kasica212
Sanka & Samka
Ritta skasuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To widac tylko ja póki co nie panikuję?
kolejne usg mam dopiero w 12 tyg...
hmm ja w ogole przestałam się schizować jakoś,
bardziej boję się o to czy zdrowe nie ma wad no i już bym chciala płeć poznać !!
heh nie tylko Ty, ja jeszcze nic na usg nie widziałam, a nóż okaże się ze to ciąża urojona?? ;-) czekam do środy,...
Dzisiaj jestem już po wizycie u prywatnej. Dzidzia rośnie, macica ładnie sie powiększa, fasolka ma 22,2 mm i nawet rączki i nóżki już pięknie widać. Karta założona , termin na 17 września.
Pozdrawiam :***************
Już chyba skasowała, bo nie widzę :-)
Udało mi się ten post przerzucić tutaj i temat na szczęście zniknął bo usuwany widać. Tak to jest ze świerzynkami. Mimo że prosimy o wysyłanie wiadomości na prv i candy napisała post żeby nie dopisywać w wątku i tak dopisują ale na wątku głównych wrześniówk ich nie widać.
Ja też jestem jakoś spokojna. Jedyne co mnie martwi, to również to żeby było zdrowe, ale jakoś utraty sie nie boje, nie dopuszczam do siebie takiej możliwości...To widac tylko ja póki co nie panikuję?
kolejne usg mam dopiero w 12 tyg...
No, niestety analfabetyzm się szarzy. Czytać nie potrafią, czy co?Udało mi się ten post przerzucić tutaj i temat na szczęście zniknął bo usuwany widać. Tak to jest ze świerzynkami. Mimo że prosimy o wysyłanie wiadomości na prv i candy napisała post żeby nie dopisywać w wątku i tak dopisują ale na wątku głównych wrześniówk ich nie widać.