reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ja od rana w szpitalu, jutro wywoływanie tylko nie wiem czy od razu oksytocyna czy pierw ten balonik. Nie wiecie od czego to zależy co mi zleci? Mam małe skurcze niewyczuwalne i zero rozwarcia.

reklama
kusiak - no nareszcie !!!! gratulacje :-)

my najprawdopodobniej jutro do domu. Agata to maly ssak, kocha cycusie i traktuje je jak smoczka a ja umieram z bolu nadal przy karmieniu.

caly czas sie modle zeby ide mnie nie zalapala przeziebienia.
nawet nie moge jej wycalowac lub chocby przytulic i powachac to male cialko bo nie chce na nia kichac i chuchac...

malutka jest piekna i kocham ja nad zycie. juz wiem jak mozna kochac wiecej niz jedno dzieciatko.

co z Emka?

Kusiak - gratulacje. Ty to się naczekałaś :) Fantastycznie, że już jesteście po :)
Moja jak tak dalej posiedzi w środku tez będzie miała słuszną wagę - póki co 3800.

kusiak gratulacje

alicja mnie teraz tak nie bolą przy drugim, ale przy Hubercie pamiętam przez dwa tygodnie zagryzałam zęby i wyłam z bólu przy karmieniu zanim mi się piersi nie przyzwyczaiły

a Emka się nie odezwała, pisałam do niej, pewnie jest już po i odpoczywa

Troche sie martwie. Wlasnie przychodzi juz drugi pediatra ogladac mala bo ma jakies problemy z oddychaniem :/ i jej temperatura ciala nie chce sie podniesc.

Kusiak, nie nakrecaj sie niepotrzebnie. Kciuki za malutka :*

Ala, a moze taka maseczka jak nosz alekarze by pomogla? Ja pamietam ze jak bylam chora, to wlasnie chodzilam w niej zeby oli nie zarazic jak karmilam piersia

reklama
Jak tam dziewczyny? Ile jeszcze zostało w dwupaku? Jutro macie ostatni dzień września więc musicie się pośpieszyć :-)
Ja najprawdopodobniej jutro już wyjdę ze szpitala więc może będę miała w domku trochę więcej czasu to co nieco nadrobię :-)
Pola jest przecudna i bardzo grzeczna. Kochamy ją nad życie! Dopiero teraz wiemy co to znaczy miłość do dziecka. Nie mogę się na nią napatrzeć..
Pozdrawiam Was wszystkie :-)
Nie wiem jeszcze, które urodziły, ale gratuluję! Wiem co oznacza ten cud i dziecko naprawdę wynagradza każde czekanie i każdy ból!

Do góry