Witam.
U mnie dzisiaj pogoda tragedia. Co prawda jak na razie nie pada, ale jest 10 stopni!!!!
E MKa to miałaś nerwa. Współuczję. Ale tak to jest, jak nie przypilnujesz, to mają cię w d...e, Ale po kasę, to zawsze są i to szybko. Mój mąż ma własną działalność, robią tynki w domkach, to nie raz opowiada, jak niektóre ekipy zostawiają taki syf na budowie, że czasem nie wiedzą od czego zacząć.
Rajo007 też uważam, że te obrazki, to tylko tak orientacyjnie. Ja też czuję Franka ok 3-4 palce nad pępkiem.
Soniafka ale się pięknie opaliłaś. Super, że wakacje się udały. No i dobrze, że masz zagwarantowane znieczulenie, skoro tak bardzo się boisz.
Ann_ nie ma co z góry zakładać, że będzie bardzo bolało. Urodzić trzeba i nie ma co sie nakręcać, że będzie ciężko
Sawi śliczne imię wybraliście dla córeczki. Chyba też bym poszła do lekarz sprawdzić, te bóle. Może właśnie coś ci przepisze na te skurcze.
Ja nadal nie pojmuję, jak to jest możliwe, żeby ginekolog nie miał USG w gabinecie. Osobiście się z tym na szczęście nie spotkałam.
A_nka to, jak nam się kojarzy poród, zależy właśnie od własnych doświadczeń. Są kobiety,, które twierdzą, że wolą rodzić, niż iść do dentysty. Ja też na mój nie narzekam. Bolało, ale nie jakoś strasznie, no i faktycznie, szybko się zapomina. Ja z kolei jakoś nie mogę sobie wyobrazić CC.
No więc pogoda dziś nie zachęca. Mama przed chwilą dzwoniła, że zimno, jak cholera. Po południu muszę podjechać do mojego gina, bo w poniedziałek nie miał czasu wypisać mi tego wniosku o zasiłek rehabilitacyjny. Obiad pewnie zjem u mamy, jadę zostawić jej Antka.
Jeśli ktoś dziś wizytuje to &&&&&&&&&&
Miłego dnia.