reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
To widac tylko ja póki co nie panikuję?
kolejne usg mam dopiero w 12 tyg...

ja też nie panikuję :) jakoś teraz spokojniej to wszystko wychodzi :) musi być dobrze i koniec :)

hmm ja w ogole przestałam się schizować jakoś,
bardziej boję się o to czy zdrowe nie ma wad no i już bym chciala płeć poznać !!

też bym chciała znać płeć już :) ale trzeba poczekać :/

heh nie tylko Ty, ja jeszcze nic na usg nie widziałam, a nóż okaże się ze to ciąża urojona?? ;-) czekam do środy,...

nie żartuj dziewczyno :) zobaczysz ładnego dzidziusia :)

Dzisiaj jestem już po wizycie u prywatnej. Dzidzia rośnie, macica ładnie sie powiększa, fasolka ma 22,2 mm i nawet rączki i nóżki już pięknie widać. Karta założona , termin na 17 września.

Pozdrawiam :***************

super !!! :) gratulacje :)

Już chyba skasowała, bo nie widzę :-)

ja też nie widzę :) a kto to założył ?? :eek:

a jeśli chodzi o znieczulenie.. to ja sie boję.. jakoś.. nie miałam jeszcze i mam nadzieje ze ominię mnie to :)

Udało mi się ten post przerzucić tutaj i temat na szczęście zniknął bo usuwany widać. Tak to jest ze świerzynkami. Mimo że prosimy o wysyłanie wiadomości na prv i candy napisała post żeby nie dopisywać w wątku i tak dopisują ale na wątku głównych wrześniówk ich nie widać.

Udało mi się ten post przerzucić tutaj i temat na szczęście zniknął bo usuwany widać. Tak to jest ze świerzynkami. Mimo że prosimy o wysyłanie wiadomości na prv i candy napisała post żeby nie dopisywać w wątku i tak dopisują ale na wątku głównych wrześniówk ich nie widać.

też ostatnio oglądałam to wielkimi literazmi napisane że wysyłać na priv a piszą dalej...
może było by dobrze zrobić temat np . poznajmy sie :) i dopuki tam sie nie wpisza to nie zwracaj uwagi na nic :)

No z tymi wiadomościami pod listą wrześniówek i terminami wizyt to dziewczyny są naprawde niereformowalne bo czy tak trudno jest przeczytać prośbe o wysyłanie tych informacji na privie??!! :confused: Jest to napisane wystarczająco czytelnie... :confused2:

dziewczyny gratuluje wizyt!
super ze maluszki maja sie dobrze :)

a co do farbowania to ja sie wdtrzymam do konca 1 trymestru. gdyby sie okaxalo ze cos nie tak to pewnie mialabym wyrzuty sumienia i mysli ze to przez farbe.

kurcze a mi to nie przeszkadza ze pisza w watku bo i tak kazdy patrzy na liste a nie na wpisy pod ;)

Witam się poniedziałkowo :)
nie mogłam doczytać, ale nadrobiłam :-D
U nas dziś słoneczko piękne, a ja pracuję dziś pilnie, już po obiadku.
Trzymam kciuki na wizyty!!! :)
A_nka, jak dobrze, że wszystko ok z maluszkami...ale znowu się wyleżysz w szpitalu, współczuję..
Sawi, nie martw się tak...z objawami jest różnie a teraz może się tak zmieniać. Ja miałam typowe objawy przez 2 tygodnie ciąży i od długiego już czasu nic. Piersi raz bolą raz nie, ale głównie nie dokuczają. Głowa do góry :) niedługo macie wizyty, ja mam dopiero na początku marca :szok:
Za to ochota na kwaśne nie znika, a moja nowa miłość to maślanka mrągowska :cool2:

Zula witaj :)
Emalia, mamy ten sam termin porodu :) tak mój dzidziuś wyglądał równo w 9 tygodniu:)
Pozdrawiam i czekam na wizytowe wieści :)

Ja tez sie witam :) u mnie dzien sie rozpoczal od zyganka... Eh... Niech to sie juz w koncu skonczy!

Anka super ze z dzidziusiami wszystko dobrze.

Emalia fajnie ze wizyta byla udana :)

Sawi nie martw sie. Na pewno wszystko jest w porzadku. Objawy przychodza i odchodza. Czytalam tez gdzies ze juz w 10 tyg mdlosci moga zanikac. Takze moze powinnas sie cieszyc ze Ci przechodzi? :)

I witam nowe dziewczyny :)

reklama
To widac tylko ja póki co nie panikuję?
kolejne usg mam dopiero w 12 tyg...
Ja też jestem jakoś spokojna. Jedyne co mnie martwi, to również to żeby było zdrowe, ale jakoś utraty sie nie boje, nie dopuszczam do siebie takiej możliwości...

No, niestety analfabetyzm się szarzy. Czytać nie potrafią, czy co?

Emilia gratuluję udanej wizyty, oby tak dalej...

Spacerek zaliczony, teraz nastawię zupkę i trochę sie pobawimy...

Do góry