joani
Fanka BB :)
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Na obiad w końcu zrobiłam ogórkową, to na jutro też będzie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nic nie czuje jeszczeHej dziewczyny melduje sie na moment :-)
w tym tygodni maz w Polsce wiec mamy dosc napiety grafik. Trzy dni imprezy urodzinowej starszego syna :-) a dodatkowo jutro rano mam USG wiec na pewno zdam relacje. Aaaaalleeee mi brzuch wywalilo boshhh pilka niezla wkleje Wam fotke pewnie w weekend. Na razie ledwo co ogarniam. Mam lenia, jestem zmeczona, a tu trzeba kilka spraw zalatwic.
jak Wasze brzuszki??? Czujecie jakies laskotanie? U mnie uczucie laskotania albo przelewania coraz bardziej intensywmie odczuwalne ;-) fajnie strasznie, mysle ze lada dzien poczuje porzadniejsze kopniaki. Kuba mi je fundowal od 12tc a teraz juz mi nadchodzi 11tc wiec widac macica bardziej wyczulona.
ja w 1 ciąży rychy czułam ok 18-19 tyg, w 2 ok. 17 więc jeszcze sporo mi zostało ;-) szykuję się powoli na wizytę, pełen make-up, włos zrobiony, normalnie jak na randkę hehejak Wasze brzuszki??? Czujecie jakies laskotanie? U mnie uczucie laskotania albo przelewania coraz bardziej intensywmie odczuwalne ;-) fajnie strasznie, mysle ze lada dzien poczuje porzadniejsze kopniaki. Kuba mi je fundowal od 12tc a teraz juz mi nadchodzi 11tc wiec widac macica bardziej wyczulona.