reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witajcie ;) chętnie do Was dołacze :) w 3 cyklu starań 30.12 zobaczyłam pierwsze upragnione 2 kreski na teście - bladziochy bo byłam jeszcze przed datą spodziewanej miesiączki, testy powtarzałam codziennie i za każdym razem stawały się coraz grusze :)) a dzisiaj byłam na becie i godzinę temu odebrałam wyniki - 187,6 ! a to dopiero 29 dc ;))) jestem przeszczęśliwa! wizytę u gina mam 9.01, a jeśli chodzi o moje objawy no to ok tydzień temu bardzo zaczęły mnie boleć piersi, teraz dołączylo do nich podbrzusze, no i mega senność :p mogę spać wszędzie i o każdej porze ;)

Witajcie przyszle mamusie! :)

Oczekiwałam na watek, wiec póki co napiszę....
W poniedzialek na tescie wyszły dwie krechy, beta hcg na 139, dziś miałam powtorke bety więc zobaczymy jak rośnie...
Wstepne obliczenia terminu to 8 wrzesien.
U gina jeszcze nie byłam, rodziny nie informuje na pewno do czasu USG.

wesolutka85 ja jestem z Krakowa,
znasz jakiegoś gina z Ujastka godnego polecenia? :)

witajcie dziewczyny :D super że nas już tyle, a to dopiero poczatek miesiąca :)

nimfii, mnie z ujastka polecano dr dariusza gołąbek

Witam się, już po pracy, szykuję mężowi obiadek:p córa śpi zmęczona.

Fajnie że jest nas coraz więcej:) Już nawet przenieśli nasz wątek:)

Ja kolejną wizytę mam 31 stycznia na której mam nadzieje już usłyszeć serduszko:)

Co powiecie kochane na wątek " Nasze testy-Galeria?:D

Ja dziś ledwo się trzymam, głowa mnie boli, wymiotów na szczęście nie ma teraz, ale były całe Święta:( ale jakoś dałam rade..

Witam wszystkie przyszle Mamusie :) choc to jeszcze niepotwierdzone przez bete (czekam na telefon z wynikami) to 5 pozytywnych testow oraz intuicja kobieca podpowiada mi, ze tym razem sie udalo :D

MinieMe- Witamy:)
Daj znać jak po wynikach? kiedy będziesz je miała?:)

Ja mam dziś słaby dzień, w pracy ledwo stałam na nogach, łeb mi pękał...przyjechałam do domu, zrobiłam obiadek mężowi i położyłam się do łóżka 25 po 16 ustawiając na 17 budzik żeby córkę obudzić, wstałam zmarzłam jak nie wiem co chodzę w ciuchach i w szlafroku i trzęsę się jak galaretka... wypiłam ciepłą herbatkę.. i ledwo dobiegłam do kibelka... cud że zdążyłam:)

Witam Was:) Chciałam dołączyć do Was- chociaż na razie też tak nieśmiało:) wczoraj zobaczyłam II kreski na teście wykonanym po południu, a dziś rano powtórzyłam dla pewności:p Czekaliśmy prawie 8 lat na te kreski ( za sobą mam 2 poronienia , ale tam były od samego początku problemy- testy nie wychodziły, w badaniu mała beta chociaż ciążowa) ...
Wczoraj doznałam szoku:p Druga kreska jest jasna ale widoczna bez problemu:) będę powtarzała jeszcze testy, żeby były II mocne:p na betę się nie wybieram- zbyt mnie to stresuje... a do lekarza idę za tydzień:):-)

Aha termin teoretycznie 8 września:)

A ogólnie to sądziłam,że mam od świąt jelitówkę:p bo najpierw wymiotowałam, a teraz ciągle mi niedobrze, czuje wszystko w przełyku i muszę uważać ile i co jem:p

Ostatnia edycja:
Wyniki powinny byc dzisiaj, ale pewnie otrzymam je dopiero po weekendzie. Nie mieszkamy w Polsce. Sluzba zdrowia dziala u nas troche inaczej, a szkoda, bo nie moge sie juz doczekac :)

reklama
Witan tekila:) widze bardzo dlugo czekaliscie na malenstwo:)) super ze sie udalo:)) napewno bedzie wszystko dobrze:))
Minieme kurcze bardzo dlugo musisz czekam na wyniki.

Do góry