reklama
maddlena
Fanka BB :)
maddlena, a gdzie twój optymizm się schował? limit złych zdarzeń już wyczerpałaś, teraz musi być tylko dobrze! i trzeba w to wierzyć!
No codzień staram sie myśleć pozytywnie, że już dosyć nieszczęść nas spotkało, ale teraz właśnie im bliżej do wtorku, czarne myśli i obawy mnie nachodzą...
Dziewczyny głupio mi pytać, ale wy też macie tak dużo białego śluzu?
W poprzednich ciążach trochę go było, ale teraz to dosłownie ze mnie on stale wycieka
u mnie ostatnio masakra pod tym względem... czasem aż czuje, jakby mi coś wypływało i biegnę sprawdzić czy nie krwawię czasami ;/ ale moja gin mówi że to normalne i wina progesteronu...
Zaliczylam dzis z rana basen z kolezanka (tez jest w ciazy tyle,ze 6 tyg. do przodu)...Poplywalysmy sobie troszke - bez forsowania...
Kiedys plywalysmy regularnie 2 razy w tyg. ale odkad ona wie, ze jest w ciazy (przed swietami), to nie bylysmy ani razu - bo u niej mdlosci straszne byly i nie dawala rady...
Ale zamierzamy sobie chodzic moze tak raz na tydzien na plywanie ;-)
Ja też się wybieram na basen już drugi tydzień tylko dotrzeć tam nie mogę
Wy też musicie czekać kilka dni na wynik cytomegalii?
u mnie było chyba 3 dni
Dziś czekam na odpowiedź w sprawie pracy, aż się boję, zastanawiam się też czy nie powiedzieć matce o ciąży bo to ona mi tą pracę teraz załatwia i może jakoś bardziej by się postarała, wpłynęła na decyzje, ale nie chciałam jej mówić tego przez telefon, kurcze nie wiem...
EDIT: właśnie dzwoniła, że już jedna grupa była rekrutowana i będzie jeszcze jedna, więc może jest szansa, przesłałam CV i czekam
powodzenia!!!!!
Moje badania prenatalne coraz bliżej. I z jednej strony cieszę sie, że już będę miała to za sobą, a z drugiej coraz bardziej się boję, żeby znowu nie usłyszeć tego wyroku, że dzidziuś jest bardzo chory i być może nie dożyjć dnia porodu, tak jak było z Julkiem... Nie przeżyłabym tego drugi raz...
Będzie dobrze! Pamiętaj o sile pozytywnego myślenia!!!!
Powodzenia dla wszystkich wizytujących
U nas dziś pogoda fatalna- bardzo nie lubię być budzona przez stukot deszczu o parapet ;/ Poza tym szaro i buro ;/ Aż trudno zebrać się do zrobienia czegoś konstruktywnego.... ;/
My wczoraj po wizycie (relacja w wątku wizytowym) pojechaliśmy w ramach świętowania na greckie jedzenie do Hellady (polecam wszystkim z Krakowa lub odwiedzjącym Kraków- rewelacyjne jedzenie). Dziś nie mam za bardzo pomysłu na obiad, ale może spagetti?
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Dziewczyny powodzenia na wizytach i czekamy na relacje!)
Ja sie juz poniedzialku nie moge doczekac, zeby podejrzec co u Babelka, normalnir chodzilabym codziennie na USG jakbym mogla
My dzisiaj mamy troche rzeczy do pozalatwiania na miescie, takze trzeba wstawac, chociaz ja to bym z lozka caly dzien mogla nie wychodzic
Ja sie juz poniedzialku nie moge doczekac, zeby podejrzec co u Babelka, normalnir chodzilabym codziennie na USG jakbym mogla
My dzisiaj mamy troche rzeczy do pozalatwiania na miescie, takze trzeba wstawac, chociaz ja to bym z lozka caly dzien mogla nie wychodzic
maddlena
Chcę wierzyć i staram sie wierzyć w to, że wszystko będzie dobrze, bo inaczej nie zdecydowałabym się na tą ciążę, ale wątpliwości i obawy będą mi towarzyszyć chyba już do końca ciąży... Niestety nie da się ich WYŁĄCZYĆ...
smerfetka88
Zaciekawiona BB
Maddlena staraj się nie myśleć, choć to trudne. Kiedyś rozmawiałam z pewną osobą, która powiedziała, że lepiej starać się nie myśleć to będzie dobrze. Wiem, że to trudne, bo sama mam jeden problem, o którym nie chcę pisać, bo własnie staram się o tym nie myśleć Także głowa do góry, i będzie dobrze!
Dziewczyny, zazdroszczę Wam tego gotowania obiadów... Ja od jakiegos czasu standardowo zupę zrobię, z 2 daniem gorzej.... A juz żeby to zjeśc to w ogóle... Od kilku dni jem kilka łyżek zupy, jeśli w ogóle ją ruszę i gałkę ziemniaków bez niczego Odrzuca mnie od wszystkiego, a jak juz otworzę lodówke i poczuje ten mix zapachów to makabra
Dziewczyny, zazdroszczę Wam tego gotowania obiadów... Ja od jakiegos czasu standardowo zupę zrobię, z 2 daniem gorzej.... A juz żeby to zjeśc to w ogóle... Od kilku dni jem kilka łyżek zupy, jeśli w ogóle ją ruszę i gałkę ziemniaków bez niczego Odrzuca mnie od wszystkiego, a jak juz otworzę lodówke i poczuje ten mix zapachów to makabra
reklama
joani
A ja właśnie troszke odespałam poranny stres związany z badaniami. Dzwonili z pracy i muszę podjechać, chyba kogoś na zastępstwo wzięli i swoje obowiązki przekazać powinnam. Od razu zabiorę swoje rzeczy, co by nie zginęły.
Dziewuszki a skąd wy wiecie kto kiedy ma wizytę, gdzieś to napisane? Bo ja nie widzę...
Dziewuszki a skąd wy wiecie kto kiedy ma wizytę, gdzieś to napisane? Bo ja nie widzę...