reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

a_nka super, że u mamy wszystko ok! :)
natalinaa gratulację z okazji ślubu :)

My swój planujemy na czerwiec, więc już będę mega wielorybem :p chcemy tylko cywilny, bez przyjęcia - zależy nam na samym fakcie a nie na imprezce ;P zresztą nie wyobrażam sobie mieć innego nazwiska niż moje dziecko (oczywiście nie krytykuję innych dziewczyn :)) jesteśmy po zaręczynach już hmm jakieś 3,5 roku, więc czas najwyższy :p jeszcze tyle czasu a ja już się nie mogę doczekać :)

reklama
no dziewczyny w takim razie macie jeszcze troszkę pracy i stresiku przed sobą :)

Natalia powodzenia :) a w sobotę życzenia się posypią :)
animka masz rację inne nazwisko to tylko problem.. ja musiałm przez pół roku z corką do lekarza chodzić z aktem urodzenia bo nie wierzyli że jestem jej matką bo nazwisko ojca miała... wkurzające to było.. ale myśmy chcieli ślub kościelny a jak kościelny to i wesele więc zdecydowaliśmy że córka będzie już z nami w tym ważnym dla nas dniu :) a i ja się lepiej czułam :)

pochwalcie się sukniami i tym jak pięknie będziecie wyglądać :):)

Hej, jeszcze tylko jutro do pracy i weekend uff, trochę zaczyna mi doskwierać kręgosłup, więc pierwsze co robię po pracy to leżakowanie i czytanie forum.

Ritta powodzenia na badaniach, czekamy na wieści!

Ania bardzo ładna sukienka, dodałam sobie ją do zakładek. A miałaś jeszcze jakieś inne problemy w urzędach, czy gdzieś indziej, z tym, że Twoja córka miała inne nazwisko?

Dooda spokojnie, pewnie plecami jest odwrócony. Tak jak dziewczyny piszą weź słodycze i poleż potem w różnych pozycjach.

A taka czkawka ile trwa u Maluszka? Ja na razie kopniaczki delikatne, czkawki nie było. No i mój Maluch preferuje prawą stronę, z lewej bardzo rzadko coś czuję.

Hej, jeszcze tylko jutro do pracy i weekend uff, trochę zaczyna mi doskwierać kręgosłup, więc pierwsze co robię po pracy to leżakowanie i czytanie forum.

Ritta powodzenia na badaniach, czekamy na wieści!

Ania bardzo ładna sukienka, dodałam sobie ją do zakładek. A miałaś jeszcze jakieś inne problemy w urzędach, czy gdzieś indziej, z tym, że Twoja córka miała inne nazwisko?

Dooda spokojnie, pewnie plecami jest odwrócony. Tak jak dziewczyny piszą weź słodycze i poleż potem w różnych pozycjach.

A taka czkawka ile trwa u Maluszka? Ja na razie kopniaczki delikatne, czkawki nie było. No i mój Maluch preferuje prawą stronę, z lewej bardzo rzadko coś czuję.

i dobrze odpoczywaj :) należy Ci się :)

więcej problemów nie miałam jako tako.. ale zawsze w torebce miałam akt urodzenia na wszelki wypadek :) a że M po 3 dniach pobytu z nami w domu musiał wrócić do pracy.. nie mógł wziąść od razu tacierzyńskiego bo przechodził na wyższe stanowisko i musiał niestety zająć się pracą :) to byłam zabezpieczona papierkiem hehe :)

a czkawkę rozpoznasz trwa czasami pare minut nawet i jest to takie podskakiwanie w jednym miejscu brzucha :)
nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć :)

sukienka mi się też spodobała i fajnie bo tania hehe tylko ciekawe jaki materiał to jest no ale trzeba pierw kupić żeby się dowiedzieć :)

ania no jak kościelny to co innego :) też bym zaczekała, chciałabym poszaleć na weselu :p a co do problemów to ja mam taką sytuację w rodzinie, że moja ciocia była zaręczona, planowała ślub cywilny - dała dziecku nazwisko ojca a on ją wystawił i stwierdził, że ślubu nie chce ;/ i teraz ona i dziecko (7lat) mają inne nazwiska i ciągle jakieś problemy...

animka to fajny d***k z tego faceta.. masakra.. zawsze można swoje nazwisko pierw dziecku zostawić a później zmienić :)
chociaż hehe mój y się na to nie zgodził juz mu się nie podobało że w szpitalu miała moje nazwisko hehe :) ale my 7 lat razem więc czułam się bezpiecznie :)

Tak ładnie było i ciepełko, przyszła burza z gradem i całą tą pogodę zabrała..
Obiadek już prawie zrobiony, czekam na M, musze jeszcze do sklepu skoczyć.

Natalia gratuluję rónież ślubu :)
My sobie ustaliliśmy, że się hajtniemy po narodzinach malucha, ale napewno nie w tym roku.. no i jeszcze czekam na zaręczyny.. :)

U mnie to dziecko już powinno się cały czas ruszać bo codziennie jakieś słodkości, a tu cisza... Poczekam jeszcze, może niespodziewanie da o sobie znać :)

nexiss u nas pogoda też się schrzaniła.. ale przynajmniej duszno nie ma juz :)
a kopniaków się doczekasz spokojnie :) a przed porodem bedziemy narzekać że juz mają dzieciaczki nie kopać bo boliiii :) haha

a zaręczyny to niespodzianka ma być??

ja zawsze myślałam że ślub z M weźmiemy bez zaręczyn kupę czasu nosiliśmy obrączki i to traktowalismy jako zaręczyny .. ale to było bez klękania i wg hehe :) jak się nie spodziewałam tak 1 stycznia 2013 gdy M odbierał nas ze szpitala klęknął na środku sali przy rodzicach i połowie szpitala hehe.. jak sobie przypominam to aż łzy lecą :) cały oddział płakał razem z nami ze szczęścia :)

Ania tak romantycznie :)

Mój tak długo się zbiera do tego i w walentynki się go pytam czy mam mu się oświadczyć ja? hehe to powiedział, że to jego rola i że jeszcze nie ma pierścionka, więc czekam, już dzień kobiet minoł, święta też i cisza.. mam nadzieję, że do narodzin się doczekam ;)

reklama
Do góry