reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Tynusia nie mam pojecia co to w ogole znaczy...

Anusia wspolczuje bolu glowy oby szybko minal

Joani super ze tak tanio Ci sie udalo ciuszki kupic :) mi sie tez wlasnie przed chwila udalo upolowac sliczna sukienke z metka na ebay'u za grosze :)

Anka no co za baba! Ale fajnie jej maz odpowiedzial :)

Ania no co za koszmar! Jak mozna Was tak dlugo meczyc i stresowac??!!! Nie rozumiem!!

To są tętnice zaopatrujące w krew macicę, prawa jest sprawna więc na razie lekarz nie kazał się martwić... Ale mimo wszystko się martwię:-(

Hania, hahaha jaka wredna malpa :D ciekawosc ciekawoscia, ale jeszcze komentarz od siebie na poczatku musial byc...

Ania, kochana my jestesmy z Toba, nie denerwuj sie. A Hania mam nadzieje ze nie wypije sama szampana, i jutro rano otworzymy z hukiem!
Kiedys w dzien dobry tvn mowili o fundacji ktora zajmuje sie przypadkami zlej diagnozy lekarzy, pomocy prawnej w takich wypadkach, moze i w takiej kwestii by pomogli...tylko kurcze oczywiscie nie pamietam teraz nazwy jak potrzeba :/

Tynusia, ja tez nie pomoge nie slyszalam o czyms takim

sawi, wazne ze zdrowiutka i masz wszytsko po poprzednich. Gratulacje :*

Ja pier... Ania oni są nienormaalni chcą cię doprowadzić do zawału czy co ja bym chyba pół tego zakładu rozniosła, bardzo Ci współczuję, ale mimo towierzę że wszystko będzie dobrze, tylko kto Ci te nerwy wynagrodzi ????

Sawi gratuluję, no to zdominowałyście męża:-):-):-):-)

Sawi wspaniała wiadomość, córeczki są suuuuper :-D gratuluję :tak:

Hania ale macie wścibską małpę za sąsiadkę i dobrze jej dogadaliście, masakra, moi sąsiedzi chyba nie są tacy, choć do końca ich nie znam bo tu od 1,5 roku dopiero mieszkam, brzuch mój zaczyna coraz bardziej być widoczny, może plotkują między sobą, mam to gdzieś..

Ania nie wiem co mam Ci napisać, po prostu brak słów.. pozostaje tylko cierpliwie poczekać do jutra a jak Twój mąż mówi potem zgłosić skargę do dyrektora.

Ania jesteśmy z Tobą ale nie zostawilabym tego tak!
Wierze ze dzidzia jest zdrowa ale gdyby wyszło noe tak to faktycznie mogłoby by byc za późno i to powinien ktos wziąć pod uwsge!!
Ale to jest kufa Polska ! Wrh;/

Hania i bardzo dobrze zgasiliscie kobiete !

Sawi gratulacje ;) Babiniec będziecie miec hehe jak maz zareagował ? ;)

Joani fajnie ze udało sie kupić ciuszki w tej cenie ;)

Aniusia Joani przykro mi z powodu głowy, mam nadzieje ze nie bedzie Was męczyć tak długo jak Zła pogodę zapowiadają ! Oby szybko przeszło !

Dziewczyny otwieramy szampana i PIJEMY!!!!!!!!
przed chwila zadzwoniła położna że rozmawiała tam jeszcze i chyba im też na sumienie poszło i zrobili dzisiaj do końca..
I BĘDZIEMY MIEĆ ZDROWEGO SYNA !!!

dziękuję wam że jesteście :*

Ania super wiadomość :-D długo wyczekiwana ale wszystkie wiedziałyśmy, że będzie ona pozytywna dla Was :-D bardzo się cieszę :tak: To gdzie ten szampan? :-D

reklama
Do góry