hej dziewczyny, już się kiedyś ujawniałam, gdzieś tam na początku, przyznaje że podczytuję regularnie ale na pisanie jakoś czasu było brak, teraz już odpoczywam w domku (wina twardnien brzuszka, dostałam mega dawki magnezu bo szyjka elegancko długa twarda, może to te przepowiadające) Bedac w domku mam nadzieje pojawiać się tu częściej
reklama
Hania bedzie dobrze! Tyle juz przeszlas i dalas rade to teraz tez dasz! A dziewczynkom pewnie sie wcale nie spieszy
Joani ja tez mysle ze to byl tylko Twoj maluch jakby to byl skurcz to poczulabys na calym brzuchu. Wtedy caly brzuch twardnieje, nie tylko w jednym miejscu
Witam nowa dziewczyne
Co do grupy to czemu nie ale jak bedziemy decydowac kto tam bedzie? Niektore z Nas sa tu od poczatku a inne dopiero zaczely pisac. Niektore pisza czesto a inne nie.... Wiec jakbysmy mialy o tym zdecydowac?
Sorki dziewczyny ze tylko tyle ale ja jak zwykle zaraz do pracy sie wybieram wiec malo czasu
Moja mala dzisiaj wiecej sie wierci wiec juz jestem spokojniejsza i maz wrocil wiec mam lepszy humor
Joani ja tez mysle ze to byl tylko Twoj maluch jakby to byl skurcz to poczulabys na calym brzuchu. Wtedy caly brzuch twardnieje, nie tylko w jednym miejscu
Witam nowa dziewczyne
Co do grupy to czemu nie ale jak bedziemy decydowac kto tam bedzie? Niektore z Nas sa tu od poczatku a inne dopiero zaczely pisac. Niektore pisza czesto a inne nie.... Wiec jakbysmy mialy o tym zdecydowac?
Sorki dziewczyny ze tylko tyle ale ja jak zwykle zaraz do pracy sie wybieram wiec malo czasu
Moja mala dzisiaj wiecej sie wierci wiec juz jestem spokojniejsza i maz wrocil wiec mam lepszy humor
Ostatnia edycja:
maltanka
Fanka BB :)
hania trzymam kciuki za was, będzie dobrze, nie martw się i odpoczywaj
joani wypacynkowałaś się do garów teraz;-)
a ja niedługo zbieram się do przedszkola po małego, zażyczył sobie dzisiaj żeby go odebrać po deserku, a to niech ma
joani wypacynkowałaś się do garów teraz;-)
a ja niedługo zbieram się do przedszkola po małego, zażyczył sobie dzisiaj żeby go odebrać po deserku, a to niech ma
Mi brzuch twardnieje cały ale bezboleśnie nawet jakbym akurat na nim reki nie miała to sie nie zorientuje i tylko magnez biore, a jak mały się wypina to czuję to bardzo wyraźnie ale wlasnie w jednym miejscu, ale pierwszy raz w panice od razu dzwonilam do lekarza w środku nocy ale wszystko jest ok chyba taki nasz urok ciezarowek czasem, ciagle coś
joani
To ja już nie wiem co mi jest :-) wczoraj twardy się zrobił i dziwnie wypchał, więc chyba to nie maluch. Póki nie boli i nie ma regularnie, to tylko obserwuję. Czasami mi stawrdnieje na chwilę, ale się nie wypycha i to chyba będą te przepowiadające. Tak tylko soobie "gdybam" :-)
Coś podejrzewam, że teraz nagle wszyscy się uaktywnią w pisaniu ... ;-)
Teraz będziemy dopiero miały... skończą sie beztroskie dni i codziennie coś nowego nam się będzie przytrafiało, oby tylko to, co być może i jest nie groźne :-)
Teraz będziemy dopiero miały... skończą sie beztroskie dni i codziennie coś nowego nam się będzie przytrafiało, oby tylko to, co być może i jest nie groźne :-)
Mnie też brzuch twardnieje, taki jakby wzdęty się robi i to głównie popołudniu, teraz w nocy ten skórcz, i tak czytam, że na to twardnienie bierzecie magnez, tak? to ja też będę łykać, ale się zastanawiam coby nie przeholować, bo już jedną tabletkę łykam rano.
A tak w ogóle to łykacie regularnie no-spę? Tzn 3 razy dziennie po 2 tabletki? Mnie coś lekarz wspominał na samym początku o tym, ale ja tak sobie myślę po co? Biorę fakt jak mnie boli dłużej ale żeby tak regularnie? Może fakt trzeba..
A tak w ogóle to łykacie regularnie no-spę? Tzn 3 razy dziennie po 2 tabletki? Mnie coś lekarz wspominał na samym początku o tym, ale ja tak sobie myślę po co? Biorę fakt jak mnie boli dłużej ale żeby tak regularnie? Może fakt trzeba..
maltanka
przywiozłam młodego z przedszkola, zaszłam po drodze na ciucha i kupiłam dwie sukienki
o tym samym pomyślałam akurat dzisiaj nie;-) może lepiej skończmy temat póki co
jak nic się nie dzieje to po co
o tym samym pomyślałam akurat dzisiaj nie;-) może lepiej skończmy temat póki co
A tak w ogóle to łykacie regularnie no-spę? Tzn 3 razy dziennie po 2 tabletki?
jak nic się nie dzieje to po co
reklama
M
Mar1
Gość
Ale nas dzisiaj przybyło
Witam wszystkie dziewczyny - czujcie się tu dobrze.
Hania - a jesteś pewna, że jazdy dziś, to dobry pomysł?
A z nospą lepiej uważać, różne opinie krążą.
Witam wszystkie dziewczyny - czujcie się tu dobrze.
Hania - a jesteś pewna, że jazdy dziś, to dobry pomysł?
A z nospą lepiej uważać, różne opinie krążą.