reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Kulki się zderzyły... dobre, nie słyszałam nigdy :-D
chciałabym tak trochę częściej się wysypiać, ale jak już pisałam, mam bezsenne godziny nocne. Mąż mówi, że po porodzie będę dłużej spała na bank, bo będę tak zmęczona, że tylko głowę przyłożę, to zasnę :-D i nie będę się tak kręciła i dam jemu spokojnie spać.
Mam tak potwornego lenia, że tylko pranie zrobiłam, kuchnię ogarnęłam i teraz będę słuchała z maluchem muzyki i rozwiązywała sudoku. Dziś zamawiamy pizzę, a co... czasem można, no nie? ;-)
Zazdroszczę tych wizyt, byłam nie cały tydzień temu i znowu chciałabym podejrzeć jak kangur skacze :-D

reklama
joani ja to pizze czesto a zwlaszcza ostra w sumie to nie zdrowa chyba nie jest, gorzej te zupki chinskie a ja tak na nie ochote i jem ale nie za czesto wiadomo:)
czasem można oby nie za czesto ,
moja kangurka nie skacze na usg niestety spokojnie leży chyba sobie śpi zawsze

najgorsze jak mojej kuzynce chlopak wypalil jak w ciazy , bo ona tez do niego pretensje ze ja nie wspiera nie pomaga a on jej na to źle trafiłaś :no:
to czesta wymowka facetow:/

najgorsze jak mojej kuzynce chlopak wypalil jak w ciazy , bo ona tez do niego pretensje ze ja nie wspiera nie pomaga a on jej na to źle trafiłaś :no:
to czesta wymowka facetow:/

Kochana, jak się trafiło to trzeba sprawdzić wcześniej i jeżeli źle to się idzie dalej ... ale bez tego faceta.

no mogla przed ciaza go zostawic, ale czemu tego nie zrobila licho wie

a on nie pracuje , dziecko sie urodzilo , pije itd patologia,
ona oplaca wszystko z macierzynskiego , i ledwo na jedzenie starcza a czasem i na to nie ma

Ostatnia edycja:
joani, mam dokladnie to samo. Jestem zmeczona a spac nie moge i pol nocy sie mecze. Przy Oli spalam jak susel calymi dniami i nocami. Wiec wymyslilismy teorie ze skoro przedtem byla dziewczynka to teraz brak spania = chlopiec :D

Wesolutka, ja troszkę chciałabym księżniczkę, ale czuję, że to chłop będzie :-) może nam się sprawdzi...

Joani, mi jest obojetne, bo mam tyle nieznoszonych fajnych rzeczy po Oli, ze zakupy byly by z glowy gdyby byla corcia, ale czuje tez presje ze strony dziadkow (maja 3 wnuczki) i meza, bo fabryka zostaje zamknieta, a wiadomo jak to facet chce miec syna :) Polowkowe mam za miesiac, to przynjamniej tyle niech sie chlop nacieszy z syna, gdyby pozniej mial sie okazac corcia ;)))

reklama
Anka mnie podbrzusze, krocze i kosc ogonowa i to tak ze ledwo sie poruszam :p
Moze wez jakas nospe? Ja nie jestem fanem tabletek w ciazy ale od czasu do czasu nie zaszkodzi :)

Do góry