reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Hej dziewczyny!
dopiero nadrobiłam z czytaniem.
Renatko, baaaardzo mi przykro :( trzymaj się mocno!
My na obiadku byliśmy u teściów i nawet ładnie mi poszło z jedzeniem :) do niedawna nie miałam w ogóle apetytu a teraz jakby się unormowało, a fakt, jak jestem głodna to mnie mdli tak więc zawsze muszę mieć coś pod ręką. Teraz spokojny niedzielny wieczór z mężem. Miałabym ochotę na Przytulanki i pomimo tego, że lekarz pozwolił to jakoś się boimy :(
Wiecie gdzie można kupić termometr do pomiaru wody, taki dla maluszka do kąpieli? powiedziałam lekarzowi, że bardzo lubię leżeć w wannie i jedyne co kazał to żeby kupić taki termometr i zadbać o odpowiednią temperaturę wody, żeby nie była za gorąca. Macie jakieś doświadczenia z kąpielami i jaka temperatura na pewno nie zaszkodzi? :)
Pozdrawiam was niedzielnie!
P.s i ja odliczam do kolejnej wizyty 12 lutego (zostało 10 dni, eh...)

Renata bardzo bardzo mi przykro, to musi byc straszne uczucie. Trzymaj sie i mysl pozytywnie.

Witam nowe dziewczyny :)

Ja w weekend pracuje takze nie moglam sie odzywac ale podczytywalam co moglam :)
No nie wiem co z tymi zupami ale u mnie pierwsza zachcianka ciazowa to zupa buraczkowa :D takze cos w nich musi byc :p
Ja dziewczyny caly weekend z glowa w toalecie :/ jem normalnie bo wiem ze musze i jak nic nie jem to jest mi bardziej nie dobrze :( ale az tak to chyba mnie nie mdlilo z moimi chlopakami... Od rana do wieczora jest mi nie dobrze. Na sam widok kuchni biegne do ubikacji :p nie moge gotowac, chyba moje dzieci beda na gotowcach jechac przez jakis czas bo nie jestem w stanie, dzis moj maz obiad robi :) gorzej bo moj tesc do nas w odwiedziny przyjedzie niedlugo i tak nie gotowac to chyba glupio... No ale naprawde nie daje rady :/

Co do termometrow do kapania to nie wiem gdzie kupic, ja zawsze na oko sprawdzalam dzieciom :) zeby w lokiec nie szczypalo/pieklo :) a sama poprostu prysznic tylko biore :)

kusiak mnie dziś też naszło na buraczkową i już 3 miseczkę zjadłam,ale co skończe jeść to mdli potwornie...
a to z odrzucaniem od kuchni miałam tak z Emilkową ciążą,ale mogłam pomidorową jeść i codziennie gotowałam

Sawi ale Ci zazdroszcze tej zupki :D

Dziewczyny a macie juz jakies przeczucia co do plci dzidziusia? :) mi sie cos wydaje ze to 3 chlopak bedzie :D i zaczynaja mnie denerwowac gatki ludzi ze przydalaby sie nam teraz dziewczyna :/ a co ja sobie wybiore??!!

Ostatnia edycja:
Mnie się marzy dziewczynka i nie wiem jak z przeczuciami ale dopóki lekarz nie rozwiejeje mojej nadzieji to będę w to wierzyć :-p

reklama
Ja podobnie jak Maddlena, zdrowe donosić. Zmartwiłam się Renatą:-( przykro mi. Mój mąż zakazał mi zaglądac na fora, bo się naczytam a potem przeżywam.
Mi dzisiaj coś brzuch wysadziło jakbym się najadła a u tesciowj same pyszności byly.. mniam... Na szczęście dostałam na wynos, więc jak mi jutro przejdzie to nadrobię.:-)

Do góry