reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Rita kierowniczko dbaj o porządek :tak: Jak trzeba, to kasuj, upominaj, zabraniaj. Nie ma co zbędnego bałaganu robić.

Emalia :-) jak ja uwielbiam takie wiadomości szczególnie w poniedziałki :-) jakoś tak nastraja pozytywnie na cały tydzień.

Ja swojej wizyty się również nie mogę doczekać, a to jeszcze 16 dni ech... Pocieszam się,że już dzieć będzie fajny, duży, może pomacha rodzicom :-)

kusiak szkoda mi Ciebie bidulko! Tak mi się tylko przypomniało, jak bałyśmy się,że nie ma żadnych objawów parę tygodni temu... nie wywołuj wilka z lasu jak to mówią :-D u mnie na szczęście do kibelka nie dochodzi, tylko mdli.. jeszcze trochę i wrócimy do żywych wszystkie!

reklama
Ja dziś dostałam wrzeszcie upragniony list z terminem na prenatalne. Jupiii!! :laugh2:Teraz będę odliczać dni do przyszłego czwartku. Nie moge się doczekać. :-)
Nie mogę też uwierzyć w to, że dziś nie mam mdłości. Zupełnie nic... Już zapomniałam jak to jest mieć w ogóle ochote coś zjeść. Zabieram się za obiad. Dziś robię dietetyczną rybkę w kaftanie z sosikiem koperkowym, szpinak i ryżyk. Mniam!! :blink:

Dziewczyny a ja odkrylam swoj ciazowy przysmak :D (bo po tych wymiotach dzis nic mi nie wchodzi) SMIETANA!!! Moge wyjadac lyzka :D wlasnie zjadlam cale opakowanie :p

ANUSIA ja jestem tu bardziej kimś w rodzaju klucznika czy sprzątaczki :D Jak robi się bałagan otwieram odpowiednie drzwi i zamiatam ;) SONIAFKA ale pyyyyszny obiadek. A ja taka głodna.

Kusiak, nie wiem czy śmietana okaże się też moim stałym ciążowym przysmakiem ale jak koło południa robiłam szpinak to też nie mogłam się oderwać od tłustej gęstej śmietany i wciągnęłam jej całkiem sporo :-p

Ritta, już ty tu sobie nie umniejszaj. Jesteś szefową tego bałaganu i już. ;-)

Ostatnia edycja:
Soniafka moze to jakies zapotrzebowanie na wapno :p no a jak dzidzius kaze to nie wolno odmawiac :p
Zazdroszcze Ci ze mdlosci minely :)

Coś jest w tej śmietanie, bo ja też zanim coś zrobię, to połowę z niej zjadam :-D ja dzisiaj wciągam karkóweczkę z sosikiem, ryż i buraczki. Na jutro zaplanowałam barszcz ukraiński, ciągle ktoś o nim pisze i w końcu sama zrobię :-)

Amaliee usg podobno nie szkodzi dzidziusiom tylko moze byc nie przyjemne pozniej jak juz zaczynaja slyszec bo dzwieki wydaje ktore sie od wod plodowych odbijaja i sa nieprzyjemne dla maluchow.

reklama
życzę wam wszystkim, żeby mdłości poszły precz :)
Wy śmietana, a ja maślanka, coś w tym jest :cool2:

Do góry