reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Hania - trzymaj się! Dobrze, że podadzą sterydy - szybciej wykształcą się płucka i dziewczyny będą bezpieczniejsze. Mojej znajomej też podawali, a później okazało się, że spokojnie donosiła ciążę.
Leż teraz i wypoczywaj, a weekend w szpitalu szybko zleci. Może u Ciebie to reakcja na stres? Dużo się przecież ostatnio u Was działo...

Wiem dziewczyny, że profilaktyka ale bardzo się boję, że szyjka się skróciła, albo z dziewczynkami coś nie tak :(

Kurczę miałam to wszystko mieć robione od 30tygodnia dopiero :(
Martwię się bardzo.

Dziekuję anusia, marciątko, shiran za dobre słowa :-*

Być może to właśnie stres wszystko spowodował. Ja ciągle się denerwuje, boję :(

Witaj shiran.
Hania, sama widzisz, że musisz odciąć się od swiata niestety i zacząć żyć swoim życiem, trzymam kciuki, żeby było dobrze.
Ja też jestem za zamkniętym gronem, bo szczerze wkur.... mnie to, jak raz na miesiąc ktoś wchodzi i pisze jedno zdanie, zazwyczaj problem ma i tyle go widzieli.
Ja już ładnie gładziutkie stópki mam i teraz do garów i prasowania :-)
Na skurcze w łydkach oprócz magnezu dużo potasu trzeba- najlepiej sok pomidorowy, banany, kiwi, morele suszone :-)

Hania! Głowa do góry! Wiem, że łatwo się mówi, bo sama już się zalewałam łzami - grunt, że będziesz pod kontrolną i opieką szpitala. Z dziewczynkami jest na pewno w porządku!

Dziś jeszcze na te jazdy podejdę, albo zadzwonie po tatę to mnie podwiezie i Dominikiem się zajmie. A te jutrzejsze przełoże na kiedy indziej. Trudno. Ciąża ważniejsza.

Hania dbaj o siebie na pewno bedzie wszystko fajnie! Wszystko dobrze sie ułoży - nóżki w supełek ! ;) a lepiej zeby dziewczynki zdarzyły sobie wykształcić płucka ;) a dla Ciebie co tam weekend przynajmniej polezysz w koncu! Co to dla Ciebie przy tylu dniach na początku w szpitalu ;) bedzie dobrze! ;)

sawi ale my nie chcemy grupy tylko wątek zamknięty. Po pierwsze żebyśmy tylko my miały tam dostęp, po drugie wątek będzie wyglądał tak samo jak tu a grupy wyglądają marnie. Sama byłam w zamkniętej grupie ale założyłyśmy zamknięty wątek i grupa "umarła"

reklama
shiran witaj :-)

joani zapomnialam ci wczesniej napisac,ze takie napinanie sie brzuszka w jednym miejscu i jego twradnienie. to moze byc po prostu wypychanie sie maluszka :-) czasem pupka, plecki, ''wystaje'', tak,ze mozna zauwac jakby stozek po ktorejs stronie brzucha, wiec niekoniecznie to musialo byc stawianie brzuszka, to co poczulas, szczegolnie, jesli bylo jednorazowe i bezbolesne. moje malenstwo, czesto sie tak wypina, fajne uczucie :-D

Do góry