reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
ja mam dobre, bo miałam tam kiedyś zabieg i lepiej nie mogłam trafić pod każdym względem. No ale to już trzeba mieć szczęście. Będac nawet w najlepszej klinice prywatnej i płacąc kupę kasy, można mieć złe wspomnienia, jak coś pójdzie nie tak, takie życie. Trzymajmy się tego, że będzie ok.

na Polnej bardzo fajny jest Madejczyk , przyjmuje tez prywatnie, gdybym tam mieszkala na pewno do niego bym chodzila bardzo dobry sprzet dokladne badania i nie bierze za wizyte z usg az 200 :) moze wydawac sie troche roztrzepany ale generalnie bardzo fajny i godny polecenia gosc.

joani no jest dokładnie tak jak mówisz, jeśli wszystko przebiega pomyślnie, to jesteśmy zadowoleni, czy to prywatnie, czy na NFZ. A jak jest coś nie tak, to będziemy narzekać.
Mi badania robił dr Puacz

Mi tez wychodzi dziewczynka :-) w sumie nie obraziłabym się jakby się sprawdziło wszyscy w rodzinie mają nadzieję na płeć żeńską :-)

Męczy mnie już to ciągłe spanie za dużo czasu mi ucieka mam nadzieję ,że kiedyś to minie:-) przynajmniej mdłości mam z głowy:-)

Zawsze możesz zdecydować się na cc. Mojej koleżance przy porodzie kleszczami wyciągali mała, no i ze zdrowego dziecka do dnia porodu, ma teraz roślinkę.. to dopiero woła o pomstę do nieba.

No dokładnie, bez kasy CC nie załatwisz. Nie ma na życzenie... Chyba, że wcześniej już była, to wtedy chyba można decydować. Chyba, nie wiem na pewno...

Ja wiem, że na Polnej mało brakowało, a przez upartych lekarzy, którzy cesarki robić nie chcieli (mimo problemów z cisnieniem i zatrucia ciazowego), wywineła by mi się najbliższa kuzynka z synkiem. Po porodzie, ona na OIOMie 3 doby, dziecko w dyzurce pielegniarek, bo na oddziale miejsc nie bylo. Ojcu dziecka nie chciano go pokazać... Kuzynka dzieki nim, dzieci już mieć nie może :/
Wacum, kleszcze, rzucanie się na brzuch?! Paranoja w dzisiejszych czasach!! Jak usłysze wacum albo kleszczowe, to osoboscie lekarza zwyzywam od idiotów i debili!!
Wacum kleszczwanie co to ??

nie wiem, nie chcę się wypowiadać. Ale jeśli ktoś ma termin cc i się zgłasza, to powinni robić. No chyba, że nie ma lekarza prowadzącego ani skierowania na cc, to trochę inaczej do tego podchodzą. No przykre, że sie tak przytrafiło, ale mogło wszędzie. Bądź sama dobrej myśli i tego nie rozdrapuj, to trochę lżej ci będzie. Warunek jest jeszcze taki, że znajdziesz supr lekarza, to się jakoś ułoży.

reklama
Dobra, koniec na tym, bo nikt nie zdecyduje się na bycie rodzicem, jak tak będziemy do tego podchodzić. Ostrożność nie zaszkodzi, ale jakoś trzeba komuś zaufać. Dobrej nocy, śnijcie o przyjemnościach :-)

Do góry