reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
a_nka ale super, bliźniaki:-D Gratulacje, a tak jak piszą dziewczyny, terminy na USG się zmieniają, a w szpitalach i w ogóle raczej sugerują się terminem OM:))

Little_one bardzo mi przykro:(( faktycznie zróbcie badania skoro to już Twoje drugie poronienie, życzę żeby wam się szybko udało i żebyś urodziła zdrowe maleństwo.

Felicity ale córcia punktualna :-)
Ja z córka miałam termin wg OM na 17marca a wg Usg 1kwietnia córka urodziła się 5kwietnia przez CC bo poród nie postępował :tak: i nie była przeterminowana :-D

Dzięki dziewczyny za przyjecie ;-)

Teraz to powinnam dać radę Was nadganiać bo tu w szpitalu nudzę się niemiłosiernie jedynie wieczorem nie będę już raczej pisać i jak kroplówki przyniosą chyba, ze ubłagam położną by wenflon przełożyła na wierzch dłoni :zawstydzona/y: bo ten w zgięciu łokcia nie jest zbyt wygodny :dry:

Little_one - strasznie mi przykro. Wiem co czujesz. Mi w Poznaniu niestety nikt zadnych badań zrobić nie chciał. Może i powinnam sama je wykonac.

a_nka - a czemu w szpitalu leżysz? Ja mam odwrotny problem. Byłam wrześniówką a wczoraj mi gin termin na październik wyliczył. Ale zostaje tutaj. Uważam, że jestem dokladnie na koniec wrzesnia i tego bede sie trzymac. Ja lepiej wiem, kiedy to sie stalo ;-)

Ostatnia edycja:
Krwawienia z powodu krwiaka :-:)-:)-( już trzeci dzień tu jestem :baffled:
I narazie dopóki to cholerstwo się nie wchłonie to ze szpitala nie wyjdę :tak:

Zuzadar brawo postawy :-D

U nas niestety i październik i wrzesień jest możliwy, a ja nie umiem powiedzieć, który stosunek był tym szczęśliwym :baffled: napiszę uczciwie: za dużo ich było :-)

Ostatnia edycja:
A_NKA trzymam kciuki oby problemy z krwiakiem minely, zebys mogla cieszyc sie spokojnie ciaza do konca. A termin z ciaza blizniacza faktycznie czesto trzymaja sie wczesniejszych terminow, przynajmniej tak zauwazylam po znajomych mi ososbach, no i scisla kontrola pod sam koniec aby obylo sie bez niespodzianke :-) bedzie dobrze...

A tak jeszcze dopiszę ta ciąża to totalna niespodzianka mimo, że praktycznie się nie zabezpieczaliśmy :-D

Tak jak i moja trzecia ciaza, niespodziewana :-) na poczatku nawet myslalam ze fajnie jakby byly dwie blizniaczki :-D heh ale obstalismy przy ciazy pojednynczej i niech tak juz bedzie.

A propos witamin, to mi lekarz powiedział, żeby koniecznie były z jodem... i że nigdy dziennie nie zjem tylu wartościowych rzeczy, aby zapewnić odpowiednie witaminy.

reklama
Uciekam dziewczyny spać
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
zaraz piguła będzie roznosić kroplówki więc ładnie wystawię rączkę i mam nadzieję się dziś wyspać bez stresu bo od popołudnia praktycznie nawet nie plamię
xlaugh.gif.pagespeed.ic.3EWxJjzyNf.webp

Miłej i spokojnej nocy
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Do góry