reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witam. Pogoda paskudna, na nic człowiek nie ma ochoty...
Katka albo coś przeoczyłam, albo obyło się bez wizyty na IP wczoraj? Dobrze. że przeszło.
Sawi a Ty byłaś skontrolować te dziwne bóle?
A _nka również sie nie dziwię mamie, że nie podziela entuzjazmu. Ale oswoi się i wszystko będzie dobrze. Naciskaj tylko, żeby koniecznie w porę zrobiła badania prenatalne. Na pewno nie w sierpniu, tylko wcześniej.
Wesolutka super te warsztaty macie. Mała się trochę wyszaleje.
Martwi mnie to, że drugie dziecko jest podobno przeciwieństwem pierwszego. Antoś był po prostu aniołem. Jak skończył 3 tyg spał do 5 rano, nie miał kolek nie płakał na zęby. Zawsze ładnie się bawił, samodzielny, ja u kogoś zawsze mogłam ze spokojem kawę wypić on się bawił.A przy tym zawsze uśmiechnięty i radosny. Po prostu super. A jak teraz Franek będzie przeciwieństwem? Strach się bać!!!

Bratowa męża urodziła dzisiaj przez CC córeczkę 4,5 kg. Słoniątko małe. Szwagier przysłał fotkę, śliczna mała czarna pyza...
Antoś chory.. Bidulek mały...

Ale czuję się pełna dzisiaj. Na obiad były golonki, kapusta trochę słona, a teraz mnie suszy... A już tak ni się chciało golonek( bez skóry oczywiście).

Franek fika...;-)

reklama
Cześć :)

U nas pogoda paskudna. Po pracy poszliśmy z Mężem jeść obiad na mieście i ledwo weszliśmy i zaczął się sypać grad z nieba. Teraz leżę i Was czytam i się mi nic nie chce, a mieszkanie woła o wysprzątanie.
Gratuluje dziewczynom wizyt i poznania płci :) Czas więc powoli na zakupy dla maluchów :)

Hej dziewczyny, u nas pogoda piekna i tak cieplo ze mozna bylo w krotkim rekawku chodzic :) takze pol dnia spedzilam z chlopakami na spacerze, poszlismy karmic kaczki i teraz padam :)

Anka ale jaja z Twoja mama :) oj nie dziwie sie ze nie jest za bardzo zadowolona no ale jak sie dzidzius urodzi to na pewno go pokocha i bedzie dobrze :)

A moja mala miala dzis czkawke :D coraz bardziej ja zaczynam czuc ale i tak w porownaniu do moich chlopakow to jak na razie jest bardzo spokojna :)

Ostatnia edycja:
Rajo, ja w pierwszej ciazy ruchy poczulam w 17 tygodniu, wiedzialam ze to to, choc lekarz twierdzil ze to niemozliwe w pierwszej ciazy :) wiec jesli sa podobne, to moim zdaniem ruchy :) a z czasem beda coraz mocniejsze :)

a wczoraj na wizycie jak powiedzialam ze czuje ruchy, to powiedzial tak w drugiej ciazy mozna poczuc ruchy od 18 tyg, a tez czulam je w 17 :) ja mysle ze te daty sa orientacyjnie, tymbardziej ze na usg dzieciaki tez wychodza nieraz wieksze, skraca sie termin porodu wiec i ruchy moga byc wczesniej :)

maddlena, Ola 4,5 wazyla jak miala 2 miesiace hihih Wiec faktycznie pyziątko musi byc slodkie :) Super imie wybraliscie, bardzo pasuje do Antka :) ze zostaliscie przy klasycznych imionach :)

co do pogody to moze byc teraz brzydko, wazne zeby swieta byly sloneczne i pogodne :) (no i jeszcze od 17 maja w chorwacji zeby nie padalo) :p:p

DOODA faktycznie zajmuję pół łóżka :p ja miałam wyobrażenie takiego bardziej rogaliczka a to się okazało rogalichem :p ale najważniejsze, że jest wygodny :p
A powiedź mi co masz w środku? Taką watolinę czy kulki sylikonowe? Bo w opisie aukcji jest napisane "wypełnienie to wysokiej jakości kulka silikonowa" i nie wiem, czy mi się jakaś inna trafiła czy nie odróżniam hahah :p Bo na moje oko to zwykła watolina...

EM Ka ja wzięłam pobranie - zamówiłam w niedzielę a dzisiaj już jest u mnie, więc wysyłkę mają ekspresową :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki :)
Nie mogłam spać, jeszcze w nocy przed 4 się obudziłam i pół godziny oczy jak 5 zeta. Nie chce tam dziś iść, jeszcze jakby to było np do jutra a tu grzyb... Ale czego się nie robi aby dzidzia była zdrowa :tak:
Torba spakowana, jeszcze tylko szczoteczka i witaminy i na pewnie 9-10 ide.
Może dziś telefon wróci z naprawy więc tak jeszcze najgorzej nie będzie i będę Wam miała na bieżąco :-D

Wszystkim wizytującym zaciskam &&.
Miłego dzionka życzę, aby te chmurzyska i wszelkie anomalie pogodowe poczły w las i wyszło piękne słoneczko ;-)

reklama
Nexiss bedzie dobrze:tak: mam nadzieje, ze Cie przetrzymaja max. do piatku:)

Ja wstaje, bo trzeba sie szykowac na wizyte:D obudzilam sie na godzine przed budzikiem wyspana i z bananem na twarzy, ze to juz dzis:D trzymajcie kciuki, zeby mi zrobila USG a maluch sie ladnie pokazal:tak:

Milego dnia i kciuki za reszte wizytujacych:))

Do góry