reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Rajo007 tak trzeba sie rejestrowac od razu :tak: ja sie zapisalam z osoba towarzyszaca wiec pewnie kogos wezme. Znajoma mi wymieniala min nagrody takie jak poduszki dla ciezarnych, matu edukacyjne, foteliki bujaczki, fotelik chyba faktycznie tez byl. A nawet i po same drobne gratisy warto isc :) moze akurat sie cos wygra. Fajnie ze juz w marcu :-D u mnie 2 msc czekania

reklama
hej :)

wybiera się któraś na te warsztaty do katowic może ?? :) 19 marca są :) bo w sumie to bym się przeszła ale tak samej to kiepsko troszkę :)

Renata uważaj na siebie krwawienie i skrzep to ie wygląda dobrze... :( daj znać po szpitalu.. trzymam kciuki &&&&&

Ritta myśle że jak córa zobaczy maleństwo chociażby na zdięciu i będziecie z nią rozmawiali to jak się maleństwo urodzi będzie dumną siostrą :) i będzie chciała jak najwięcej pomagać :)

ja to bym chciała synka :) była by parka ... :) ale jak będzie druga dziewczynka też się nie obrazimy :)

a co do piersi to mnie przed wczoraj prawie wcale nie bolały za to wczoraj z podwojoną siłą hehe :) różnie to bywa :)

nimfii fajnie zapowiadają się te warsztaty. Nawet są całkiem blisko mnie tylko musiałabym troszkę się urwać z pracy :/ Kiedyś byłam na 3 dniowym szkoleniu z pierwszej pomocy i też było trochę o maluchach. Jeśli ktoś nigdy nie miał takiego szkolenia to na prawdę warto.

nimfii fajnie zapowiadają się te warsztaty. Nawet są całkiem blisko mnie tylko musiałabym troszkę się urwać z pracy :/ Kiedyś byłam na 3 dniowym szkoleniu z pierwszej pomocy i też było trochę o maluchach. Jeśli ktoś nigdy nie miał takiego szkolenia to na prawdę warto.
to kiedy sie wybierasz,bo ja najblizej mam bemowo i organizują w wola parku wiec dla mnie super,teści mam zaraz obok wolaparku,moją szwagierke wyciagne bo też w ciąży tylko ona termin na lipiec

to kiedy sie wybierasz,bo ja najblizej mam bemowo i organizują w wola parku wiec dla mnie super,teści mam zaraz obok wolaparku,moją szwagierke wyciagne bo też w ciąży tylko ona termin na lipiec
Ja mam dwa przystanki do Wola Parku ;) Możemy się wybrać razem,

Halo damy! U nas cieplutko, slonko swieci , chlopy spia oba po rannych harcach, ja dzis mialam wolne i spanie ile wlezie. Snilo mi sie UWAGA! ze odkupilam od kuzynki dres adidas szaro rozowy, gdzie bluza jest tylko na 1 ramie i taki luzny :-D az chcialabym sobie taki sprawic, ale pewnie tylko w mojej fantazji zyje :-D

Za Adamem nie moge nadazyc, wszedzie wlezie i on dobrze wie, ze nie wolno, ale robi mimo wszystko, tak go ciagnie :angry: wie ze pojdzie do boxu i potem rozpacza i... znow to samo jak wyjdzie. rece opadaja :eek:

Ostanio BB ma jakies zaburzenia techniczne, wczoraj wysmarowalam posta, chcialam dodac i mi go wcielo, database error :angry:

Renatko, trzymam kciuki, martwie sie... :-(

Nie wiem co jeszcze komu mialam napisac, wczoraj mi wcielo wszystkie wypociny, juz nie chce mi sie wracac przez te strony, wybaczcie.
Piszecie o warszatach, ja raczej nic takiego nie zalicze procz warsztatow o karmieniu piersia, do szpitala na dni otwarte porodowki nawet nie bede szla, bo bylismy z Adasiem i caly dzien byly wyklady i pokazy itd i wszystko juz raczej wiemy ;-)

Milej niedzieli, aaaa powiem wam, ze filety sledziowe w sosie musztardowym na sniadanie to jest to. Polskie oczywiscie, marki Linsner, mniaaaam :-D

reklama
Do góry