reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

EM ka jak co 1,5 minuty to już nieźle:tak: Oby Nikoś postanowił dzisiaj wyjść:))

Felicity
może u Ciebie cisza przed burzą:D

Kusiak jak tam?:)

Ja torbę w razie czego przepakowałam, żeby wiedzieć gdzie co jest:-D

reklama
Bubbles, Kusiak, Emka :) która pierwsza? :)
3mam kciuki za wszystkie akcje porodowe tak samo :)
Maluchy wyskakiwac na świat!!!
A u nas dziś mija MIESIAC :)
Jak ten czas szybciutko mija.. A dzieciątka rosną z dnia na dzień :) gdyby nie to ze ma się obowiązki to ja bym mogla siedzieć i patrzeć na Anastazje cały caly czas, zeby nic mnie nie ominęło :)

Amelia, jeśli coś jest nie tak to sama dobrze wiesz że lepiej zostać w szpitalu żeby wszystko się naprawilo.
Trzymamy kciuki za Malutka żeby zdrowiala i za Ciebie żebyś była twardą dla CoreczKi :)

Witam z "rana" mloda dzis ladnie dala nam pospac z drobnymi pobudkami hehhe
No dziewczyny zycze szybko rozkreczjacej sie akcji bo widze ze cos sie dziej ale powoli.
Amaliee trzymam kciuki za małą, na pewno bedzie wszysto ok.

I nic... Skurcze niby sa ale malutkie, nie takie bolesne i nie za czesto. Nawet sluz z krwia znikl. Ale to nic bo i tak mi dzis wywolaja porod. Tylko jestem zla bo to byla ostatnia noc przed porodem, mialam sie wyspac zeby miec sily i sie zupelnie nie wyspalam :/

Emka i Bubbles &&& za Was.

Amaliee na pewno z mala bedzie dobrze.

Wojniczanka powodzenia:)

Dziewczyny myslicie, ze moge cos zjesc? Jak tak to co?? Bo z tego wszystkiego nawet sniadania nie zjadlam i boje sie, ze dlugo nie wytrzymam:/

reklama
Do góry