reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dzięki Dziewczynki ja tam wierze ze to Wasze kciuki działają cuda ;)))

Ta ja do ślubu tez bede sie kulac ;) ale co tam na parkiecie bedzie sie mna łatwiej kulac hehehe ;))

Ann a Ty chyba 27 tak?

reklama
EM_Ka super, że wyniki dobre i wszystko jest ok

Dooda przejdzie mu, spokojnie, ja mojemu jak już dokucza i wykłóca się daję coś do rysowania, uwielbia to i mam min. godzinkę spokoju, a niedługo wakacje i też się zastanawiam jak to będzie bez przedszkola, czy dam radę mu tak czas zorganizowac

Hej dziewczyny,
pięciolatki chyba taki okres buntu wszystkie mają. Moja Majka tez jest ostatnio nie do zniesienia normalnie, dyskutuje na każdym kroku, przez przeprowadzkę musiałam ją wypisać z przedszkola i teraz dziecko szaleje ;//

a muszę się Wam pochwalić,
przy okazji moich wczorajszych urodzin mój Wojciech postanowił się wreszcie oświadczyć :) także mam Pana Narzeczonego :)

Co do ślubu to dziewczyny podziwiam - ja już jeden raz wychodziłam za mąż w ciąży (5mc) i drugi raz bym się nie zdecydowała brać ślubu w ciąży. Za dużo emocji, spraw na głowie i zamieszania było. Inna sprawa, że to małżeństwo akurat nie przetrwało nawet roku, ale to już moje osobiste uprzedzenia.

Wam życzę wszystkiego najlepszego i spokoju ducha :D

Emka ja 28 w sobotę ;-) ja też część pocztą słałam. Ty masz innych spraw mnóstwo więc rozumiem.
Alicja gratulacje, super że ukochany się zdecydował :-) powiem Ci że to racja co mówisz dlatego ja w sumie robię takie małe przyjęcie bardziej niż wesele bo już zacznę III trymestr i jakoś nie wyobrażam sobie tańców, jednak nie chciałam czekać bo szczególnie mi na nich nie zależy, najważniejszy jest ślub dla mnie nie samo wesele : Laugh2:
W takim razie ty pewnie po porodzie na spokojnie wszystko będziesz sobie planowała :-)

Moja koleżanka powiedziała mi że ona np pójdzie do ślubu kiedy ich córeczka będzie mogła im na nóżkach obrączki przynieść hehe :-)

Emka super, że wyniki wyszły dobre :)

Alicja gratuluje oświadczyn :)
Ciekawe kiedy mojemu się zachce mi oświadczyć... mam cichą nadzieję, że chociaż przed narodzinami małej to się stanie..

Moja koleżanka powiedziała mi że ona np pójdzie do ślubu kiedy ich córeczka będzie mogła im na nóżkach obrączki przynieść hehe :-)
jak chodziliśmy z M na nauki to doradca właśnie gadał, że spotkał się z tym, że córka narzeczonych na ich ślubie niosła obrączki i to było dla niego dziwne.. dla mnie nic dziwnego w tym by nie było a nawet słodkie :)
Jak moja sis się hajtała to ich obrączki 3letnia córka drugiej siostry niosła :)

Jestem dziewczyny, jazdy ok ale bez szału. Troszkę stres mnie zjada, rozkojarzona jestem.

Na cmentarzu byliśmy, Nela się pytała dlaczego tu tyle kwiatów i czy to babcia je posadziła. Powiedziałam, że nie to miała multum innych pytań. A na końcu mówi:
- no to teraś jeśmy do babci do domku. A ja jej mówię, że babcia ma teraz domek wysoko w niebie u Aniołków, a mała do mnie tak jak Dominik? Ale się na nią wydarłam :( ale już puszczają mi nerwy nie mam siły, tyle na nas spada...

Mama dzwoniła, płakała, że nie może być na pogrzebie... Jeja wszyscy myślą, że ja mam multum sił i każdego pocieszę...

Tylko kto pocieszy mnie???

Ostatnia edycja:
Hej tak się zastanawiam, nie wiem czy oczywiście jesteście za, może chciałybyście sie poznać na Facebook ? Tylko jak to technicznie zrobic, żeby tu na forum oficjalnie nie podawać swoich danych osobowych ?

Hania to wszystko minie z czasem, nie będzie dobrze ani dziś ani jutro a może nawet nie za tydzień, ale na pewno będzie taki dzień że będzie lepiej. Zobaczysz, ale myśl o rodzinie i o dziewczynkach bo załamać się nie możesz, one to wszystko odczują. Głowa do góry :*

dooda ja jestem za tylko jak właśnie to zorganizować.
Bubles dzięki :-) jakoś się dotoczymy
nexiss a ta koleżanka to w Australii mieszka więc tam też cuda niewidy, więc nie ma co się dziwić.

Ostatnia edycja:
reklama
Co do fb to ja niestety nie posiadanm konta więc na pewno się nie przyłączę. Kiedyś już była o tym dyskusja i większość dziewczyn była przeciwna... Więc nie wiem...

Do góry