N
nexiss
Gość
Moja siostra rodziła w zeszłym roku i dostała znieczulenie (na nfz) jest bezpłatne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Mam chwilkę.... a więc się wypowiem na temat porodu w Prywatnej Klinice... Moim zdaniem oczywiście...
To jest jakieś chore, wolała bym kupić coś dziecku niż wydawać pieniądze na takie bzdury, jeżeli kogoś stać to niech sobie nawet w pałacach rodzi... ale z tego co widać to większość z was martwi się o "swoją opiekę" wiadomo to ważne ale nie wiem niektóre kobiety to chcą być na rękach noszone?
Ja nie chce być noszona na rekach, chce być potraktowana jak człowiek...po prostu.
Dzisiaj jestem na max negatywnie nastawiona do lekarzy, szpitali i innych...fakt ze moja ginka jest rewelacyjna i pewnie nie ona jedna.
Ale co ja sie dzisiaj nastresowalam to moje...nikomu nie zycze takiego koszmaru.
Nastepnym razem to chyba wezme swoje psy na wizyte i jak mnie jakis czubek w kitlu wnerwi to dam im sie pobawic...centralnie mam na dzisiaj dosc
A to ja i moje maleństwa ...polowa stada, jedynie one sa w stanie mnie dzisiaj uspokoić...nie wiem czy to hormony czy co ze az tak sie zdenerwowałam tym wszystkim ehhh
http://i58.tinypic.com/144cxo8.jpg
Jezuuuu! Dziewczyny! Przepraszam jeżeli kogoś uraziłam, może po prostu źle zinterpretowałam
O w morde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Serio to twoje psiaki?!?!?!?! Jezuuuuu oddawaj je, zakochałam się!!!!! Piękne są! i to tylko połowa stada?
Furciaczek, masz aż trójkę takich wielkich psiaków?? :-) To chyba owczarki kaukaskie prawda? Piękne są. Uwielbiam duże psy. Mój owczarek niemiecki został w Polsce z rodzicami. Ojjj jak ja za nim tęsknię.