reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Mamy, mamy... juz o tym pisałyśmy :-) jedne mają biały, drugie kremowy a trzecie lekko jakby zabrudzony. Więc dopasowałaś się do którejś grupy na pewno ;-)

reklama
Hello!
Probowalam sie zdrzemnac, ale jakos mi nie poszlo...
Zaraz ide po dzieciaki do szkoly...
Na obiadek w planie mam nalesniki z jagodami i smietanka:-)

Zaliczylam dzis z rana basen z kolezanka (tez jest w ciazy tyle,ze 6 tyg. do przodu)...Poplywalysmy sobie troszke - bez forsowania...
Kiedys plywalysmy regularnie 2 razy w tyg. ale odkad ona wie, ze jest w ciazy (przed swietami), to nie bylysmy ani razu - bo u niej mdlosci straszne byly i nie dawala rady...
Ale zamierzamy sobie chodzic moze tak raz na tydzien na plywanie ;-)

cześć dziewczynki
nie zaglądam bo mdłosci mnie wykańczają..
dziś byłam u lekarza
bez badania,bez usg
dała tylko skierowanie na badania z krwi (pełno tego ale w tym również hormony)
25 lutego wizyta i dostane dopiero skierowanie na usg ale do innej miejscowości....straszne

Felicity super, ze masz kolezanke, z ktora mozesz smigac na basenie, zawsze to razniej:)

Ja nie wiem czy gadam przez sen, bo moj sie nic na to nie skarzy, ale za to te sny:szok:

A ja sobie dziś leniuchowałam u siostry i maluszkowe tematy były na tapecie :)
a_nka, ja mam z tym śluzem bardzo różnie, generalnie jest wilgotno, ale w niektóre dni to jest bardzo mokro :)
Ja nie gadam przez sen ale mąż mi mówi, że sapię :szok: tzn, że ciężko oddycham czy jakoś tak, bo mam zwyczaj przytulania się do poduszki i nieraz całą twarz w nią zatopię, to może i trochę mnie przydusza :-D
co do l4, to jestem od 2 tygodni i zobaczymy co lekarz jutro powie. Generalnie jak mi zaproponuje to wezmę, bo pomimo, że pracuję na własny rachunek, ruch ostatnio słaby a i ja się średnio nadaję bo znużenie, leń mnie nie opuszcza ;)
dziewczyny, czekamy na wizytowe wieści :)

Ja już od niepamiętnych czasów gadam przez sen, raz jak mieszkałam jeszcze z rodzicami to siostra mi mówiła że szukałam za łóżkiem autobusu :-D Teraz jak z M. mieszkamy razem to też ma ze mnie niezły ubaw, ale czasami to aż go budze w nocy i zrywa się z łóżka przerażony, ale to tylko mój sen i gadanie :-D

Ja też po wizycie, opis w wątku.
Zdjęcia nie ma, usg dopiero bezpłatnie mam 14 marca, a na płatne teraz mnie nie stać.
Załatwiam pracę właśnie, jutro może się okaże czy się uda, ewentualnie jeszcze zadzwonię do znajomej która przygotowywała nam umowy jak kiedyś tam pracowałam. Oby się udało bo już mam "nóż na gardle" :zawstydzona/y:

reklama
Nexiss fajnie ze wizyta udana :)

Ja podobno chrapie ostatnio :p ale to chyba ze zmeczenia i zapchanego nosa :)

Do góry