reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

ania, chyba by nie byla nadgorliwa, gdyby nie placil jej nfz :)
mowila, ze 2 wizyty miesiecznie od 20 tygodnia ciazy :D warto skorzystac :) i poznala mnie po tylu miesiacach. Mowi ze chodzi teraz do mojego bloku bo sie dzidzius urodzil (musze obczaic, bo nawet nie wiedzialam :D)

Hania, co za wiadomosc!!!!! Kciuki zacisniete. Trzymajcie sie zdrowiutkie wszystkie trzy. Musi byc dobrze!!!!!!!! Dziewczyny sa na pewno silne!!

reklama
Trzymam kciuki, musi byc wszystko dobrze
Ja magnez biore 3x2 tabletki a no spe forte jak sie czesciej niz zwykle brzuch stawia, i to tak wychodzi ze biore jedna co kilka dni

Szczęka mi opadła i nie mogę dalej wyjść z szoku :szok: Hania, trzymajcie się dzielnie. Mam nadzieję, że ten szpital co są małe to porządny i I stopnia. Wszystkie mamy paluchy zaciśnięte za was.
Co do nospy, to ograniczcie do minimum. U nas już na studiach mówili o "dobroczynnym" powikłaniu po- braku napięcia mięśniowego. Magnez działa równie dobrze.
Muszę też przejść się do przychodni i wcześniej zaznajomić z położną, chyba warto.

Ostatnia edycja:
Hania trzymajcie się, musi być dobrze. Codziennie będzie modlitwa za Was Kochana, szczególnie za Elene i Ole :*
Aż mi się płakać zachciało jak to przeczytałam, ale Ty nie możesz, musisz być silna !!

Była u mnie neonatolog z włocł. Mówi, że dziewczyny duże jak na tydz. Ciąży ale niewiadomo na ile wykształcone są wszelkie organy. Jest to skrajne wcześniactwo i niewielkie szanse.

Poród, a na pewno odklejenie jednego z łożysk jest sprawką najpewniej cukrzycy :(

Dziewczyny mam nadzieję, że pozwolicie mi tu z wami zostać :(
Bo ja szczerze z całego serca wam kibicuje. Tu mam w was prawdziwe wsparcie. Dziękuję.

Mąż przywiózł mi modem tableta i lapka przed chwilą więc jakiś kontakt na pewno mieć będziemy. Teraz pojechał do Bydg. Bo gdybym miała z tel pisać to ciężko to widzę. Ja się czuję w miarę dobrze. Ale serce mi pęka :(
Jeja dlaczego no, dlaczego :(

Hania - modlę się za Ciebie!
Dziewczynki są duże - a to daje nadzieję. Jedna z sierpniówek też urodziła w maju bliźniaki jak Ty i wszystko zmierza ku dobremu, a wagę chyba miały mniejszą...
Ważne, że są w dobrym szpitalu i pod fachową opieką :*

Chociaż ja jestem tu od dzisiaj z Wami to podczytuje Was od dłuższego czasu.
I Hania oczywiście, że chcemy abyś z nami to pozostała.
Z Waszymi córeczkami będzie wszystko dobrze, wierzę w to.

reklama
Hania, małe mają aż 85% szans, więc tego się trzymajmy. Najważniejsze będą te następne dni, ale musi być dobrze. Pomyliłam się, chodziło mi o III stopień refer. szpitala, więc są w dobrych rękach.

Do góry