reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ann_ to chyba jakis taki dzien maja te nasze maluchy, bo moj dzisiaj tez tylko na rekach chce.

Teraz Maz przejal warte, a ja odciagam pokarm, bo chcemy sprobowac w nocy dawac butle:)

U nas u kazdego maluszka zalecaja USG bioderek w 6 tygodniu, dostaniemy skierowanie od lekarza jak przyjdzie do domu na wizyte. Musze w przyszlym tygodniu zadzwonic do szpitala jak z terminami, bo ponoc tragedia, wiec pewnie tez nas czeka prywatna wizyta.

Dziewczyny a ja nie mialam zadnego problemu zeby umowic sie na kontrole bioderek na nfz. Najpierw byla wizyta i ortopeda dokladnie zbadal malego, pozniej usg.
Zauwazylam ze do takich maluszkow maja inne podejscie i robia wszystko zeby znalesc termin na te standardowe wizyty, przynajmniej u mnie.

Jejku jestem w szoku co piszecie. Co za kraj.
Chyba rzeczywiscie nam sie udalo.

Jeszcze jak wyszly te lekko skrzywione stopki to lekarz powiedzial zeby przyjsc za 2 miesiace na kontrole i nie musze miec kolejnego skierowania.

reklama
U nas też bez problemu ze skierowaniem i umówieniem wizyty na usg bioderek. Dziś Mała miała usg główki i potwierdziła się asymetria :crazy:
Padam na twarz ze zmęczenia. Wyrzuty sumienia mam, że na zajęcia chodzę zamiast cały czas być z Zosią. Trudne te macierzyństwo.
Przepraszam, że tylko o sobie. Czytam Was regularnie, ale nie mam sił teraz, żeby każdej odpisać.

Do góry