reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Kolezanka w ciazy szykowala sobie sushi z grilowana rybka, nie wiem jak, ale w razie czego tak chyba mozna?

reklama
Hej dziewczyny, witam się południowp ;-) byłam dziś na badaniach tarczycy, w poniedziałek wyniki. Wracam do domu odpalam laptopa i mi prąd wyłączyli i tak.do teraz, mili są. A miałam pranie zrobić, korytarz umyć, upiec mięsko. A tak kicha, spałam do 11 i się zastanawiam co dalej mam robić, kiedy go włącza. Dobre pytanie. Do tego jeszcze głową mnie boli, a żadnych tabletek nie mogę :-( chyba.dalej pójdę spać, może przejdzie i włącza prąd.

Bubbles powodzenia i czekamy na relacje po :-)

Mne dzisiaj brzuch jakoś ciągnie i nie mogę szybko chodzić.. idę zaraz do kosmetyczki, to się może odprężę :) Miłego dnia i wszystkiego naj dla dziecka urodzinowego i jego mamy :)

Pamietam jak moj starszy syn zareagowal na widok mlodszego :) tez bylo slodkie :D ogladal go z kazdej strony :)
Elanor bardzo ladne imie tak poza tym :)
Dziewczyny przypomnijcie jeszcze raz jak sie robi suwaczek bo zrobilam ale cos nie wyszlo :(

Ostatnia edycja:
Kusiak jak już stworzysz suwaczek to musisz skopiować BB code, później wchodzisz w Panel użytkownika -> Moje ustawienia -> Edytuj sygnaturę -> Wklejasz wcześniej skopiowany BB code i po kliknięciu w "Zapisz sygnaturę" masz suwaczek:))

A ja stworzony suwaczek wpisuje w edytuj sygnature i tam plik "insert image" i kod URL kopiujej to jest drugi sposob.

reklama
I dokladnie tak zrobilam a on dalej mi sie nie wyswietla :(

Oooo jednak sie wyswietla :p

kurcze raz jest a raz nie ma...

Do góry