Rajo007 tak trzeba sie rejestrowac od razu ja sie zapisalam z osoba towarzyszaca wiec pewnie kogos wezme. Znajoma mi wymieniala min nagrody takie jak poduszki dla ciezarnych, matu edukacyjne, foteliki bujaczki, fotelik chyba faktycznie tez byl. A nawet i po same drobne gratisy warto isc moze akurat sie cos wygra. Fajnie ze juz w marcu u mnie 2 msc czekania
reklama
hej
wybiera się któraś na te warsztaty do katowic może ?? 19 marca są bo w sumie to bym się przeszła ale tak samej to kiepsko troszkę
Renata uważaj na siebie krwawienie i skrzep to ie wygląda dobrze... daj znać po szpitalu.. trzymam kciuki &&&&&
Ritta myśle że jak córa zobaczy maleństwo chociażby na zdięciu i będziecie z nią rozmawiali to jak się maleństwo urodzi będzie dumną siostrą i będzie chciała jak najwięcej pomagać
ja to bym chciała synka była by parka ... ale jak będzie druga dziewczynka też się nie obrazimy
a co do piersi to mnie przed wczoraj prawie wcale nie bolały za to wczoraj z podwojoną siłą hehe różnie to bywa
wybiera się któraś na te warsztaty do katowic może ?? 19 marca są bo w sumie to bym się przeszła ale tak samej to kiepsko troszkę
Renata uważaj na siebie krwawienie i skrzep to ie wygląda dobrze... daj znać po szpitalu.. trzymam kciuki &&&&&
Ritta myśle że jak córa zobaczy maleństwo chociażby na zdięciu i będziecie z nią rozmawiali to jak się maleństwo urodzi będzie dumną siostrą i będzie chciała jak najwięcej pomagać
ja to bym chciała synka była by parka ... ale jak będzie druga dziewczynka też się nie obrazimy
a co do piersi to mnie przed wczoraj prawie wcale nie bolały za to wczoraj z podwojoną siłą hehe różnie to bywa
nimfii fajnie zapowiadają się te warsztaty. Nawet są całkiem blisko mnie tylko musiałabym troszkę się urwać z pracy :/ Kiedyś byłam na 3 dniowym szkoleniu z pierwszej pomocy i też było trochę o maluchach. Jeśli ktoś nigdy nie miał takiego szkolenia to na prawdę warto.
sawi
szczęśliwa żona i mama
to kiedy sie wybierasz,bo ja najblizej mam bemowo i organizują w wola parku wiec dla mnie super,teści mam zaraz obok wolaparku,moją szwagierke wyciagne bo też w ciąży tylko ona termin na lipiecnimfii fajnie zapowiadają się te warsztaty. Nawet są całkiem blisko mnie tylko musiałabym troszkę się urwać z pracy :/ Kiedyś byłam na 3 dniowym szkoleniu z pierwszej pomocy i też było trochę o maluchach. Jeśli ktoś nigdy nie miał takiego szkolenia to na prawdę warto.
Ja mam dwa przystanki do Wola Parku Możemy się wybrać razem,to kiedy sie wybierasz,bo ja najblizej mam bemowo i organizują w wola parku wiec dla mnie super,teści mam zaraz obok wolaparku,moją szwagierke wyciagne bo też w ciąży tylko ona termin na lipiec
sawi
szczęśliwa żona i mama
to sie jeszcze umówimy w konkretny miejscu przed startem
ale mnie mdli
nawet od picia mnie muli.....
ale mnie mdli
nawet od picia mnie muli.....
P
paulamc
Gość
Hej ja juz sie zapisalam Katowice
Halo damy! U nas cieplutko, slonko swieci , chlopy spia oba po rannych harcach, ja dzis mialam wolne i spanie ile wlezie. Snilo mi sie UWAGA! ze odkupilam od kuzynki dres adidas szaro rozowy, gdzie bluza jest tylko na 1 ramie i taki luzny az chcialabym sobie taki sprawic, ale pewnie tylko w mojej fantazji zyje
Za Adamem nie moge nadazyc, wszedzie wlezie i on dobrze wie, ze nie wolno, ale robi mimo wszystko, tak go ciagnie wie ze pojdzie do boxu i potem rozpacza i... znow to samo jak wyjdzie. rece opadaja
Ostanio BB ma jakies zaburzenia techniczne, wczoraj wysmarowalam posta, chcialam dodac i mi go wcielo, database error
Renatko, trzymam kciuki, martwie sie... :-(
Nie wiem co jeszcze komu mialam napisac, wczoraj mi wcielo wszystkie wypociny, juz nie chce mi sie wracac przez te strony, wybaczcie.
Piszecie o warszatach, ja raczej nic takiego nie zalicze procz warsztatow o karmieniu piersia, do szpitala na dni otwarte porodowki nawet nie bede szla, bo bylismy z Adasiem i caly dzien byly wyklady i pokazy itd i wszystko juz raczej wiemy ;-)
Milej niedzieli, aaaa powiem wam, ze filety sledziowe w sosie musztardowym na sniadanie to jest to. Polskie oczywiscie, marki Linsner, mniaaaam
Za Adamem nie moge nadazyc, wszedzie wlezie i on dobrze wie, ze nie wolno, ale robi mimo wszystko, tak go ciagnie wie ze pojdzie do boxu i potem rozpacza i... znow to samo jak wyjdzie. rece opadaja
Ostanio BB ma jakies zaburzenia techniczne, wczoraj wysmarowalam posta, chcialam dodac i mi go wcielo, database error
Renatko, trzymam kciuki, martwie sie... :-(
Nie wiem co jeszcze komu mialam napisac, wczoraj mi wcielo wszystkie wypociny, juz nie chce mi sie wracac przez te strony, wybaczcie.
Piszecie o warszatach, ja raczej nic takiego nie zalicze procz warsztatow o karmieniu piersia, do szpitala na dni otwarte porodowki nawet nie bede szla, bo bylismy z Adasiem i caly dzien byly wyklady i pokazy itd i wszystko juz raczej wiemy ;-)
Milej niedzieli, aaaa powiem wam, ze filety sledziowe w sosie musztardowym na sniadanie to jest to. Polskie oczywiscie, marki Linsner, mniaaaam
reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
Ayni nie mów o rybach bo na samą myśl mnie rzuca ....jestem przewrażliwiona na zapach-smak ryby....