reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Wesolutka my też właśnie bezpośrednia z niemic mamy bo na allegro to bałam się kupić. Dajemy małej po 6 kropelek do każdego jedzenia od wczoraj. Na chwilę obecną jakoś różnicy nie widzę...ale myślę, że jeszcze za szybko, oby...

reklama
Maddlena zdrówka dla chłopaków!

Kusiak współczuję! Może to nie kolki tylko chwilowe problemy z brzuszkiem i przejdą... Trzymam kciuki!

Podwójne i potrójne mamy podziwiam szczerze!

My po spacerku i właśnie cycujemy :)

Hello!
Ja dzis juz po usg - dziecko na ok. 3.5kg wiec w normie...za to nieduzy ubytek wod plodowych...(choc sie nie sacza)...
W kazdym razie mam sie stawic na noc na monitoring a jutro beda wywolywac, bo skoro jestem po terminie to lepiej nie ryzykowac...

Z tym,ze polozna zrobila mi rano jeszcze masaz szyjki i od ponad 2h mam regularne skurcze co 5 min....wiec nie wiem, ale moze nawet dzis urodze. Poki co, sa w miare znosne i mam problem z rozpoznaniem czy to juz to! :-D W kazdym razie za pol godziny odbieramy dzieci ze szkoly i jedziemy do szpitala - niech sprawdza, bo rano bylo 2-3 cm rozwarcia i dziecko bardzo nisko....wiec moze jednak cos ;-)

Felicity trzymam kciuki!!!!! Oby to było juz to ! Coś czuję, że bedziesz pierwsza ;)
Moja uparciuszka póki co nic nie planuje ;))) chyba zostanie w brzuchu do poniedziałku ;)

Animka tez tak mialam przy natusi ;) to sie nazywa chec kolejnego dziecka a teraz nie brakuje mi go wcale i mam cicha nadzieje ze juz nam sie kolejnego dzieciaczka nie zachce ;) teraz wiem ze nie mam sily ani checi na kolejna ciaze .. A co czas pokaze to zobaczymy...

reklama
Do góry