reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Martusiu moja imienniczko ;-) który to tydz Ci leci?
Anncka mnie czasem tylko pierś zaboli. Za to cała jestem w nerwach. Krew na betę pobrano mi rano. ( co za rymy :p)
Ritta na którą będziesz miała wynik?

reklama
Witamy się i my, ale na króciutko, bo zaraz z Ola do lekarza po recepte na mleczko :)

witam Was Dziewczyny, trzymam kciuki za prawidłowy przebieg ciąży.

kurcze już którąs ma wizyte, zazdroszcze :) my jeszcze tydzien czekania :p

Witam sie i ja.
Objawów jak na razie brak.
Idę dzisiaj do laryngologa, bo to chyba jednak zapalenie zatok te moje bóle głowy. Tak podpowiada DR GOOGLE, no i moja koleżanka pielęgniarka.
A może też zrobię betę? Będę przechodziła koło laboratorium, to może się skuszę...
Miłego dnia, kobietki.
A i trzymam kciuki za ładny przyrost bety u Was:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)
marika123 wychodzi że 4 tyd, suwaczek zrobię dopiero po wizycie u gina jak potwierdzi mi ciążę na 100% :tak:
dobra teraz zmykam śniadanko z synkiem zjedzone teraz czas ogarnąć mieszkanko i zmykamy na spacerek :-)

Czesc dziewczyny ja na chwilę bo w pracy. Mam lytanie czy w ciazy moge chodzic na aerobik.??

katka mi lekarz zezwolił na umiarkowany wysiłek, żadnych stepów i dynamicznych zajęć. Ale jeśli wcześniej regularnie nie chodziłaś to byłabym ostrożna.
Ja planuje pilates i basen, ale to po wizycie. Póki co mam przerwę.

Martusiu to czekamy na potwierdzenie i suwaczek.
U mnie wynik na 80% jutro. :eek:. Ja prawie całą noc nie spałam z wrażenia. Oby ta była inna :-D

reklama
Do góry