystko,ale my przeciez dobrze wiemy,ze conajmniej 34 tydzien jest Twoj :-)
Trzymaj sie dzielnie kochana!

Do góry