reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

hej dziewczyny, już się kiedyś ujawniałam, gdzieś tam na początku, przyznaje że podczytuję regularnie ale na pisanie jakoś czasu było brak, teraz już odpoczywam w domku (wina twardnien brzuszka, dostałam mega dawki magnezu bo szyjka elegancko długa twarda, może to te przepowiadające) Bedac w domku mam nadzieje pojawiać się tu częściej :)

reklama
Hania bedzie dobrze! Tyle juz przeszlas i dalas rade to teraz tez dasz! A dziewczynkom pewnie sie wcale nie spieszy :)

Joani ja tez mysle ze to byl tylko Twoj maluch :) jakby to byl skurcz to poczulabys na calym brzuchu. Wtedy caly brzuch twardnieje, nie tylko w jednym miejscu :)

Witam nowa dziewczyne :)

Co do grupy to czemu nie :) ale jak bedziemy decydowac kto tam bedzie? Niektore z Nas sa tu od poczatku a inne dopiero zaczely pisac. Niektore pisza czesto a inne nie.... Wiec jakbysmy mialy o tym zdecydowac? :)

Sorki dziewczyny ze tylko tyle ale ja jak zwykle zaraz do pracy sie wybieram wiec malo czasu :)
Moja mala dzisiaj wiecej sie wierci wiec juz jestem spokojniejsza i maz wrocil wiec mam lepszy humor :D

Ostatnia edycja:
hania trzymam kciuki za was, będzie dobrze, nie martw się i odpoczywaj
joani wypacynkowałaś się do garów teraz;-)

a ja niedługo zbieram się do przedszkola po małego, zażyczył sobie dzisiaj żeby go odebrać po deserku, a to niech ma :tak:

Mi brzuch twardnieje cały ale bezboleśnie nawet jakbym akurat na nim reki nie miała to sie nie zorientuje i tylko magnez biore, a jak mały się wypina to czuję to bardzo wyraźnie ale wlasnie w jednym miejscu, ale pierwszy raz w panice od razu dzwonilam do lekarza w środku nocy ale wszystko jest ok :) chyba taki nasz urok ciezarowek czasem, ciagle coś ;)

To ja już nie wiem co mi jest :-) wczoraj twardy się zrobił i dziwnie wypchał, więc chyba to nie maluch. Póki nie boli i nie ma regularnie, to tylko obserwuję. Czasami mi stawrdnieje na chwilę, ale się nie wypycha i to chyba będą te przepowiadające. Tak tylko soobie "gdybam" :-)
Coś podejrzewam, że teraz nagle wszyscy się uaktywnią w pisaniu ... ;-)
Teraz będziemy dopiero miały... skończą sie beztroskie dni i codziennie coś nowego nam się będzie przytrafiało, oby tylko to, co być może i jest nie groźne :-)

Mnie też brzuch twardnieje, taki jakby wzdęty się robi i to głównie popołudniu, teraz w nocy ten skórcz, i tak czytam, że na to twardnienie bierzecie magnez, tak? to ja też będę łykać, ale się zastanawiam coby nie przeholować, bo już jedną tabletkę łykam rano.
A tak w ogóle to łykacie regularnie no-spę? Tzn 3 razy dziennie po 2 tabletki? Mnie coś lekarz wspominał na samym początku o tym, ale ja tak sobie myślę po co? Biorę fakt jak mnie boli dłużej ale żeby tak regularnie? Może fakt trzeba..

Cześć dziewczyny :) dopiero pierwszy raz zajrzałam na wątek główny, w sumie to w większości oglądam temat brzuszkowy :) chciałam więc się przywitać. Będę zaglądać tu częściej. Miłego dnia!

przywiozłam młodego z przedszkola, zaszłam po drodze na ciucha i kupiłam dwie sukienki

Coś podejrzewam, że teraz nagle wszyscy się uaktywnią w pisaniu ... ;-)

o tym samym pomyślałam:eek: akurat dzisiaj nie;-) może lepiej skończmy temat póki co

A tak w ogóle to łykacie regularnie no-spę? Tzn 3 razy dziennie po 2 tabletki?

:no::no::no: jak nic się nie dzieje to po co

reklama
Ale nas dzisiaj przybyło :)
Witam wszystkie dziewczyny - czujcie się tu dobrze.

Hania - a jesteś pewna, że jazdy dziś, to dobry pomysł?

A z nospą lepiej uważać, różne opinie krążą.

Do góry