reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Z chlopakami tato nie bardzo moze jechac. wizyty popoludniowe. a on w pracy od 15 jest.
ale chyba odwolam ,a lbo z bratem pojade, bo szkoda mi przekladac.

reklama
Sawi ja tylko napisalam co mi powiedziano na IP. Ja bylam z bardzo delikatnym plamieniem i rowniez mnie bez problemu przyjeli ale zorientowalam sie ze troche spanikowalam. I niestety na tym etapie niewiele da sie zrobic, natura decyduje. Mozna brac tony duphastonu i lezec plackiem ale jak ma byc zle to bedzie.

Renata oczywiscie trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.
zgadza się,ale każda z Nas właśnie na początku wiedząc jak może być próbuje ratować,właśnie wizytą na IP duphastonem itp...
ja miałabym sobie za złe jakbym zbagatelizowała i nie pojechała,czekała do wizyty a na wizycie by sie okazało że już po,a później bym dumała ze mogli mi dać duphaston i byłoby ok.....wiesz o co mi chodzi.....

ja każdą ciąże miałam inną a to moja już 4 bo pierwsza obumarła i wtedy brałam luteine,dostałam ostrych bóli w krzyżu,lekarz mi odrazu skierowanie do szpitala wypisał, pojechałam do szpitala tam mnie badały wszystko wygladało ok,usg niby robiła i też ok,ale żadnego wydruku nie dostałam bo podobno tusz sie skończył,nic mi nei zlecili...oczywiscie wtedy poczułam ulge i wróciłam do domu...ale za 3 tyg. miałam wizyte u gina i okazało się że w 9 tyg. obumarło a to było wtedy jak byłam w szpitalu,kiedy bóle z krzyża miałam.....
i oczywiście obwiniam szpital,jakbym to ruszyła wtedy to nei ciekawie by mieli...a jakbym nie pojechała do szpitala to napewno bym siebie obwiniła że nei pojechałam i że gdybym to zrobiła uratowaliby

Bubles najlepszego. :*** Tyle dam rady napisac. Co zjem to wyrzygam. Nadia z tata u tesciow. A ja w lozku. Kolejna wizytę mam 7 lutego. Gim powiedzial wczoraj ze jak dalej bede sie tak zle czula da skierowanie do szpitala:((

sawi i inne dziewczyny, pewnie macie racje, lepiej dmuchać na zimne i pojechać dwa razy za dużo niż raz za mało.

Piszecie o mdłościach, nie zazdroszczę ale mnie z kolei martwi totalny brak objawów (poza pełnymi piersiami). Niby w poprzedniej ciąży miałam tak samo ale jak by były to przynajmniej czułabym że w ciąży jestem :/

Bubles Najlepszego, spelnienia marzen I zdrowej kruszynki :)RenataT mnie przyjeli do szpitala bez krwawien na bol brzucha, ale fakt, ze ja mialam skierowanie od lekarza.Jedym z powodow byl m.in. Wiek 30lat! :) apropos wieku:) jak Malenstwo dotrwa ze mna do konca to Bedzie to moj najszczesliwszy rok, a przeciez nie moze bic inaczej:) A Ty jak krwawisz to koniecznie lez, przekaz wszystkie obowiazki mezowi, dzieci jesli mozesz podrzuc tesciom, zeby zadbac tylko o siebie przynajmniej przez kilka dni. U mnie w ciagu tyg sie czesciowo wchlonal, a nie lezalam 100 proc czasu, bo codziennie jakis obiad, opgarnac kuchnie pranie I takie niby drobnostki, ale zawsze. Dlatego teraz leze w szpitalnych murach I nic nie robir:) dla pocieszenia powiem Ci ze mnie tez zlecili bete no I morfologie, ale nic wiecej.Pozdrawiam Was serdecZnie!

sawi i inne dziewczyny, pewnie macie racje, lepiej dmuchać na zimne i pojechać dwa razy za dużo niż raz za mało.Piszecie o mdłościach, nie zazdroszczę ale mnie z kolei martwi totalny brak objawów (poza pełnymi piersiami). Niby w poprzedniej ciąży miałam tak samo ale jak by były to przynajmniej czułabym że w ciąży jestem :/
Nie martw sie tylko ciesz, ze tak bezproblemowo to przechodzisz :)

sawi i inne dziewczyny, pewnie macie racje, lepiej dmuchać na zimne i pojechać dwa razy za dużo niż raz za mało.

Piszecie o mdłościach, nie zazdroszczę ale mnie z kolei martwi totalny brak objawów (poza pełnymi piersiami). Niby w poprzedniej ciąży miałam tak samo ale jak by były to przynajmniej czułabym że w ciąży jestem :/
ojjj ja też miałam bezobjawowo ale w mijającym tygodniu były wymioty (tylko raz) i dziś cały dzien mdli....wiec też nie am szału
a w poprzednich ciążach odrazu czułam ciąże,mdłości,wymioty,piersi obolał,a teraz jakbym miała porównać to cisza

reklama
Bubles Najlepszego, spelnienia marzen I zdrowej kruszynki :)RenataT mnie przyjeli do szpitala bez krwawien na bol brzucha, ale fakt, ze ja mialam skierowanie od lekarza.Jedym z powodow byl m.in. Wiek 30lat! :) apropos wieku:) jak Malenstwo dotrwa ze mna do konca to Bedzie to moj najszczesliwszy rok, a przeciez nie moze bic inaczej:) A Ty jak krwawisz to koniecznie lez, przekaz wszystkie obowiazki mezowi, dzieci jesli mozesz podrzuc tesciom, zeby zadbac tylko o siebie przynajmniej przez kilka dni. U mnie w ciagu tyg sie czesciowo wchlonal, a nie lezalam 100 proc czasu, bo codziennie jakis obiad, opgarnac kuchnie pranie I takie niby drobnostki, ale zawsze. Dlatego teraz leze w szpitalnych murach I nic nie robir:) dla pocieszenia powiem Ci ze mnie tez zlecili bete no I morfologie, ale nic wiecej.Pozdrawiam Was serdecZnie!
wiek 30 lat to nie jest taki straszny.bez przesady:-D dobra pora na ciąże,poród...
a coś jeszcze mówili Tobie czemu zostawiają? czy chcą porobić wszystkie badania?

Do góry