Mamuśki oraz brzuszkowe mamy - Wszystkiego Najlepszego Dla Nas Wszystkich !!!
sawi- ja od 24 marca na zwolnieniu i nadal też nie dostałam pieniążków. Jeżeli w przeciągu dwóch tygodni nie dostanę to pewnie się przejdę do ZUSu dopytać o wszystko. Jeżeli jakoś na dniach dostaniesz pieniążki to daj znać żebym wiedziała, bo mamy prawie od tego samego dnia zwolnienie to może też jakoś podobnie terminowo dostaniemy pieniądze.
Wracam dziś do codzienności i do obowiązków, sesja mi się zaczyna niedługo i już pierwsze kolokwia przede mną. Dziś mam jedno, w środę oraz w piątek więc trochę nauki mnie czeka. Może córcia się urodzi wyjątkowo zdolna dzięki temu hehe
A weekend w Płocku spędziłam bardzo miło. Tak jak mówiłam, wcześniej miałam kryzys z narzeczonym, ale od kiedy ja jestem w Toruniu, a on w Płocku, to trochę odpoczęliśmy od siebie i jest naprawdę dużo lepiej
Jednak takie coś jest czasem potrzebne
W Płocku przez weekend sporo się działo, był Jarmark Tumski, Juwenalia, więc różne atrakcje, koncerty, wesołe miasteczko (nawet się skusiliśmy na jedną przejażdżkę na karuzeli bo była dość delikatna więc nie było obaw o brzuszek, oj jak ja dawno już nie byłam na wesołym miasteczku, trochę się poczuliśmy jak dzieci. No ale Pola się urodzi, to myślę, że znów zaczną nam się takie atrakcje!) Byliśmy też w kinie na X-men w 3D. Więc na atrakcje nie mogłam narzekać, ale co prawda może trochę tego za dużo było bo do Torunia wróciłam zmęczona i muszę teraz sobie odpocząć trochę.
Maddlena- No to dziś też masz atrakcje, najpierw synusia zobaczysz (więc to będzie jakiś prezent na dzień matki) później imprezka w przedszkolu. Super sprawa
i na pewno bardzo wzruszająca, w szczególności, że teraz tyle hormonów nami steruje
nexiss- Ja na początku jak czułam ruchy to też bardzo chciałam żeby Mój je poczuł, a on się denerwował, że ja mu mówię "teraz...", a on nic nie czuje. Ale to dlatego, bo ja najmocniej czułam ruchy te, które były do wewnątrz silne, a on później zaczął pod ręką wyczuwać te kopniaki, które ja za to mniej czułam (bo były do zewnątrz brzuszka). Ale nie martwcie się, już niedługo będą tak silne, że będziecie się oboje mogli nimi cieszyć