reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

I ja też meldunek,

Ale sen miałam że ucieklam z cc bo bałam się i było za wcześnie czyli w śnie 22 tydz hehe co za sen i po mojego dzwonilam a on nie odbierał bo chyba był że swoimi dziecmi.. brrr

Em ka ale fajnie masz z tym ślubem pozazdrościć :))

reklama
Dzień dobry wrześnióweczki!:) piękny dzień się zaczyna i humorki przez to super:):):)

EMka straszne te ceny macie za osobę:szok: ale powodzenia we wszystkich przygotowaniach! Pamiętam jak my przez to przechodziliśmy:) a to już prawie rok minął:):)

Ania powodzenia na kursie:) dzisiaj to pewnie tak bardziej organizacyjnie się spotkacie:) Uważaj na siebie!

Wesolutka...mmm... pięknie tam macie:)

Nexiss, jakiś czas temu też myślałam o kupnie rogala ale w końcu się naczytałam, że te tańsze szybko "flaczeją" i stają się bezużyteczne a te droższe to jest koszt ok 130zł więc już sporo i doszłam do wniosku, że bez pewnych rzeczy da się żyć;)

Ja wczoraj długo nie mogłam zasnąć bo łapie mnie ostatnio jakiś taki nieokreślony skurcz (drętwienie?) prawej nogi i ręki... Miałyście coś takiego? To nie boli tylko takie uczucie dziwne. Cały czas się wierciłam i masowałam te miejsca:/

No już się zarejestrowałam do sadysty, ale nie wiedziałam że tyle trzeba czekać, bo wizytę mam dopiero 6 czerwca :baffled: mam nadzieje, że mi kolejna plomba nie wyleci do tego czasu :-p

Ale się fajnie zrobiło na dworze... :) Ubrałam polarek cienki i poszłam jeszcze do sklepu bo było ok 14 st więc myśle, że nie będzie za ciepło, a w pół godziny już w cieniu 19 st nie wspominając o słońcu :) Jest cudnie, tylko wypoczywać na słoneczku :)

Maltanka, Ania to fakt wykorzystam poduchy, bo spodziewałam się, że ten rogal max z przesyłką ok 30-40 zeta a 70 to już lekka przesada, jak mi ma jeszcze wadzić to bym się wkurzała tylko.

Amaliee to troszkę podobnie masz jak ja , wiem co to znaczy także mi też ciężko ale ja nic nie poradze,moj już taki chyba jet,
także wiem co czujesz :/ ale chyba wracanie długo co

Ja już mieszkanie ogarnęłam, podłogi pomyłam, jeszcze po tym deszczu na okna nie mogę patrzeć, ale to zostawię dla M na jutro.

joani
i jak głowa, nie boli? ja coś dzisiaj nie mogłam spać

anusia to masz troszkę roboty, ale fajnie tak jak ktoś przyjeżdża

hania to ja dzisiaj mojego budzę do przedszkola, a ten mówi, że spać chce, to ja do niego "to nie idziesz do przedszkola?" a on "idę tylko się wyśpię":-D

candy ojej ale miałaś sen

pastelowa magnez bierz

nexiss trzeba było powiedzieć, że w ciąży to może by cię szybciej zapisali, ps. oj fakt ciepło się robi i tylko na słoneczku wypoczywać

amaliee a dzwoniłaś do niego?

Amaliee ee to fajnie mmm jak dawno nie byłam nad morzem :) trzeba korzystać z pogody

Maltanka no dziwny, dziwny.. I ci lekarze tacy straszni

Właśnie wróciłam z ktg...masakra. Już myślałam, że w końcu będę mogła normalnie funkcjonować a tu d**a. Tydzień bezwzględnego leżenia, dobrze chociaż, że w domu a nie w szpitalu :p

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja też już coraz gorzej sypiam. Dzisiaj obudziłam się cała "połamana", a najgorzej to mnie boli prawa strona jakby bark ale okolice łopatki eh nie wiem jak to zrobię sama, ale muszę się porozciągać bo ledwo się ruszę od razu boli. I chyba zacznę spanie pod samym kocem bo już mi się robi zbyt ciepło rano.
Mam w domu odmalowywanie i kuchnia od wczoraj stoi pod przykryciem więc przygotowywanie jedzenia nie należy do przyjemnych, ale może dziś się to skończy.
Emka masz na myśli że tylko piątki wolne są w salach weselnych? no tak ja to przerabiałam na początku roku i niestety też tak było w domach weselnych, ale udało się coś odpowiedniego znaleźć jednak na sobotę :)
Dzisiaj znowu szkoła, może dowiem się w końcu jak ćwiczyć na piłce hehe :)

A wiecie pod jaką nazwą w laboratoriach skrywa się ten test z glukozą co się pije?

Do góry