reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Rajo007 tak trzeba sie rejestrowac od razu :tak: ja sie zapisalam z osoba towarzyszaca wiec pewnie kogos wezme. Znajoma mi wymieniala min nagrody takie jak poduszki dla ciezarnych, matu edukacyjne, foteliki bujaczki, fotelik chyba faktycznie tez byl. A nawet i po same drobne gratisy warto isc :) moze akurat sie cos wygra. Fajnie ze juz w marcu :-D u mnie 2 msc czekania

reklama
hej :)

wybiera się któraś na te warsztaty do katowic może ?? :) 19 marca są :) bo w sumie to bym się przeszła ale tak samej to kiepsko troszkę :)

Renata uważaj na siebie krwawienie i skrzep to ie wygląda dobrze... :( daj znać po szpitalu.. trzymam kciuki &&&&&

Ritta myśle że jak córa zobaczy maleństwo chociażby na zdięciu i będziecie z nią rozmawiali to jak się maleństwo urodzi będzie dumną siostrą :) i będzie chciała jak najwięcej pomagać :)

ja to bym chciała synka :) była by parka ... :) ale jak będzie druga dziewczynka też się nie obrazimy :)

a co do piersi to mnie przed wczoraj prawie wcale nie bolały za to wczoraj z podwojoną siłą hehe :) różnie to bywa :)

nimfii fajnie zapowiadają się te warsztaty. Nawet są całkiem blisko mnie tylko musiałabym troszkę się urwać z pracy :/ Kiedyś byłam na 3 dniowym szkoleniu z pierwszej pomocy i też było trochę o maluchach. Jeśli ktoś nigdy nie miał takiego szkolenia to na prawdę warto.

nimfii fajnie zapowiadają się te warsztaty. Nawet są całkiem blisko mnie tylko musiałabym troszkę się urwać z pracy :/ Kiedyś byłam na 3 dniowym szkoleniu z pierwszej pomocy i też było trochę o maluchach. Jeśli ktoś nigdy nie miał takiego szkolenia to na prawdę warto.
to kiedy sie wybierasz,bo ja najblizej mam bemowo i organizują w wola parku wiec dla mnie super,teści mam zaraz obok wolaparku,moją szwagierke wyciagne bo też w ciąży tylko ona termin na lipiec

to kiedy sie wybierasz,bo ja najblizej mam bemowo i organizują w wola parku wiec dla mnie super,teści mam zaraz obok wolaparku,moją szwagierke wyciagne bo też w ciąży tylko ona termin na lipiec
Ja mam dwa przystanki do Wola Parku ;) Możemy się wybrać razem,

Halo damy! U nas cieplutko, slonko swieci , chlopy spia oba po rannych harcach, ja dzis mialam wolne i spanie ile wlezie. Snilo mi sie UWAGA! ze odkupilam od kuzynki dres adidas szaro rozowy, gdzie bluza jest tylko na 1 ramie i taki luzny :-D az chcialabym sobie taki sprawic, ale pewnie tylko w mojej fantazji zyje :-D

Za Adamem nie moge nadazyc, wszedzie wlezie i on dobrze wie, ze nie wolno, ale robi mimo wszystko, tak go ciagnie :angry: wie ze pojdzie do boxu i potem rozpacza i... znow to samo jak wyjdzie. rece opadaja :eek:

Ostanio BB ma jakies zaburzenia techniczne, wczoraj wysmarowalam posta, chcialam dodac i mi go wcielo, database error :angry:

Renatko, trzymam kciuki, martwie sie... :-(

Nie wiem co jeszcze komu mialam napisac, wczoraj mi wcielo wszystkie wypociny, juz nie chce mi sie wracac przez te strony, wybaczcie.
Piszecie o warszatach, ja raczej nic takiego nie zalicze procz warsztatow o karmieniu piersia, do szpitala na dni otwarte porodowki nawet nie bede szla, bo bylismy z Adasiem i caly dzien byly wyklady i pokazy itd i wszystko juz raczej wiemy ;-)

Milej niedzieli, aaaa powiem wam, ze filety sledziowe w sosie musztardowym na sniadanie to jest to. Polskie oczywiscie, marki Linsner, mniaaaam :-D

reklama
Do góry