reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Hej dziewczyny!
dopiero nadrobiłam z czytaniem.
Renatko, baaaardzo mi przykro :( trzymaj się mocno!
My na obiadku byliśmy u teściów i nawet ładnie mi poszło z jedzeniem :) do niedawna nie miałam w ogóle apetytu a teraz jakby się unormowało, a fakt, jak jestem głodna to mnie mdli tak więc zawsze muszę mieć coś pod ręką. Teraz spokojny niedzielny wieczór z mężem. Miałabym ochotę na Przytulanki i pomimo tego, że lekarz pozwolił to jakoś się boimy :(
Wiecie gdzie można kupić termometr do pomiaru wody, taki dla maluszka do kąpieli? powiedziałam lekarzowi, że bardzo lubię leżeć w wannie i jedyne co kazał to żeby kupić taki termometr i zadbać o odpowiednią temperaturę wody, żeby nie była za gorąca. Macie jakieś doświadczenia z kąpielami i jaka temperatura na pewno nie zaszkodzi? :)
Pozdrawiam was niedzielnie!
P.s i ja odliczam do kolejnej wizyty 12 lutego (zostało 10 dni, eh...)

Renata bardzo bardzo mi przykro, to musi byc straszne uczucie. Trzymaj sie i mysl pozytywnie.

Witam nowe dziewczyny :)

Ja w weekend pracuje takze nie moglam sie odzywac ale podczytywalam co moglam :)
No nie wiem co z tymi zupami ale u mnie pierwsza zachcianka ciazowa to zupa buraczkowa :D takze cos w nich musi byc :p
Ja dziewczyny caly weekend z glowa w toalecie :/ jem normalnie bo wiem ze musze i jak nic nie jem to jest mi bardziej nie dobrze :( ale az tak to chyba mnie nie mdlilo z moimi chlopakami... Od rana do wieczora jest mi nie dobrze. Na sam widok kuchni biegne do ubikacji :p nie moge gotowac, chyba moje dzieci beda na gotowcach jechac przez jakis czas bo nie jestem w stanie, dzis moj maz obiad robi :) gorzej bo moj tesc do nas w odwiedziny przyjedzie niedlugo i tak nie gotowac to chyba glupio... No ale naprawde nie daje rady :/

Co do termometrow do kapania to nie wiem gdzie kupic, ja zawsze na oko sprawdzalam dzieciom :) zeby w lokiec nie szczypalo/pieklo :) a sama poprostu prysznic tylko biore :)

kusiak mnie dziś też naszło na buraczkową i już 3 miseczkę zjadłam,ale co skończe jeść to mdli potwornie...
a to z odrzucaniem od kuchni miałam tak z Emilkową ciążą,ale mogłam pomidorową jeść i codziennie gotowałam

Sawi ale Ci zazdroszcze tej zupki :D

Dziewczyny a macie juz jakies przeczucia co do plci dzidziusia? :) mi sie cos wydaje ze to 3 chlopak bedzie :D i zaczynaja mnie denerwowac gatki ludzi ze przydalaby sie nam teraz dziewczyna :/ a co ja sobie wybiore??!!

Ostatnia edycja:
Mnie się marzy dziewczynka i nie wiem jak z przeczuciami ale dopóki lekarz nie rozwiejeje mojej nadzieji to będę w to wierzyć :-p

reklama
Ja podobnie jak Maddlena, zdrowe donosić. Zmartwiłam się Renatą:-( przykro mi. Mój mąż zakazał mi zaglądac na fora, bo się naczytam a potem przeżywam.
Mi dzisiaj coś brzuch wysadziło jakbym się najadła a u tesciowj same pyszności byly.. mniam... Na szczęście dostałam na wynos, więc jak mi jutro przejdzie to nadrobię.:-)

Do góry