reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

No nieciekawie, nieciekawie dziś, pogoda brzydka...My dziś zjedliśmy rosołek u siebie, 2 danie u teściów i o 15 pojechaliśmy na basenik.... Mój małż mnie zabił:D:D

Nadia z Babcią w brodziku a my w głębszym sobie pływamy i ja mówię do niego co się tak rozglądasz, na dupy patrzysz... a on no.... ale nic ciekawego nie ma... i tak sie rozejrzałam... a tu wchodzą jeszcze na basen 2 kobiety w ciąży a on.... No super.... same ciężarówki:):)

Ja od wczoraj wieczora wsłu****e się w swoje ciało:D:D Od wczoraj zarąbiście czuje maluszka.... i teraz już wiem że to on a nie moje jelita... normalnie masakra... zapomniałam jak to jest:) Ale już się nie mogę doczekać harców:D
Miłego wieczora kochane:-*
Do jutra, kolejny tydzień... ale ja wchodzę w niego z mega uśmiechem:)
Małż dostał telefon że nie jadą w delegacje bo nie ma pogody:D

reklama
Aureolcia zapraszam do mnie, ja mam ostatnio faze na truskawki i codziennie mam zapasy w lodowce:D niestety to nie to samo, co truskawki z dzialki moich rodzicow, ale trzeba sobie w zimie jakos radzic:)

Jej... ale sennie. W sumie za nami fajny dzień. Byliśmy u rodziców na obiedzie, a później u nas było spotkanie kręgu i teraz wreszcie spokój i mogę tu zajrzeć :)

Podziwiam te dziewczyny, które śmigają na basen. Ja w sumie bardzo bym chciała, ale jakoś wstrzymuje mnie lęk przed infekcjami :/

Aureolcia zapraszam do mnie, ja mam ostatnio faze na truskawki i codziennie mam zapasy w lodowce:D niestety to nie to samo, co truskawki z dzialki moich rodzicow, ale trzeba sobie w zimie jakos radzic:)
a czy te twoje też tak szybko gniją? Ja wczoraj kupiłam a dzisiaj już kilka było zgnitych :baffled:
Jej... ale sennie. W sumie za nami fajny dzień. Byliśmy u rodziców na obiedzie, a później u nas było spotkanie kręgu i teraz wreszcie spokój i mogę tu zajrzeć :)

Podziwiam te dziewczyny, które śmigają na basen. Ja w sumie bardzo bym chciała, ale jakoś wstrzymuje mnie lęk przed infekcjami :/
ja też chyba w końcu będę musiała pojechać na basen bo młody nalega.....

Witajcie po weekendowo :)

weekend zleciał migusiem.. całą sobotę spędziliśmy w garazu auto doprowadzić do pożądku :) filtry nie filtry oleje.. odkurzanie pucowanie :) fajnie było :) no i w końcu udało się kupić buciki dla małej :)
wczoraj bardzo sennie z resztą dziś zapowiada się to samo... ach.. gdzie te słoneczko...

Gratulacje ruchow :* ja czuje czasem jak usiąde na krześle :)

powodzenia dziś na wizytach :) &&&& zaciśnięte :*

powiedzcie mi oriętujecie się ile czasu czeka się na wyniki grupy krwi?? bo muszę mieć orginał na amino a ten co miałam zabrali na porodówce i zniknoł.. więc muszę zrobić nowe ..:)

Myśmy wczoraj sobie zrobili koktajl tzn na początku było to jak sorbet z owocow leśnych bo owoce zamrożone do tego lody śmietankowe i mleko hehe :) ale to M ma smiaki takie :)
za mną chodzą lody włoskie :) może z karmelem albo z czekoladą :) ale czekamy aż bedzie fajnie ciepło żeby się nie rozchorować :)

Kiedy znowu będę spała jak zabita....?? To jest jak na razie dla mnie najgorsza rzecz ciążowa. Ni mogłam wczoraj zasnąć, rzucałam się tylko, ostatni raz na zegarek patrzyłam o 3,30. Potem jakoś co chwilę się budziłam, bo głupoty mi się śniły...ehhh szkoda słów.
Na dzisiaj zaplanowałam porządki w papierach, tyle tego jest aa połowa niepotrzebna pewnie, więc powoli sobie będę segregować. Może zwolni się jakaś póła dla malucha ;-)
Candy, dobrych wieści na wizycie i jeśli jeszcze ktoś ma, to również powodzenia :-)

reklama
Witam się poniedziałkowo :)
Weekend upłynął pod brzydką deszczową pogodą spędzoną w domu, wczoraj jeszcze na zakupach. A wczoraj wieczorem patrze za okno a tam ŚNIEG :no: tragedia, dziś dalej sypie... gdzie ta wiosna?? :angry:

Właśnie wstałam i szamam rogale z bananami, bomba z samego rana.. Jutro wizyta aż się boję wchodzić na wagę bo sobie w weekend pofolgowałam za bardzo i teraz nie ma bata aby waga nie poszła w górę :-(

Planów na dziś nie ma przez pogodę także pewnie będę kwitnąć z nudów w domu. Na obiad robię chłopski garnek z pomysłu na.. aż mi już teraz ślinka cieknie ;-)

Wszystkim wizytującym &&& :happy:

Miłego (mam nadzieje, że u Was bez śniegu) dzionka :)

Do góry