reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ja mam straszne problemy z pamiecia i koncentracja :-( bardziej nawet chyba niz podczas pierwszej ciazy. No i do tego tak jak przy pierwszej od poczatku jestem cala opuchnieta a brzuch to mam jakbym byla juz z 4 miesiacu :szok: Pora wyjac ciazowe dzinsy. Z reszta przy pierwszej ciazy tez juz w drugim miesiacu nosilam ciazowki bo nie bylam w stanie dopiac zadnych spodni z powodu brzucha.

reklama
mi też urósł brzuch, ale wydaje mi się , że to przez Święta, po prostu za dużo jadłam, i teraz też nie mogę sie powstrzymać, szczególnie od słodkości . Chociaż powiadają , że w 2 ciąży brzuch szybciej wychodzi .. no ale chyba w tym momencie to jeszcze za wcześnie :>

Ufff, to mnie pocieszylyscie dziewczyny! Bo ja juz myslalam ze jednyna jestem ktora z takim bebnem chodzi. Jak ja zazdroszcze tym kobietom co wygladaja do konca ciazy jakby mala pilke polknely i oprocz malego brzuszka w ogole nie wygladaja jakby byly w ciazy.

Witam i ja. Jeżeli dzisiejsza beta dalej będzie ładnie przyrastała to dołączę do Was dziewczynki. Póki co się boje i nie chce zapeszać bo już za dużo razy się nie udało a potem bardzo przeżywam jak muszę opuścić wątek. Trzymam za Was wszystkie kciuki. :)

U mnie też w brzuszku rewolucję a później cisza... Ja chodzę z odpiętym guzikiem bo inaczej to źle się czuje...dzisiaj mi się śniło że córkę urodziłam...mamo jakie ja już mam sny...Znowu kiepsko spałam...znowu czuje nerwy...ech byle do poniedziałku...

Z tym brzuchem mam to samo, wzdecie takie ze siadajac rozpinam spodnie a w spodnicy, sukience to widac bardzo. Trudno sie wyprzec gdy ktos pyta :)

ja tak wyglądałam w pierwszej ciąży; tylko piłeczka, a reszta zgrabniutka. ale teraz się obawiam , że będzie inaczej, skoro już sie zaokrąglam tu i ówdzie :-(

reklama
Mam tylko nadzieje ze nie bede spuchnieta hipopotamica, bo nosze rozm 36/38 i nie bede miala co zalozyc a na wymiane garderoby mnie nie stac. Z reszta, to wszystko dla maluszka. Chciala bym chlopczyka, ciagnie mnie na kwasne ale to nie powiedziane.

Do góry