reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej:)

Ja już na nogach, bo mój kochany Mąż obudził mnie chrapaniem, a jak wstał do pracy to ja już byłam tak rozbudzona i głodna, że też się zwlokłam z łóżka, ale skorzystałam, bo zrobił mi śniadanko:-DOgólnie warto było wstać wcześniej, bo jak tak sobie jeszcze leżałam to pierwszy raz poczułam czkawkę u synka i tak mi śmiesznie cały brzuch podskakiwał, super uczucie:))

Wesolutka
a to nie Primosten?;-) Piękny widoczek, my jesteśmy uzależnieni od Chorwacji, niestety w tym roku nie damy rady, ale wrzesień przyszłego roku jest nasz we trójkę:-)

A_nka ciesze się, że Mąż oprzytomniał i wrócił do domu:tak: Oby teraz już było tylko dobrze i więcej mu nic takiego do głowy nie wpadło:)

Jestem jakaś pełna energii mimo wczesnej pory, więc chyba to wykorzystam i trochę ogarnę mieszkanko, a potem się wybiorę na zakupy i jakiś spacer, bo pogoda zapowiada się piękna;-)

Miłego dnia i udanych wizyt:)

reklama
To i ja się witam już jako druga :)
Miałam sobie pospać ale zaraz jak M wyszedł to ja wstałam.
Ok 9 idę się rejestrować do sadysty, na dziś wątpie że się uda.
Potem bieda jakieś mini zakupki na obiad, może dziś rybkę zrobię.
Po obiedzie do matki posiedzieć na działeczce, dziś ma być jeszcze cieplej niż wczoraj więc trzeba skorzystać.

Ann z tym ruszaniem brzuszka próbowałam, ale nie naciskałam delikatnie, pogłaszcze może się mała ruszy :)

Za wizyty trzymam && :)
Miłego słonecznego dzionka :)

Dzień dobry :)
słoneczko pięknie świeci że aż się żyć chce :)

Niuńka wstała punkt 6 i koniec spania :) M już w pracy a my jakieś śniadanko szykować się i zmykamy na plac zabaw :) posiedzieć na słoneczku :)

Emka strasznie drogo macie od osoby.. ale w sumie na szybko to też inaczej .. myśmy mieli 165 zł od osoby , w miejscu gdzie bardzo dużo bywaliśmy, bar, plac zabaw dla dzieci, weradnda i fajna sala:) nie chcielismy nigdzie indziej :)
macie dość duzo pracy w związku z tym więc trzymam kciuki za cierpliwość do ludzi i spokoju :) a jak brzuszek napięty to magnez bierz rano przed wyjściem a jak dalej to rano i wieczorem :) lepiej dmuchać na zimne :)

Haniu dobrze że M oprzytomniał :) powodzenia na pierwszym kursie :) daj znać jak poszło :)

Alicja współczuję sytuacji u teściów.. nie wiem co powiedziec..;/

Nexiss spokojnie doczekasz się :) ja jak chce żeby mały się ruszył to tak bardzo delikatine posmyram paluszkiem po brzuszku :) i zaraz kopniak spróbuj :)

Wesolutka pięknie :) zazdrość to za mało powiedziane :) ale co tam u nas słoneczko świeci pojdziemy na plac zabaw, piasek będzie tylko wodę do butelki wezmę :p i prawie tak samo :)
Oleńka raczej już ma wygraną w kieszeni :) ale głosik oddany :)

aha a nie uwierzycie wczoraj zadzwonił telefon i słyszę milutkim glosikiem " chciałam panią poinformować że wyniczek aminopunkcji jest już do odebrania" hahaha kurdę nie wiedziałam czy mam podziękować czy powiedzieć w końcu czy co :) ale podziękowałam i tyle :) pojedziemy po niego dzisiaj :)

Wg coś ritta się nie odzywa , Maddlen,anusiaszymka też jakos ucichły.. ?? mamy nadzieję że wszystko u Was wporządku dziewczyny :*

Za wizyty &&& zaciśnięte :)
napajajcie się słoneczkiem dziewczęta :)
miłego dnia :*

No i witam sie i ja ;)

Budzik nie wył z wczoraj mnie obudził ;) No ale spoko Maroko ;)
Ładne słoneczko za oknem woec tez inaczej sie żyje ;)

Miłego dnia brzuszki kciuki za wizyty!!!&&&&&&&

Ehh a ja liczę za 2 dni na nifty ze bedzie wszystko ok !

Czesc Wam ;)
Ja juz od 6 na nogach wyprawilam gwiazde do przedszkola, meza do pracy i wracam do lozka puki mlody spi :D

Brzuszek juz dzis znacznie lepiej. O 10 moja mam przyjezdza po Dominika i mnie tez zabierze na dzialeczke to troszke witaminy d zaczerpne ;)

Spotkanie mam o 16 wiec wieczorkiem zdam relacje. Szykuje sie dosc zabiegany miesiac :D

Za wszystkie wizytujace zaciskam &&&

Wesolutka widok przepiekny... Odpoczywajcie ;)

Emka na pewno synek zdrowy jest kochna!!

Milego dnia wrzesnioweczki kochane!!

Ania// kciuki za wyniki amnio, ale na pewno są dobre:tak: Daj nam od razu znać:)

A_nka powodzenia na kursie, dasz radę:-)

EM ka macie tyle kciuków zaciśniętych, że na pewno Nifty wyjdzie pięknie:tak:

Ania// no tak, wybacz moją sklerozę, wy przecież teraz tylko wynik odbieracie,a już wszystko wiecie co i jak:tak:

reklama
Do góry