reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

U nas ja mam - a mąż +, myślałam, że macie już skierowanie na zastrzyk. U nas na razie też Coombs wyszedł ok i czekamy na dalszy rozwój :-)

AAAA, no właśnie ja mam przecież - a on + (w innym wypadku nie byłoby problemu). coś mi mózg odebrało ;-) póki co lekarz nie zalecił zastrzyku bo jak nie pojawią się przeciwciała to zastrzyk dopiero na porodówce (chyba)...

reklama
Śnieg?!!! :szok: Gdzie Ty mieszkasz?

dolny śląsk się wita, konkretniej Wałbrzych, zaprasza na sanki i lepienie bałwana ;-)

A oto mój dzisiejszy widok z okna na wsmopniany wcześniej lasek z którego lezą do mnie pajęczaki :dry:
DSC_0080.jpg

Załączniki

• DSC_0080.jpg
    DSC_0080.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnio edytowane przez moderatora:
nexiss łoo.. ciup... tego bym sie nie spodziewała..
ale pamietam 2 lata temy w święta wielkanocne tyle śniegu było ze szok:szok:

nexiss łoo.. ciup... tego bym sie nie spodziewała..
ale pamietam 2 lata temy w święta wielkanocne tyle śniegu było ze szok:szok:

hehe też to pamiętam u nas w śmigusa z wiadrami nawet latali a na dworze zima..

u nas pamiętam 3 lata temu na 2 maja też sypał śnieg, to był dopiero szok, wszędzie już zielono było a tu taki psikus...

Ania// ja miałam wyniki z grupy krwi już na drugi dzień:)

Joani widzę nie tylko ja mam problemy ze spaniem, straszne to jest.

Kara często jak człowiek po egzaminie ma wrażenie, że coś nie poszło to wyniki są świetne:tak: Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też tak było:)) Udanej wycieczki, oby tam wam pogoda dopisała na wycieczkowanie:)

Nexiss pogoda u was szaleje:p Nie zazdroszczę śniegu, chociaż nie wiem czy to nie lepsze niż deszcz przez cały dzień tak jak u mnie:dry:

hehe też to pamiętam u nas w śmigusa z wiadrami nawet latali a na dworze zima..

u nas pamiętam 3 lata temu na 2 maja też sypał śnieg, to był dopiero szok, wszędzie już zielono było a tu taki psikus...

masakra z tą pogoda... mam nadzieję że pogoda się poprawi i bedzie tylko cieplej :)

Witam się po weekendzie, chyba będę jedną z niewielu w ten słoneczny poniedziałek:tak:
U mnie weekend pogoda dopisała, dzisiaj też ciepełko i słonecznie:tak: ale coś się to słoneczko chowa.
Planów na dzisiaj mam brak, jakiś spacer z piesem i coś wymyślić na obiad

ania//
ja czekałam ze dwa dni na wynik grupy krwi, ps. mnie ostatnio też wzięło na koktaje wczoraj truskawkowy serwowałam,

joani widzę, że też masz przeboje nocne, ja też się często budzę bo głupoty mi się śnią i nie raz potrafię się porządnie wystraszyć:dry:

kara
będzie dobrze z egzaminem nie stresuj się, a wycieczki trochę zazdroszczę oj mi się marzy już urlop

koko ja miałam badane przeciwciała w ciąży, ale dostałam zastrzyk po porodzie:tak: wcześniej nie było potrzeby

Witam się i ja po weekendowo :-)
Pogoda beznadziejna, wieje, leje jest tragicznie :dry:

Dziewczyny, konflikt serologiczny największe zagrożenie niesie w drugiej ciąży i kolejnych. Pierwsza pod tym względem jest w miarę bezpieczna. Kiedyś o tym czytałam. Bo mnie osobiście problem ten nie dotyczy.

Byłam dziś u diabetologa. Dietę mam zaleconą, mierzyłyśmy cukier na czczo wynik 141 :-(

Dostałam glukometr, rozpisaną dietkę, dużo ulotek z informacjami na temat cukrzycy.
Cukier mam mierzyć na czczo i 2h po każdym posiłku. Przez dwa tygodnie wszystko notować i z powrotem do niej.

reklama
podczytuje was od stycznia, kiedy zobaczyłam 2 kreski, termin z usg na 24.09 z OM na 29.09 ale temu to bym nie wierzyła ;) Witam wszystkich, zdrówka życzę :)))

Do góry