reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ann_ to chyba jakis taki dzien maja te nasze maluchy, bo moj dzisiaj tez tylko na rekach chce.

Teraz Maz przejal warte, a ja odciagam pokarm, bo chcemy sprobowac w nocy dawac butle:)

U nas u kazdego maluszka zalecaja USG bioderek w 6 tygodniu, dostaniemy skierowanie od lekarza jak przyjdzie do domu na wizyte. Musze w przyszlym tygodniu zadzwonic do szpitala jak z terminami, bo ponoc tragedia, wiec pewnie tez nas czeka prywatna wizyta.

Dziewczyny a ja nie mialam zadnego problemu zeby umowic sie na kontrole bioderek na nfz. Najpierw byla wizyta i ortopeda dokladnie zbadal malego, pozniej usg.
Zauwazylam ze do takich maluszkow maja inne podejscie i robia wszystko zeby znalesc termin na te standardowe wizyty, przynajmniej u mnie.

Jejku jestem w szoku co piszecie. Co za kraj.
Chyba rzeczywiscie nam sie udalo.

Jeszcze jak wyszly te lekko skrzywione stopki to lekarz powiedzial zeby przyjsc za 2 miesiace na kontrole i nie musze miec kolejnego skierowania.

reklama
U nas też bez problemu ze skierowaniem i umówieniem wizyty na usg bioderek. Dziś Mała miała usg główki i potwierdziła się asymetria :crazy:
Padam na twarz ze zmęczenia. Wyrzuty sumienia mam, że na zajęcia chodzę zamiast cały czas być z Zosią. Trudne te macierzyństwo.
Przepraszam, że tylko o sobie. Czytam Was regularnie, ale nie mam sił teraz, żeby każdej odpisać.

Do góry