reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Właśnie też boje się hemoroidów mam nadzieje że to nie to świństwo.
Jak fajnie że czujecie już swoje maleństwa ja też już nie mogę się doczekać i ciekawe czy w ogóle rozpoznam że to bąbelek ;-)

Witam sie i ja po porannym pilatesie. Dzis zapowiada sie piekny dzien. Wybieramy sie na spacer do Lazienek.

Bubbles &&&& za meza ;)

Witam Was w ten piekny dzień.
U nas samopoczucie kiepskie, spowodowane tym przeziebieniem, mam nadzieję, że przejdzie, bo zwariować można z tym kaszlem.
Co do pająków to ja też się ich panicznie boje:szok:, mieszkamy w domku jednorodzinnym, także mozna czasami zauważyć konkretne egzamplarze, które wychodzą z piwnicy:szok:. Ale takiej przygody z pajakiem to chyba nie miałyście. Jakieś 2 mce temu budzę się zaspana w nocy, sięgam po szkalnkę z napojem iiiiiii myślałam , że się uduszę, zwymiotuje itp... w mojej budzi znajdował się ogrmny, kudłaty pająk. Wyplułam go i sie przeraziłam jak go zobaaczyłam na podłodze:angry::angry:, myślałam, że zawału dostanę, serce mi chciało wyskoczyć....fuuuuj

Witam się sobotnio :)
dziś humor trochę lepszy choć koszmary w nocy nękały :/ u nas słoneczko ale lekkie chmurki też są więc może nie być tak fajnie jak wczoraj... a jutro akurat jak jedziemy do rodziców to deszcz zapowiadają :/
Plany na dziś: posprzątać troszkę, ogarnąć chałupę i na dworku chwasty poplewić :)
Dooda, takiego spotkania III stopnia z pająkiem to chyba bym nie przeżyła!!! :szok:
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek, miłego weekendu! :tak:

Witam się i ja, już po sniadanku, jeszcze z M lezymy w wyrku, zaraz za.sprzątanie trzeba się trochę wziąść, M będzie korytarz mylę także trochę mnie wyreczy. Wieczorem kolejne nauki, najśmieszniejsze jest to ze dziś ten cały doradca będzie gadał o metodach planowania ciąży, kalendarzyku itp. Dowiem się co i jak przynajmniej na zaś ;-)
Dooda masakra ja bym chyba zeszła na.zawał. Ja tez trzymam przy łóżku wodę ale tylko w butelce.
Bubbles powodzenia dla męża :-)

Dziś na obiad rybka.
Powodzenia dla wizytujacych.
Miłego dzionka :-)

Witam się i ja sobotnio :-)

Pogoda u nas nie za ciekawa, słoneczka nawet grama...
Posprzątałam w domku i zaraz będę szła po zakupy.
Domiś i Nela dziś wybitnie grzeczni, spokojni byle tak do konca dnia :tak:

Bubbles, zaciskam kciuki za męża :-D

Ritta,
zazdroszczę pieknej pogody i spacerku do Łazieniek. Udanego wypadu!

DOODA ja bym tego nie przeżyła :no:

Wszystkim mamom czującym ruchy gratuluję. Wspaniałe uczucie.

Miłego weekendu dziewczyny!

reklama
Do góry