reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

ania, przy kazdym osrodku kultury w krakowie sa praktycznie takie zajecia. Tu gdzie my chodzimy jest taki osrodek ktory powstal w styczniu tego roku, bo dostali dofinansowanie z Unii i robia rozne warsztaty, koncerty, wystawy itp.
Zajecia fajne i pewnie bedziemy kontynuowac jak tylko bedziemy mialy czas. Mozna robic wszystko to co jest zakazane w domu - wysypywac make, bawic sie ziemia, polewac sie sokiem buraczanym, bawic sie owsianka, itp. A poza tym wielka przestrzen do ganiania wiec fajnie sie gonic z poltorarocznym Tadziem :D

choco, u mnie lepiej - pakujac wozek do auta wzlazlam w psia kupe, wiec mialysmy piekny zapach w drodze na warsztaty. Pomyslalam ze to na pewno na szcescie a potem mnie przystawili na parkingu, ze nie moglam wyjecha ci czekalysmy 20 minut az laskawie panowie sie pojawia ze swoich pojazdow. Takze brak cieplej wody to nic ;)

Hania lohohoho mama sie w Ciebie zapatrzyla. Ale jaja :)))))) A Ty masz rodzenstwo? :) nie dziw sie mamie, bo pewnie dla nich bylo to zaskoczenie :) A w tym wieku kazda ciaza jest zagrozona (mimo ze Twoja Mama bardzo mloda)

reklama
Ale czad :-) no to o uświadamianiu siostry przed zapobieganiem ciąży mama raczej się nie wykaże ;-)widać, nie pogodzila się z tym faktem i potrzebuje czasu. Nie ma co się dziwić, bo też byłabym zszokowana.
Mam big lenia przez tą pogodę. Jutro koleżanki wpadają na ploty i muszę jakieś ciacho zrobić, a tak mi się nie chce, że chyba rano pójdę do cukierni i kupię kawałek :-)
Straszne boli mnie kręgosłup i biodra, kuśtykam jak stara babcia.. a co będzie później :szok:

Joani no nie wykaże się, a młoda pewnie zrobi cyrk :cool2:

Pytasz co będzie potem, potem to już będzie tylko gorzej :-D

Wesolutka mam 15 letnią siostrę.

Ja mojej mamie ostatnio kazalam zrobic test ale okazało sie ze to weksle chyba ;)))
A No nastolatki mogą reagować rożnie ... A co do wieku to jeszcze młoda babka tylko czy bedzie psychicznie na siłach to bedzie wiedzieć jak ochłonie ;))

Kciuki za wizytujace !!! ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Hania, to nic innego tylko pozostaje zyczyc Ci braciszka :)
fajnie bedzie - Twoje dzieciaki, beda mialy wujka/ciocie mlodszego od siebie :))))))

Wesolutka ja też myślę, że dadzą sobie radę nie oni pierwsi i nie ostatni ;-)

I fajnie byłoby mieć faktycznie braciszka. Nie myślałam, że będę jeszcze miała rodzeństwo hehe

Nie mogę doczekać się czwartkowej wizyty, już tak chciałabym wiedzieć jak szyjka i czy drugim brzdącem jest Oliwier czy może Oleńka
Sawi i jak? lepiej się czujesz? Jak tylko będziesz mogła to się odezwij bo my tu wszystkie martwimy się o Ciebie :-(

No to faktycznie lipa :( chociaz czesto jak jest malo dzieci przyjmuja mlodsze dzieciaki. Trzeba by pogadac z prowadzacymi czy takie dziecko tez mialo by co robic :)

Hania, uważaj z Oleńką, bo to niezłe łobuziary :)))))))

Wesolutka po Neli chyba już nic mnie nie zdziwi :-D:-D:-D

A w ogóle to chciałam dać Pola by wszystkie nasze córy <być może sztuk trzy :-)> miały krótkie imiona, ale oczywiście mężowi się nie podobało wymyślił Aleksandrę więc niech mu tam będzie :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wesolutka, może wtedy Elena wynagrodzi biednej matce łobuziactwo Olci i Nelci i będzie małym ucieleśnieniem spokoju :-D

Do góry