reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Rajo, mnie gin powiedział na prenatalnych (12 tydz 4 dzień), że wg niego chłopak. Na początku mówił, że to troche za wcześnie ale w czasie badania ładnie się maleństwo ułożyło no i pokusił sie o stwierdzenie a nawet pokazywał kursorem "coś" między nóżkami. ;-)

reklama
Mi z córką do 6 miesiąca mówili że będzie chłopak... a okazało się że dziewczynka... więc to różnie bywa... moja kuzynka szła rodzić córkę... ale było zdziwienie że wyszedł chłopak:D

Też słyszałam o takich sytuacjach dlatego ja w tak wczesne stwierdzenie płci nie do końca wierze. Niby usłyszałam, że będzie chłopak ale nie zakorzeniam tego w moich myślach bo biorę na to poprawkę. :sorry:

odebrałam wynik CYTOMEGALII. IGG dodatni. załamałam sie... znów sie boję o zdrowie mojego dziecka... nie przeżyję, jeśli coś mu sie stanie.. nie przeżyję...

Też słyszałam o takich sytuacjach dlatego ja w tak wczesne stwierdzenie płci nie do końca wierze. Niby usłyszałam, że będzie chłopak ale nie zakorzeniam tego w moich myślach bo biorę na to poprawkę. :sorry:

Soniafka dlatego ja teraz nie myśle za bardzo o kupowaniu, dopiero jak będę jakoś w 20-25 tygodniu poproszę o Usg 3d ( nie wiem ile ten gin za nie bierze) i jak zobacze siuska to bede pewna:D

Chociaż coś czuję że na chłopaka nie mam co liczyc:D Mój m to tylko dla dziewczynki imiona wymyśla...ale gonie goo jak nie wiem co... wymyślił.... Aurora albo Aurelka... Nie mi się jakoś nie podobają:( ( Przepraszam jeżeli któraś nazywa się Aurela, bo w Aurore wątpie, jeżeli kogoś uraziłam) Ja stawiam na Zuzie, Zosie albo Noemi.

odebrałam wynik CYTOMEGALII. IGG dodatni. załamałam sie... znów sie boję o zdrowie mojego dziecka... nie przeżyję, jeśli coś mu sie stanie.. nie przeżyję...

Kurcze, faktycznie nie ciekawie ale nie martw się kochana na zapas. Bardzo mało wiem o tym wirusie. Tak naprawde dopiero teraz jak napisałaś o tym dodatnim wyniku przeczytałam czym się objawia. A czy przy Julianku też miałaś stwierdzoną cytomegalie??

nie no masakra.. współczuję..ale jeśli usg genetyczne dało dobre wyniki to tym razem się okaże że dzidziuś silniejszy i się nie da??
wczoraj ty mi pisałaś dzisiaj ja Tobie Głowa do góry musimy być silne i nie poddawać się :*

reklama
Do góry