reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A bym zapomniała, wybaczcie że się powtórze, zastanawiam się nad rogalem do spania a potem karmienia, tak patrzę teraz na allegro na nie i trzeba minimum wywalić ok 50 zł bez przesyłki a z ok 70 zł. Kupa kasy.. A Wy swoje za ile kupowałyście? Drażni mnie już to znalezienie pozycji, wiercę się w łóżku i mnie nerw bieże a rano połamana wstaje..

reklama
Dzień Dobry Słonecznie
U mnie ciepełko i słoneczko, odwiozłam małego do przedszkola, poszliśmy z psem na działkę po kwiatki i zaraz biorę się za ogarnianie mieszkania, póki jeszcze mi się chce to robić.:tak:

wesolutka
ajjjj ale masz fajne widoki

EM_Ka widzę dzisiaj też ciężki dzień cię czeka
Bubbles ja też biorę się za ogarnianie mieszkania, póki jeszcze mi się chce;-)

ania// nareszcie, ciekawe co by powiedzieli jakbyś powiedziała "o co tak szybko", ps. udanej zabawy na placu zabaw

hania i jak mała poszła chętnie do przedszkola? no i czekam na relacje jak kurs

nexiss ja nie używałam rogala, jakoś mi nie był potrzebny, a nie masz od kogo pożyczyć żeby wypróbować? bo jak Ci się nie sprawdzi to tylko na darmo pieniądze wydasz

Maltanka właśnie nie mam od kogo pożyczyć, trochę duży koszt jak na poduszkę, chyba sobie będę radzić zwykłymi :)

widzisz ja nie pamiętam jak to było już na końcu, czy mi tak strasznie źle było spać, trochę spory koszt jakby się miało nie przydać, jak ci zaczyna być nie wygodnie to spróbuj zwykłej poduszki i zobaczysz ci się sprawdzi, a do karmienia nie było mi potrzebne, bo i tak dziecko brałam w rożku.

Nexiss dla mnie to tez duży koszt.. a powiem ci kiedyś sobie pożyczyłam taki rogal i leżałam z nim może 15 minut bo nie wygodnie mi było :) lepiej między nogi jaśka dać albo zwiniętą poduchę albo koc zrolowany?:) spróbuj z innymi środkami :) a ten rogal to dużo miejsca też zajmuję..

Cześć Witam się wtorkowo, mała jeszcze śpi:p a ja piję kawusię:)

A wiec tak:p wczoraj nie doczekałam się na męża żeby wziął Nadię na dwór bo wrócił dopiero o 17 a o 17 to gdzie już trochę późno, no to ruszyłam dupsko i wyszłyśmy o 15,30 na podwórko, słoneczko świeciło, akurat teściowie podjechali, kupili mi polskie truskawki po 10 zł koło Biedronki jakiejś we Wrocławiu:) Małż przyjechał i trochę poodbijaliśmy sobie piłką:D taką Nadusi na wróżkami bo do siatki trzeba kupić, ale fajnie już nie pamiętałam jak to jest sobie pograć, śmiał się ze mnie ze stoję jak kołek a ja w końću się zrewanżowałam i chodziłam za nim i mówiłam :
Ty Konczita zaraz twoja dziewczyna przyjedzie:D ( Bo na siłownie chodzi z nim jego kolega z pracy, kiedyś ważył 100 kg a po 4 msc chodzenia na siłownie waży teraz mniej niż ja:) on z mężem też w delegacje jeździ:)
Teść siedział w oknie i się smiał że muszę w piwnicy na siłowni kamery zamontować albo program zdrady wynająć:) hahaha:D

I Nawt jak byli już na siłowni szwagier, mąż i ten kolega zeszłam i tam się śmiałam :D mówię do niego :" Ty konczita czo sobie życzysz na kolacje?" hahha gonił mnie z tej piwnicy:D bo tak sie smiał że nie mógł ćwiczyć:D potem zamknął drzwi:D to szwagier krzyczał że ma ich na oku:))))

Jednym słowem wczorajszy dzień zaliczam do Udanych:) Fajnie jak mąż jest w domku.

Ps zapomniałam posmarować mężą filtrem, dziewczyny jak on się spiekł.:D Ma tylko blado odbitą bokserkę na plecach:D i Nogi bo musi być w spodniach roboczych:D

WITAM SIĘ I JA :-) Tak jak pięknie za oknem, tak ja się czuję wręcz odwrotnie. O 2:30 obudził mnie potworny ból głowy pulsujący, pobiegłam po tabletkę, zrobiłam okład i już zasnąć nie mogłam, pulsowało jak cholera. Mąż biedny też się kręcił, bo go rozbudziłam i tak już do rana się wierciliśmy- dwa, a w sumie trzy korniki ;-) Franek też się obudził i mi po brzuchu łaskotał...
Wyglądam teraz jak po imprezie, tyle że kaca nie mam ;-)
Emka, powodzenia w załatwianiu spraw a Hani owocnego "kursowania" :-)
Jak już się doprowadzę do stanu jako takiego idę po wyniki do labo i z mamą na ryneczek po kwiatki dla niej na balkon. Później jedziemy do lekarza. Mam nadzieję, że żelazo mi pomogło i nie będzie żadnych dodatkowych leków.

hej!
Melduje sie cala i zdrowa :-) Maluszek wierci sie juz porzadnie i w koncu mezus wyczul kopniaki pod rreka :-D
wybaczcie,ze tak na szybko,ale mamy gosci z Polski , przylecial brat cioteczny mojego meza z zona i dwoma synusiami :p Fajne chlopaki, ale urwisy ,ze hoho! Moja Marysia bidulka schodzi im z drogi, bo nie za bardzo kuma tych ''braterskich'' sporow :-) Roboty jest, a czasu na komputer w ogole. Dzis zajechalam na troche do pracy, wiec postanowilam wpasc do Was na chwile!

pozdrawiam Was wszystkie, trzymam kciuki za wizytujace, zdajace egzaminy, czekajace na cos i starajace sie o rozne sprawy rowniez, wypoczywajacym milego urlopu :-) Przepraszam,ze tak ogolnikowo!
ania dziekuje za pamiec :* madlena i ritta tez pewnie w nawale obowiazkow :-)

kusiole babole :-*

Maltanka, gwiazda chętnie do przedszkola poszła, wynudziła się w domu to teraz do dzieci chciała :-)
Jedynie co to nie bardzo wstać jej się chciało :-) :-)

Młody jeszcze śpi, a zaraz moja mama będzie :-D

reklama
I ja też meldunek,

Ale sen miałam że ucieklam z cc bo bałam się i było za wcześnie czyli w śnie 22 tydz hehe co za sen i po mojego dzwonilam a on nie odbierał bo chyba był że swoimi dziecmi.. brrr

Em ka ale fajnie masz z tym ślubem pozazdrościć :))

Do góry