reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Kara to nie pomoze bo to od mojej kosci lonowej i tego ze mi sie rozeszla. Bedzie tylko gorzej niestety. Mam tylko nadzieje ze nie dojde do momentu gdzie bede musiala chodzic o kulach...

Ania wspolczuje takiego dnia. Chyba kazdemu sie zdazaja od czasu do czasu :)

reklama
Mój mąż miał jechać na zakupy, oczywiście ma videokonferencję i nie wiadomo kiedy się skończy.... więc smsa dostałam, że skoro jestem taka zamulona, to tylko pizza dostarczy mi więcej energii :-) świetnie, zdrowo, kolorowo ;-) niech mu będzie ale i tak muszę czekać, bo kasy nie mam przy sobie- Franek, czekamy zatem :-D
Ania, rzeczywiście kiepski dzień jak naleśniki nie wyszły- w pełni rozumiem :-)

ania// może wieczór będzie lepszy, trzymam za to kciuki i lecę prostować włosy eh, trzeba jakoś wyglądać :)

Ania// współczuję dnia.

U nas zajęcia masakrycznie nudno w sali jest chyba ze 30stopni i jak zaraz nie będzie 18 to oszaleje.

Maddlenka jak pradziadkowie dali na łóżeczka to można było zaszaleć o kupić, pościele dwie i ręczniki dwa zamówiła moja mama, a ja to tylko parę drobiazgów :)) tym razem rodzina bardzo pomaga...

Ale teraz mam stracha, że za wcześnie, że coś się stanie... Babie nie dogodzi.

A kurier powiedział, że powyżej 40kg on nie wnosi towaru na piętra. Nie wiem jak to wygląda zazwyczaj my stacjonarnie takie rzeczy kupowaliśmy

Ostatnia edycja:
ja jutro idę na tą straszną glukozę :-/ jenyy ostatnio strasznie mi słabo było po wypiciu i już się boję co będzie jutro

Cześć dziewczyny :) nadrobiłam wszystko...ale za nic w świecie nie pamiętam co komu miałam napisać...w ogóle u nas znowu upał i ledwo żyję.

Bardzo dziękuję za wszystkie kciuki - bardzo się przydały! Mogę już trochę chodzić, bez szaleństw ale chociaż trochę ;P i taka ciekawostka moje dziecko nie lubi leżeć na lewym boku, tętno mi w tedy skacze tak w górę, że szok. A niby na lewym się powinno całą ciąże przeleżeć... :p

Zobaczcie dziewczyny, super filmik, tak a propos wczorajszego dnia matki, aż się wzruszyłam na koniec :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=769585709752867&set=p.769585709752867&type=2&theater
wzruszyłam się :)

Animka ja od leżenia na lewym boku już czuję, że chyba odleżyny mi się robią ale to jedyna pozycja w jakiej mogę spać, na prawym nos mi się zatyka i ciężko mi oddychać a na plecach różnie, zasnąć nie mogę a rano wstaje z tej właśnie pozycji :) tylko wstaje wtedy z zaciśniętymi zębami bo piersi mi ciążą strasznie i bolą..

Kusiak no to współczuję :/

Ania będzie lepiej, zjedz sobie czekolady na poprawę humoru ;)

Hania współczuję temperatury.... U nas burzowo cały dzień ale na szczęście upału nie ma...

Ja śpię na lewym boku zazwyczaj ale ma prawym też mi się zdarza poleżeć i nie widzę różnicy ;)

reklama
Maddlenka jak pradziadkowie dali na łóżeczka to można było zaszaleć o kupić, pościele dwie i ręczniki dwa zamówiła moja mama, a ja to tylko parę drobiazgów :)) tym razem rodzina bardzo pomaga...

Ale teraz mam stracha, że za wcześnie, że coś się stanie... Babie nie dogodzi.

A kurier powiedział, że powyżej 40kg on nie wnosi towaru na piętra. Nie wiem jak to wygląda zazwyczaj my stacjonarnie takie rzeczy kupowaliśmy
No to tak, jak dali, to trzeba było kupić;-)
No wiesz, my tutaj wszystkie Tobie życzymy, abyś jak najdłużej wytrwała w trójpaku, ale również dobrze wiemy, że w ciąży bliźniaczej to wcale nie takie łatwe. Więc chyba jednak lepiej być przygotowanym wcześniej.
A kurier? Ma obowiązek, czy nie ma, nie wiem. Ale mógłby być CZŁOWIEKIEM, widział, że jesteś w ciąży, to normalnym, ludzkim odruchem byłoby wniesienie na górę przesyłki.
Ja śpię na lewym boku zazwyczaj ale ma prawym też mi się zdarza poleżeć i nie widzę różnicy ;)
Ja też nie śpię na lewym boku, lubię i jestem przyzwyczajona do spania na prawym. Ale czasem się położe i też nie czuję różnicy. Chociaż właśnie powinno się spać na lewym,

Kusiak również współczuję. Podejrzewam, że to bardzo uciążliwe.

Ania// jutro będzie lepszy dzień.

Joani od czasu do czasu pizza też nie jest zła...

Ostatnia edycja:
Do góry