reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ann koniecznie się pochwal jak zdecydujesz się na łóżeczko :-)

Nexiss no właśnie pochwal się Waszymi typami imionek

Animka &&& zapewnione :-)

A my zbieramy się do domku, wiedziałam że wszystko co dobre w końcu się kończy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nexiss ojj wiem co czujesz, bo my tez mamy problem z imieniem dla synka, lista dluga, ale nie mozemy dojsc do porozumienia i co chwile zmieniamy zdanie:(

A_nka poszalalas z wozeczkiem, ale oby wam dobrze sluzyl:tak:

Ostatnia edycja:
Animka ładne tylko czy nie lepiej by ozdoba była z przodu :sly:;)
Ale ogólnie bardzo mi się podoba :-)

Dziewczyny na początku miała być Wiktoria a teraz podoba mi się Amelia ale pewnie do września coś jeszcze mi sie jeszcze spodoba innego. M typów nie ma co się go pytam, wiec sama wybieram.

Padam... przebiegłam się po tym outlecie i dzsisiaj nic szczególnego już nie było.. ale zakupiłam 2 sztuki, jak wyschną wkleję :-)
Potem wpadły koleżanki na ploty, co się nasłuchałam o pracy to moje :-)
Następnie zawiozłam mamę na działeczkę, pojadłyśmy czereśni i trochę nogi mi zbrązowiały- nareszcie :-)
No i na koniec mąż miał pilny wyjazd do innego miasta, więc z nim pojechałam i spędziłam znowu 2 h w sklepie dziecięcym- w sumie nazwałabym to hipersklepem z dwoma piętrami. To może o tym na oddzielnym wątku.:-)
To już wiecie, że dla cieżarnej to zbyt duzo jak na jeden dzień i dlaczego padam :-D
W odpowiedzi na wasze pytania-1. rzeczywiście często mnie głowa boli, bo mam migreny. Na szczęście teraz już mniej w tym trymestrze:-) 2. A glukozę miałam już raz robioną, bo było podejrzenie cukrzycy, co się na szczęście wówczas nie potwierdziło. 3. Jak pisałam krwi ciągle przybywa i ważne, żeby żelazo nie spadało. Trzeba długo je brać, żeby efekt był widoczny.
No to chyba tyle :-)

Joani pisz, pisz z czym poszalałaś, albo co Ci się spodobało :-)

Nexiss Wikusia to śliczne imię

Animka ładne tylko czy nie lepiej by ozdoba była z przodu :sly:;)
Ale ogólnie bardzo mi się podoba :-)

A to nie będzie z przodu? xD Bo na moje oko to będzie tak, że jak się będzie podchodziło do łóżeczka to właśnie pierwsza będzie żyrafka a później maleństwo :p - tak obrazowo :p

nexiss Amelia - bardzo mi się podoba :)

reklama
nexiss moj Ł. też chciał Wiktoria, ja początkowo wybrałam Amelia a na koniec Adrianna. Jednak okazało się że chłopiec więc rzadno nie pasuje hehe chyba zostanie Wiktor. Na pewno znajdziesz takie co spodoba Ci się na amen :)
a_nka na pewno się pochwalę :) ale to już jutro bo dziś mi zbrakło czasu, ale decyzja prawie jest. Początkowo chciałam coś jak animka z motywem i pełnymi bokami, ale koniecznie z szufladą i najlepiej taką co to osłona nie jest przymocowana do szuflady. Ale chyba jednak mi się odwidziało to zdobienie i zdecyduję się na takie zwykłe, ale w odcieniu co będzie pasował do moich mebli i z materacem jak radziłaś :)

Do góry