furciaczek
Fanka BB :)
Po wczorajszej uroczej wizycie zaczęłam wertować temat porodów w moim regionie...wychodzi na to ze nie mam gdzie rodzic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po wczorajszej uroczej wizycie zaczęłam wertować temat porodów w moim regionie...wychodzi na to ze nie mam gdzie rodzic
no co ty ale w sensie że nie ma szpitala czy że żaden nie ma dobrej opinii?
A nie masz możliwości do kogoś z rodziny na jakiś czas sie przeprowadzić? gdzieś gdzie jest szpital godny uwagi?
Szpitale dwa...jeden to zabytek, na caly oddzial dwa inkubatory z czego jeden nie sprawny...ogolnie ten szpital to taka nasza regionalna umieralnia. Drugi, po remoncie, wszystko super...ale podobno opieka pozostawia wiele do zyczenia, niby mozna doplacic za pojedyncza sale ale i tak sie rodzi w pokoju z innymi babeczkami bo pojedyncze sa zawsze zajete...i nawet po oplaceniu nie masz pewnosci ze tam trafisz. Nie zaja znieczulenia, pozwalaja Ci sie meczyc godzinami...szwagierka moja rodzila naturalnie 40h!! Podejscie do pacjentek tragedia podobno. Nie wiele pozytywnych opini, wiekszosc to same negatywy i mniej lub bardziej straszne historie.
ja też rodziłam na sali z innymi babkami, też nie chcieli mi dać znieczulenia, położne tak samo jedne fajne inne nie, na sali prysznic bez drzwi, jedzenie masakra a mimo to szpital ma bardzo dobrą opinięSzpitale dwa...jeden to zabytek, na caly oddzial dwa inkubatory z czego jeden nie sprawny...ogolnie ten szpital to taka nasza regionalna umieralnia. Drugi, po remoncie, wszystko super...ale podobno opieka pozostawia wiele do zyczenia, niby mozna doplacic za pojedyncza sale ale i tak sie rodzi w pokoju z innymi babeczkami bo pojedyncze sa zawsze zajete...i nawet po oplaceniu nie masz pewnosci ze tam trafisz. Nie zaja znieczulenia, pozwalaja Ci sie meczyc godzinami...szwagierka moja rodzila naturalnie 40h!! Podejscie do pacjentek tragedia podobno. Nie wiele pozytywnych opini, wiekszosc to same negatywy i mniej lub bardziej straszne historie.