ookatkaoo1993
Fanka BB :)
No nieciekawie, nieciekawie dziś, pogoda brzydka...My dziś zjedliśmy rosołek u siebie, 2 danie u teściów i o 15 pojechaliśmy na basenik.... Mój małż mnie zabił
Nadia z Babcią w brodziku a my w głębszym sobie pływamy i ja mówię do niego co się tak rozglądasz, na dupy patrzysz... a on no.... ale nic ciekawego nie ma... i tak sie rozejrzałam... a tu wchodzą jeszcze na basen 2 kobiety w ciąży a on.... No super.... same ciężarówki
Ja od wczoraj wieczora wsłu****e się w swoje ciało Od wczoraj zarąbiście czuje maluszka.... i teraz już wiem że to on a nie moje jelita... normalnie masakra... zapomniałam jak to jest Ale już się nie mogę doczekać harców
Miłego wieczora kochane:-*
Do jutra, kolejny tydzień... ale ja wchodzę w niego z mega uśmiechem
Małż dostał telefon że nie jadą w delegacje bo nie ma pogody
Nadia z Babcią w brodziku a my w głębszym sobie pływamy i ja mówię do niego co się tak rozglądasz, na dupy patrzysz... a on no.... ale nic ciekawego nie ma... i tak sie rozejrzałam... a tu wchodzą jeszcze na basen 2 kobiety w ciąży a on.... No super.... same ciężarówki
Ja od wczoraj wieczora wsłu****e się w swoje ciało Od wczoraj zarąbiście czuje maluszka.... i teraz już wiem że to on a nie moje jelita... normalnie masakra... zapomniałam jak to jest Ale już się nie mogę doczekać harców
Miłego wieczora kochane:-*
Do jutra, kolejny tydzień... ale ja wchodzę w niego z mega uśmiechem
Małż dostał telefon że nie jadą w delegacje bo nie ma pogody