reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Jestem i ja :-)

Przyjaciółka w wielkim szoku siedziała prawie u mnie 4godziny i troszkę mnie zirytowała swoim podejściem :cool:

Candy co do terminu porodu to ja np w karcie ciązy mam w rubryce data ostatniej @ znak zapytania, ale jednak większość lekarzy bierzę pod uwagę właśnie ten termin :-)

Co do wakacji to my w tym roku jedynie na początku maja jedziemy nad morze.

Maltanka, prawdę mówiąc wolałabym dwie córcie :-D ale z pareczki również się cieszę będzie Nadusia i Damianek :rolleyes:

Ps. Wszystkim chorym dzieciaczkom dużo zdrówka !!!

a_nka - a to co, źle zareagowała na ciążę?

Mnie w czwartek czeka rozmowa z szefami o dziecku - ajć, przejmuje mnie to :no::no::no:

marciątko, powiedziała wprost, że mając dwójkę dzieci, wynajmując mieszkanie i w sytuacji gdzie jedynym żywicielem rodziny jest mąż pozbyłaby się bliźniaków :cool:

Troszkę jestem rozgoryczona

a_nka jak kolezanka za rok, dwa bedzie widziala Twoje cudne szkraby zapytaj czy nadal uwaza ze dobrym wyjsciem byloby usuniecie. Czasami ludzie nie zastanowia sie zanim cos powiedza.

marciątko, powiedziała wprost, że mając dwójkę dzieci, wynajmując mieszkanie i w sytuacji gdzie jedynym żywicielem rodziny jest mąż pozbyłaby się bliźniaków :cool:

Troszkę jestem rozgoryczona

Oj na Twoim miejscu chyba zrezygnowałabym z takiej "koleżanki"... Może Ci zazdrości?

W każdym razie olej ją i jej zdanie!

Nadrobiłam was, trochę się rozgadałyście przez cały dzień. Ja dziś od rana do 16 w objęciach z kibelkiem, potworny ból głowy do tego. Niedawno mi puściło. Nie zazdroszczę tym, co tak przez 3 miesiące miały. U mnie to migrena z nudnościami. A niby to szlachecka "choroba"...
Jeśli chodzi o zakupy ciążowe, to zakupiłam ostatnio spodnie z panelem, bo już mnie cisną inne. W domu legginsy i dresiki ale też już gumy zaczynają uwierać i muszę sobie jakieś na necie znależć, bo w sklepie za spodnie troooochę zapłaciłam.
Ja się osobiście boję lata, bo często ze względu na moje nerki puchłam i musiałam brać leki..a teraz to już w ogóle sobie nie wyobrażam.
Co do wyjazdów, to na narty musieliśmy odmówić, bo nie chciałam ryzykować a wakacje... czas pokaże. Jak będę się dobrze czuła, to szybko się spakujemy i pojedziemy w góry lub nad morze. W tych czasach na szczęscie nie problem z noclegami.

Anka kolezanka chyba nie powazna. Jak mozna cos takiego powiedziec, nie rozumiem. Nie przejmuj sie!

Bubbles ja lubie gotowac ale pol dnia w kuchni to chyba nie :D

Moj 3latek dzis wieczorem w jakas histerie wpadl bo go ucho rozbolalo. Maz szybko wrocil z pracy i pojechal z nim do lekarza, jakas infekcje ma. Biedak maly.

reklama
Biedne te wasze dzieciaczki chorujace:( niech szybko wracaja do zdrowia:tak:

Kusiak no tak myslalam, ze taka wizja nie jest zbyt pociagajaca:D ale wazne,ze juz Ci co raz lepiej:))

Do góry