reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Oh nie wszystko mi sie skasowalo;(

Anius dobrze ze wszystko ok z. Maluchem /Mała btw niezłe ze tak długo jeszcze nie wiesz co chowa miedzy nóżkami ;)

Ania mała śliczna ;)

Marciatko dobrze se to dzis z krążkiem ;)

No i nie pamietam co tam komu jeszcze miałam napisac bo duzo tego znowu było ;)

Joani wrzuć tez przepis Pls do odpowiedniego wątku łatwiej bedzie znalezc ;)

Nio a ja muszę sie pochwalić - wyniki ok to nie choleztaza ;))) wiec w gruncie rzeczy ok mam permanentny stres ale jaka radość potem , oby mój Maluszek nie był tez taki rozchwiany potem przez to ;)

Nio nic ide dalej ogarniać sprawy dzis założyli lustro, przyszły zaproszenia juz wypisałam , jutro kończą podłogi ;) i ekipę jeszcze na 1 dzien zapraszam i w przyszłym tyg kuchnia i przeprowadzka sialala ;)))

Wrzuciłam :-) Emka, dobrze, że nic nie wyszło i nie stresuj się tak kobito, bo jak widać jeszcze trochę rzeczy przed tobą a musisz być piękna, wypoczęta i bez siwych włosów na swój wielki dzień :-D
Trzymam kciuki, żeby wszystko dalej szło szybko i gładko :-)

Emka miałaś napisać na kiedy ustaliliście datę ślubu bo nie pamiętam przepraszam a jestem ciekawa :-)
joani dobrze napisane :tak: ja muszę znaleźć sobie jakiś przepis bez tuńczyka bo już do sklepu to mi się nie chce iść, ale to nie problem.
anusia no właśnie też się zdziwiłam, że tak długo twój Maluszek ukrywa swoją płeć, ale może już nie długo ;-)

Ann No w tym poście co sie skasował to było ;)
8 08 2014 g 15 bede ślubował mojemu Dużemu Smerfowi czytaj Marudzie, Wazniakowi i Lalusiowi(3w1) ale ja go muszę kochac hehehe ;)

Joani jak mówisz chill... A jestem na Krzywe pyski ze wszystkimi z chłopem swoim wczoraj sie chwyciłam, z rodzicami tez dość napięta atmosfera cos chodzimy rozdrażnieni a jeszcze te muchy wrh ...

Emka no to ja myślałam że będę miała duży brzuszek a twój to ulala :) godzina tez bardzo ładna godzina miłosierdzia bożego, też mam o 15 :) a się mnie ktoś na naukach zapytał "co tak wcześnie? wszystkie inne zajęte?" hehe a tylko my mamy w tym dniu, ale sama taką godzinę wybrałam :-)

Ann tak ja sie bede toczyć ;) ale na 27 06 bym sie w życiu nie wyrobiła !
;)

No wiem wiem dzis sie z mama chwyciłam ze nie bede do wszystkich biegać z zaproszeniem ;) ja z brzuchem, przeprowadzka na karku No way ! Po co jest poczta ;)

Witam Was po kilkudniowej przerwie, trochę nadrobiłam, ale nie wszystko. Ciesze się, że u Was w miarę ok, ja narazie też nie narzekam, samopoczucie i apetyt ok:no:, mój pięciolatek oststnio mi gra na nerwach, stał się taki niedobry, nie słlucha, a wręcz kłuci ze mną. To pwenie wina tego ,że od prawie 2 mcy nie chodiz i już nie pójdzie do przedszkola, tak to miał jakoś wszystko poukładane i jakoś bardziej urozmaicone. Teraz siedzi z mamą, której nigdy nie było w domu, a ta tylko sę wyleguje i objada i na nc siły nie ma :no::no:.

Nie wiem co i której z Was miałam napisać....

Em ka cięszę się, że wyniki wyszły ok i podziwiam Cię z tym slubem w sierpniu, mnie to by musieli chyba kulać do ołtarza, bo już teraz wyglądam jakbym miała rodzić za chwilę:-)

Miłego wieczorku

reklama
EmKa, cieszę się, że wyniki dobre. Nie chcę mówić tylko: "a nie mówiłyśmy???" :-D
Dziewczyny, ale wam zazdroszczę tych pozytywnych emocji związanych ze ślubem... mhm... :-)

Do góry