reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Z chlopakami tato nie bardzo moze jechac. wizyty popoludniowe. a on w pracy od 15 jest.
ale chyba odwolam ,a lbo z bratem pojade, bo szkoda mi przekladac.

reklama
Sawi ja tylko napisalam co mi powiedziano na IP. Ja bylam z bardzo delikatnym plamieniem i rowniez mnie bez problemu przyjeli ale zorientowalam sie ze troche spanikowalam. I niestety na tym etapie niewiele da sie zrobic, natura decyduje. Mozna brac tony duphastonu i lezec plackiem ale jak ma byc zle to bedzie.

Renata oczywiscie trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.
zgadza się,ale każda z Nas właśnie na początku wiedząc jak może być próbuje ratować,właśnie wizytą na IP duphastonem itp...
ja miałabym sobie za złe jakbym zbagatelizowała i nie pojechała,czekała do wizyty a na wizycie by sie okazało że już po,a później bym dumała ze mogli mi dać duphaston i byłoby ok.....wiesz o co mi chodzi.....

ja każdą ciąże miałam inną a to moja już 4 bo pierwsza obumarła i wtedy brałam luteine,dostałam ostrych bóli w krzyżu,lekarz mi odrazu skierowanie do szpitala wypisał, pojechałam do szpitala tam mnie badały wszystko wygladało ok,usg niby robiła i też ok,ale żadnego wydruku nie dostałam bo podobno tusz sie skończył,nic mi nei zlecili...oczywiscie wtedy poczułam ulge i wróciłam do domu...ale za 3 tyg. miałam wizyte u gina i okazało się że w 9 tyg. obumarło a to było wtedy jak byłam w szpitalu,kiedy bóle z krzyża miałam.....
i oczywiście obwiniam szpital,jakbym to ruszyła wtedy to nei ciekawie by mieli...a jakbym nie pojechała do szpitala to napewno bym siebie obwiniła że nei pojechałam i że gdybym to zrobiła uratowaliby

Bubles najlepszego. :*** Tyle dam rady napisac. Co zjem to wyrzygam. Nadia z tata u tesciow. A ja w lozku. Kolejna wizytę mam 7 lutego. Gim powiedzial wczoraj ze jak dalej bede sie tak zle czula da skierowanie do szpitala:((

sawi i inne dziewczyny, pewnie macie racje, lepiej dmuchać na zimne i pojechać dwa razy za dużo niż raz za mało.

Piszecie o mdłościach, nie zazdroszczę ale mnie z kolei martwi totalny brak objawów (poza pełnymi piersiami). Niby w poprzedniej ciąży miałam tak samo ale jak by były to przynajmniej czułabym że w ciąży jestem :/

Bubles Najlepszego, spelnienia marzen I zdrowej kruszynki :)RenataT mnie przyjeli do szpitala bez krwawien na bol brzucha, ale fakt, ze ja mialam skierowanie od lekarza.Jedym z powodow byl m.in. Wiek 30lat! :) apropos wieku:) jak Malenstwo dotrwa ze mna do konca to Bedzie to moj najszczesliwszy rok, a przeciez nie moze bic inaczej:) A Ty jak krwawisz to koniecznie lez, przekaz wszystkie obowiazki mezowi, dzieci jesli mozesz podrzuc tesciom, zeby zadbac tylko o siebie przynajmniej przez kilka dni. U mnie w ciagu tyg sie czesciowo wchlonal, a nie lezalam 100 proc czasu, bo codziennie jakis obiad, opgarnac kuchnie pranie I takie niby drobnostki, ale zawsze. Dlatego teraz leze w szpitalnych murach I nic nie robir:) dla pocieszenia powiem Ci ze mnie tez zlecili bete no I morfologie, ale nic wiecej.Pozdrawiam Was serdecZnie!

sawi i inne dziewczyny, pewnie macie racje, lepiej dmuchać na zimne i pojechać dwa razy za dużo niż raz za mało.Piszecie o mdłościach, nie zazdroszczę ale mnie z kolei martwi totalny brak objawów (poza pełnymi piersiami). Niby w poprzedniej ciąży miałam tak samo ale jak by były to przynajmniej czułabym że w ciąży jestem :/
Nie martw sie tylko ciesz, ze tak bezproblemowo to przechodzisz :)

sawi i inne dziewczyny, pewnie macie racje, lepiej dmuchać na zimne i pojechać dwa razy za dużo niż raz za mało.

Piszecie o mdłościach, nie zazdroszczę ale mnie z kolei martwi totalny brak objawów (poza pełnymi piersiami). Niby w poprzedniej ciąży miałam tak samo ale jak by były to przynajmniej czułabym że w ciąży jestem :/
ojjj ja też miałam bezobjawowo ale w mijającym tygodniu były wymioty (tylko raz) i dziś cały dzien mdli....wiec też nie am szału
a w poprzednich ciążach odrazu czułam ciąże,mdłości,wymioty,piersi obolał,a teraz jakbym miała porównać to cisza

reklama
Bubles Najlepszego, spelnienia marzen I zdrowej kruszynki :)RenataT mnie przyjeli do szpitala bez krwawien na bol brzucha, ale fakt, ze ja mialam skierowanie od lekarza.Jedym z powodow byl m.in. Wiek 30lat! :) apropos wieku:) jak Malenstwo dotrwa ze mna do konca to Bedzie to moj najszczesliwszy rok, a przeciez nie moze bic inaczej:) A Ty jak krwawisz to koniecznie lez, przekaz wszystkie obowiazki mezowi, dzieci jesli mozesz podrzuc tesciom, zeby zadbac tylko o siebie przynajmniej przez kilka dni. U mnie w ciagu tyg sie czesciowo wchlonal, a nie lezalam 100 proc czasu, bo codziennie jakis obiad, opgarnac kuchnie pranie I takie niby drobnostki, ale zawsze. Dlatego teraz leze w szpitalnych murach I nic nie robir:) dla pocieszenia powiem Ci ze mnie tez zlecili bete no I morfologie, ale nic wiecej.Pozdrawiam Was serdecZnie!
wiek 30 lat to nie jest taki straszny.bez przesady:-D dobra pora na ciąże,poród...
a coś jeszcze mówili Tobie czemu zostawiają? czy chcą porobić wszystkie badania?

Do góry