reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A ja z taką ciekawostką :) spotkałam koleżankę, która mi powiedział, że przez całą ciąże jej lekarz prowadzący mówił, że urodzi dziewczynkę a ona urodziła chłopca :) toż to dopiero sytuacja :)

A dzieciątko nasze buszuje po brzuszku :) kocham to uczucie :)

reklama
Dziekuje dziewczyny :-) ja juz moja ksiezniczke dosyc wyraznie czuje :-) najczesciej buszuje tak po 20 :-) ale i w dzien sie tez czesto zdarza ze sie wierci :-)

Choco ja tez uwielbiam to uczucie hehe i czesto mala przekupuje czyms slodkim zeby sie tylko ruszyla :-p ej to co to za lekarz ze siusiaka nie zauwazyl :-p tak sie smieje ale zeby nie bylo u mnie tak ze wkoncu sie okaze ze synus bedzie hehe :-p

DOODA 5kg dziecko hehe to niezly wielkoludek :szok: az wspolczuje :-p ale dobrze ze wtedy robia cc bo jak to urodzic :-p

Witamy sie i my poswiatecznie :)

gratuluje udanych wizyt, pieknych ksiezniczek i malych ksiazatek :)

Trzymam kciuki za wizytujace i za chorowitkow.

U nas swieta w rozjazdach, mloda bardzo marudna, wieczorami goraczkowala. Wczoraj wieczorem i przez noc ja wysypalo. Dzisiaj po wizycie okazalo sie ze miala 3dniowke, tylko lagodnie przechodzila. Mam nadzieje, ze nie pozarazala innych dzieciakow :/

Niby po swietach, a u nas cala lodowka jedzenia: ciasta, salatki, barszcz, krokiety, indyk.

Dzień dobry po południu i po świętach. Dzisiaj pierwszy raz od dłuższego czasu nie obudziłam się przed budzikiem do pracy. Pogoda się zrobiła piękna, więc posiedzę dziś trochę na balkonie by się dotlenić po całym dniu. Święta minęły spokojnie. Osoby z mojej rodziny, które nie wiedziały o ciąży, nie mogły uwierzyć, że zaczęłam już piąty miesiąc, a tylko mała piłeczka z przodu;-) Myślałam, że moja waga w końcu ruszy do przodu, a tu od 3 miesięcy stoi w miejscu i do tego na minusie. No ale Maleństwo dziś czułam 2 razy też w ciągu dnia, w pracy, więc miejsce do figlowania sobie znajduje;-)

Gosia gratulacje dziewczynki!

Suuper dzionek- pogoda wyśmienita, mąż przy boku i lody orzechowe :-) Cały dzień grzebaliśmy w ogrodzie, w końcu trochę nogi wystawiłam do słońca.. muszę je trochę przysmażyć, bo są bladziochy straszne ;-)
Cieszę się, że święta każdemu miło minęły i każda rośnie z nas jak trzeba:-) Jeszcze trochę i się okaże, że dziewczynki nas zdominują ;-)
Mam nadzieję, że u mnie zostanie maluch tym kim jest, bo człowiek jednak przywiązuje się do myśli o tym jedynym ;-)

;)) ja tez juz sie przywiazalam do mysli chłopaka ;)) nawet gratisy śliniaczek i łapki niedrapki do rogala dostałam niebieskie ;))

Ja po wizycie / wszystko w odpowiednim wątku ;) dziekuje za kciuki kochane. ;*

U mnie też Maluch zaczyna coraz bardziej harcować. Mąż z takim niedowierzaniem trzymał rękę na brzuchu, a jak Maluch kopał to mówił: oooo to to? :) Fajne uczucie :)

U nas po świętach spokojnie, w sumie za szybko mi zleciały, do pracy strasznie się nie chciało mi rano wstawać, ale co zrobić. Powoli o Maluszkowych zakupach myślimy, jak nas znam, to dużo czasu upłynie nim decyzja zostanie podjęta - obyśmy zdążyli :p

witam sie też poświątecznie:)

dooda u nas tez jelitowka byla :baffled:
gosia gratulacje z dziewczynki

my nie mielismy czasu za bardzo dla siebei razem 4 dzieci byla wiec ja wymeczona psychicznie musialam az apap na ból głowy brac , z tyloma dziecmi jazda bez konca , ja odpadlam ponad mnie,
wiec teraz siedze sobie sama w domu , moj w Łaniewie sam,
ale dzieci i tak bedzie mial znow za tydzien na 2 tyg nie wiem czy tam pojade...

zauwazylyscie ze wasze dzieci bardziej sie krecą jak coś zjecie?:)

reklama
Hej Zobacz załącznik 620989

Coś spać dziś nie mogłam, pobolewa mnie w dole brzucha i w ogóle jakaś taka niespokojna jestem...

Nela wczoraj nie chciała wyjść z przedszkola tak płakała :sorry2:
Ogólnie bardzo jej się podobało już też nie śpi od 5 i przeżywa, że dziś też idzie do psedskola ;-)

Ehh mam nadzieję, że i dziś pogoda dopiszę to ze szwagierką i Dominikiem wybierzemy się na plac zabaw. Posiedzę sobie na słoneczku to i humor mi się poprawi :-)

Życzę Wam dziewczyny miłego dnia Zobacz załącznik 620990

Za wizytujące dziś zaciskam Zobacz załącznik 620991

Candy to chyba normalne, że dziecko po jedzeniu jest bardziej aktywne ;-) chociaż Dominik jak się najadłam to szedł spać :-D

Do góry