maddlena
Fanka BB :)
Też tam miałam badania i amniopunkcję w ciąży z Julkiem i jakoś też super zadowolona nie jestem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wacum kleszczwanie co to ??Ja wiem, że na Polnej mało brakowało, a przez upartych lekarzy, którzy cesarki robić nie chcieli (mimo problemów z cisnieniem i zatrucia ciazowego), wywineła by mi się najbliższa kuzynka z synkiem. Po porodzie, ona na OIOMie 3 doby, dziecko w dyzurce pielegniarek, bo na oddziale miejsc nie bylo. Ojcu dziecka nie chciano go pokazać... Kuzynka dzieki nim, dzieci już mieć nie może :/
Wacum, kleszcze, rzucanie się na brzuch?! Paranoja w dzisiejszych czasach!! Jak usłysze wacum albo kleszczowe, to osoboscie lekarza zwyzywam od idiotów i debili!!