reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witam Was, ja również będę najprawdopodobniej wrześniową mamą, bo jak na razie termin mam ustalony na 04.09.2014.
Na ostatniej wizycie lekarz powiedział nam, że to na 90% będzie chłopiec. W piątek idę na USG połówkowe i mam nadzieję, że nam już potwierdzi :)

morelowa witaj

trzeba by wyjść na spacer z psem, bo ładna pogoda:tak:

A moje dziecko dzisiaj mówi, że musi powycierać sobie stolik i wytrze też nasz, no dobra to mówię mu wycieraj, skończył i mamy iść z psem, ale pytam jeszcze, a może powycierasz jeszcze kurz na swoich szafkach, a on "nie no bez przesady".

dzieki dziewczyny za kciukasy na pewno wieczorkiem zdam relacje:)

maltanka wyrazy wspolczucia z powodu babci:(
madlena koko przykro z powodu samochodow - tak to jest ze lubia sie psuc w najmniej odpowiednich moemntach.... ;/

ale w wiekszosci przypadkow swieta spedzone raczej milo wiec to najwazniejsze i na tych milych rzeczach musimy sie skupiac dla naszych maluszkow:)

hehe tak jak sie obawialam tego uczucia przemieszczania sie maluszka w brzuszku tak teraz wyczekuje tylko az znowu sie poruszy:D jak biore lapke mojego zeby przylozyl to mowi mi no czuje takie male pukanie delikatne ale nie wiem czy to smerf czy twoje jelita- i nie rozumie ze tam gdzie mam macice to nie mam jelit:D hehe niedowiarek:D mowi ze czeka na solidne kopniaki:) a ja sie smieje ze dopiero jak bedzie mi brzuch latal prawo leweo to chyba uwierz ze to jego syn sie przemeiszcza a nie powietrze :p ::D

wlasnie przyszedl mi rogal:D i pol godzinki go probowalam:D zajmuje faktycznie pol lozka:D szkoda ze nie przyszedl kila godz wczesniej to bym sobie pospala na nim bo dzis cos sie obudzic nie moglam jak zasnelam po pierwszym sniadanku... :)

morelowa witaj :)

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Troche mnie nie bylo u Was ale jakos czasu nie mam na pisanie :baffled: niby w domu siedze ale zawsze sie zajecie znajdzie :-p
U nas wszystko dobrze :-) ostatnio bylam na prenatalnych dzidzia jest zdrowa i bedziemy miec coreczke :-) teraz tylko problem mamy z wyborem imienia bo to co mi sie podoba to mojemu M. nie bardzo... Na razie stanelo na Amelka ale to sie pewnie jeszcze zmieni kilka razy hehe :-p Co do wagi to u mnie juz jakies 4kg na plusie ale tym bede sie martwic we wrzesniu hehe :-p

Morelowa witaj :-) widze ze mamy identyczny tydzien i termin :-)

reklama
I ja się witam po świętach, póki co dogorywam jeszcze przed domem na leżaku, pogoda świetna :)
Wspólczuje choróbsk i przygód z samochodami :no: U nas przed świętami też "królowała" jelitówka....masakra
Ostatnio moje maleństwo coś słabo czuję chyba też odpoczywa, mam nadzieję że się obudzi bo zwarjuje...
Moje dwie koleżanki urodziły przed świętami, obie przez cesarkę, a jedna kolosa 5 kg:-)

Kciuki za wizytujące.
U nas kolejny nowy tydzień :)

Do góry