reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

a_nka super, że u mamy wszystko ok! :)
natalinaa gratulację z okazji ślubu :)

My swój planujemy na czerwiec, więc już będę mega wielorybem :p chcemy tylko cywilny, bez przyjęcia - zależy nam na samym fakcie a nie na imprezce ;P zresztą nie wyobrażam sobie mieć innego nazwiska niż moje dziecko (oczywiście nie krytykuję innych dziewczyn :)) jesteśmy po zaręczynach już hmm jakieś 3,5 roku, więc czas najwyższy :p jeszcze tyle czasu a ja już się nie mogę doczekać :)

reklama
no dziewczyny w takim razie macie jeszcze troszkę pracy i stresiku przed sobą :)

Natalia powodzenia :) a w sobotę życzenia się posypią :)
animka masz rację inne nazwisko to tylko problem.. ja musiałm przez pół roku z corką do lekarza chodzić z aktem urodzenia bo nie wierzyli że jestem jej matką bo nazwisko ojca miała... wkurzające to było.. ale myśmy chcieli ślub kościelny a jak kościelny to i wesele więc zdecydowaliśmy że córka będzie już z nami w tym ważnym dla nas dniu :) a i ja się lepiej czułam :)

pochwalcie się sukniami i tym jak pięknie będziecie wyglądać :):)

Hej, jeszcze tylko jutro do pracy i weekend uff, trochę zaczyna mi doskwierać kręgosłup, więc pierwsze co robię po pracy to leżakowanie i czytanie forum.

Ritta powodzenia na badaniach, czekamy na wieści!

Ania bardzo ładna sukienka, dodałam sobie ją do zakładek. A miałaś jeszcze jakieś inne problemy w urzędach, czy gdzieś indziej, z tym, że Twoja córka miała inne nazwisko?

Dooda spokojnie, pewnie plecami jest odwrócony. Tak jak dziewczyny piszą weź słodycze i poleż potem w różnych pozycjach.

A taka czkawka ile trwa u Maluszka? Ja na razie kopniaczki delikatne, czkawki nie było. No i mój Maluch preferuje prawą stronę, z lewej bardzo rzadko coś czuję.

Hej, jeszcze tylko jutro do pracy i weekend uff, trochę zaczyna mi doskwierać kręgosłup, więc pierwsze co robię po pracy to leżakowanie i czytanie forum.

Ritta powodzenia na badaniach, czekamy na wieści!

Ania bardzo ładna sukienka, dodałam sobie ją do zakładek. A miałaś jeszcze jakieś inne problemy w urzędach, czy gdzieś indziej, z tym, że Twoja córka miała inne nazwisko?

Dooda spokojnie, pewnie plecami jest odwrócony. Tak jak dziewczyny piszą weź słodycze i poleż potem w różnych pozycjach.

A taka czkawka ile trwa u Maluszka? Ja na razie kopniaczki delikatne, czkawki nie było. No i mój Maluch preferuje prawą stronę, z lewej bardzo rzadko coś czuję.

i dobrze odpoczywaj :) należy Ci się :)

więcej problemów nie miałam jako tako.. ale zawsze w torebce miałam akt urodzenia na wszelki wypadek :) a że M po 3 dniach pobytu z nami w domu musiał wrócić do pracy.. nie mógł wziąść od razu tacierzyńskiego bo przechodził na wyższe stanowisko i musiał niestety zająć się pracą :) to byłam zabezpieczona papierkiem hehe :)

a czkawkę rozpoznasz trwa czasami pare minut nawet i jest to takie podskakiwanie w jednym miejscu brzucha :)
nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć :)

sukienka mi się też spodobała i fajnie bo tania hehe tylko ciekawe jaki materiał to jest no ale trzeba pierw kupić żeby się dowiedzieć :)

ania no jak kościelny to co innego :) też bym zaczekała, chciałabym poszaleć na weselu :p a co do problemów to ja mam taką sytuację w rodzinie, że moja ciocia była zaręczona, planowała ślub cywilny - dała dziecku nazwisko ojca a on ją wystawił i stwierdził, że ślubu nie chce ;/ i teraz ona i dziecko (7lat) mają inne nazwiska i ciągle jakieś problemy...

animka to fajny d***k z tego faceta.. masakra.. zawsze można swoje nazwisko pierw dziecku zostawić a później zmienić :)
chociaż hehe mój y się na to nie zgodził juz mu się nie podobało że w szpitalu miała moje nazwisko hehe :) ale my 7 lat razem więc czułam się bezpiecznie :)

Tak ładnie było i ciepełko, przyszła burza z gradem i całą tą pogodę zabrała..
Obiadek już prawie zrobiony, czekam na M, musze jeszcze do sklepu skoczyć.

Natalia gratuluję rónież ślubu :)
My sobie ustaliliśmy, że się hajtniemy po narodzinach malucha, ale napewno nie w tym roku.. no i jeszcze czekam na zaręczyny.. :)

U mnie to dziecko już powinno się cały czas ruszać bo codziennie jakieś słodkości, a tu cisza... Poczekam jeszcze, może niespodziewanie da o sobie znać :)

nexiss u nas pogoda też się schrzaniła.. ale przynajmniej duszno nie ma juz :)
a kopniaków się doczekasz spokojnie :) a przed porodem bedziemy narzekać że juz mają dzieciaczki nie kopać bo boliiii :) haha

a zaręczyny to niespodzianka ma być??

ja zawsze myślałam że ślub z M weźmiemy bez zaręczyn kupę czasu nosiliśmy obrączki i to traktowalismy jako zaręczyny .. ale to było bez klękania i wg hehe :) jak się nie spodziewałam tak 1 stycznia 2013 gdy M odbierał nas ze szpitala klęknął na środku sali przy rodzicach i połowie szpitala hehe.. jak sobie przypominam to aż łzy lecą :) cały oddział płakał razem z nami ze szczęścia :)

Ania tak romantycznie :)

Mój tak długo się zbiera do tego i w walentynki się go pytam czy mam mu się oświadczyć ja? hehe to powiedział, że to jego rola i że jeszcze nie ma pierścionka, więc czekam, już dzień kobiet minoł, święta też i cisza.. mam nadzieję, że do narodzin się doczekam ;)

reklama
Do góry