Dzien dobry
Jestem wyspana amen ;D
Jedzonko mniwj wiecej co 3,5 godziny i nyny a polozylismy sie juz chwile po 9
Maltanka mnie czasem tez wywali.. Nerwy mam wtedy takie ze checi do pisania drugi raz odchodza.. Albo brak czasu...
Ann ja tak wlasnie robie jem w miare normalnie oprocz grzybow kapusty i cytrusow a jak widze ze cos szkodzi to juz sie pilnuje zeby tego nie jesc... I tyle..
A zjedz sobie takie ciacho.. Kawaleczek nie zaszkodzi
Ja od poniedzialku chce zaczac diete.. Ze slodyczy tylko biszkopty i sok jablkowy a tak to duzo wody i cwiczenia zobzczymy czy mi sie uda...
Emka no wlasnie jak u was ???
Wesolutka , Anusia a wy gdzie sie podziewacie ???
Jutro robimy urodziny meza wiec dzis znowu ciatsto sprzatanie .. A jutro naszykujemy reszte
Milego dnia kochane
Jestem wyspana amen ;D
Jedzonko mniwj wiecej co 3,5 godziny i nyny a polozylismy sie juz chwile po 9
Maltanka mnie czasem tez wywali.. Nerwy mam wtedy takie ze checi do pisania drugi raz odchodza.. Albo brak czasu...
Ann ja tak wlasnie robie jem w miare normalnie oprocz grzybow kapusty i cytrusow a jak widze ze cos szkodzi to juz sie pilnuje zeby tego nie jesc... I tyle..
A zjedz sobie takie ciacho.. Kawaleczek nie zaszkodzi
Ja od poniedzialku chce zaczac diete.. Ze slodyczy tylko biszkopty i sok jablkowy a tak to duzo wody i cwiczenia zobzczymy czy mi sie uda...
Emka no wlasnie jak u was ???
Wesolutka , Anusia a wy gdzie sie podziewacie ???
Jutro robimy urodziny meza wiec dzis znowu ciatsto sprzatanie .. A jutro naszykujemy reszte
Milego dnia kochane