reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witam :) pochmurnie i deszczowo (aczkolwiek w tej chwili chyba właśnie nie pada;P).
Dziewczyny zdrowiejcie, bo jak nagle pogoda zrobi psikusa i będzie cieplutko, to kto się będzie cieszył słoneczkiem jak Wy będziecie grzać kołderki? ;)

Do nas dotarły tylko warsztaty dla przyszłych mam "Mama wie", u Was też było coś takiego?

No i dziś wizyta :) nie mogę się doczekać a jednocześnie troszkę się denerwuję - jak zawsze, żeby wszystko było dobrze :)

Dzień dobryyyyy :-)
u nas też dalszy ciąg masakry pogodowej...ponoć jeszcze tylko jutro a potem ma być poprawa więc czekam z niecierpliwością :-)
Plany na dziś: praca przy kompie, znowu jakieś pranie i prasowanie... a poza tym podglądanie rzeżuszki jak śmiga, wyczekiwanie na smeranie motylka i odgrzanie obiadu ;D na szczęście przez weekend zgromadziliśmy trochę wałówki więc teraz tylko odgrzać i obiad gotowy.
Nexiss, Choco - powodzenia na wizytach!!! za resztę nieujawnionych dziewczyn wizytujących również &&&
Moja wizyta już jutro :)
Ja właśnie zamówiłam ten kojec rogal na allegro i zastanawiam się czy zdąży przyjść przed świętami...hmm :) już bym go chciała mieć bo wieczorami brzuszek jest całkiem spory ;D
Pozdrawiam i życzę miłego dnia dla wszystkich!

Witam się i ja :)

U nas też zimno i pochmurno, siedzę w pracy owinięta kocykiem, piję ciepłą herbatkę i jakoś nie mogę się zabrać fi pracy...

Dziś wizyta, nie mogę się już doczekać podglądania Mikołaja, bo nie widziałam go 5 tygodni... Wyszły mi jakieś bakterie w moczu więc pewnie jakaś infekcja mnie dopadła, chociaż nic mnie nie piecze ani nic... Zobaczymy co dr powie...

Ania świetny pomysł z tym stanikiem, muszę wykorzystać... W ogóle to muszę sobie kupić jakiś nowy bo już mnie zaczynają moje cisnąć :/

Nexis, Choco i inne wizytujace - powodzenia!

Bubbles zdrówka!

Czekamy zatem na dobre wieści z wizyt i miejmy nadzieje, że u niektorych wyjaśni się, kto w środku mieszka :-)
Ja nie wyobrażam sobie leżenia bez rogala. Przyzwyczaiłam się do spania z nim. Brzuch tak nie ucieka w dół i nie ciągnie. Mąż się śmieje, że się od niego odgrodziłam... ;-)
Nie wyobrażam sobie spania w staniku, ale mnie może to ominie, bo nie ma dużych piersi...

witam porannie

od wczoraj mam cały czas bóle @
jak sie położyłam ,miałam 3 skurcze delikatne
dziś od rana ćmi dalej na @
wieczorem jedziemy na IP
bo nie mamy co z dziecmi zrobić,a tesciowa będzie w domu ok.17 to podrzucimy jej a sami pojedziemy do szpitala,tylko nie wiem do którego jechać

Sawi, koniecznie skontaktuj się z lekarzem ale nie zamartwiaj się na zapas. Moja Sis miała w połowie ciąży takie bóle i lekarz zalecił odpoczynek, duphaston i nospe. Więc i ty odpoczywaj dziś jak najwięcej :*

reklama
o a ja dopiero teraz zauważyłam, że Sawi z Grodziska Mazowieckiego jestes? tzn. ze tam mieszkasz? :)

oświadczam, że już jestem umyta :) bowiem rodzice mieszkają 3 bloki dalej i oni mieli ciepłą wodę :) gnałam jak szalona żeby tylko zdąrzyć :)

co do staników - to owszem, taki sportowy - mega :) np. w Pepco sa: w dwóch cenach: 10zł i 15 zł, kolory: biały, beżowy, czarny, różowy i taki hm odblaskowy żółty :)

polecam również przedłużki do staników :) dobra alternatywa do ulubionego stanika, który zaczyna uciskac :) na allegro za 1,50 :) różne kolory :)

Do góry