reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
U nas kolejne ważenie i Wiki kolejne 100g do przodu :-)
Były już wyniki i pani pediatra przyszła przekazać ze poziom zoltaczki spadł z 18 na 10 :-) i jutro lekarz ja będzie badał i jak będzie ok to odstawiamy naświetlanie w inkubatorze :-)
To się Wiki ucieszy bo nienawidzi okularów które trzeba zakładać ;-)

Amaliee &&& trzymam za jutro :-)

Oj widzę szykują się nam znowu hurtowe porody... i dobrze, w końcu miesiąc trzeba zakończyć z zerowym bilansem :-)Powodzenia tym co już w szpitalu, jeszcze chwwilka i będzie po :-)
Shiran, kciuki za szybkie wyjście.

My dzisiaj noc nieprzespaną mieliśmy. Franka dopadł katar i trzeba było go nosić.. potem "spał" z nami wysoko na poduchach i co chwilę się wybudzał z płaczem.. dzisiaj chodzilismy jak zoombie. Byliśmy u learza i na szczęście ty katar, dobrze że szybko się zorientowaliśmy o co chodzi i mogliśmy zadziałać. Już jest o niebo lepiej i mam nadzieję, że dzisiaj trochę pośpimy. Jak nie kolki to inne dziadostwa i tak jeszcze parę llat :-) Musiałąm odwołać dzisiaj fyzjera i teraz ciężko będzie mi się wbić na szybko a moje włosy już się proszą o odnowę... chciałąm męża jeszcze wykorzystać póki jest w domciu, żeby potem babci nie angazowac jak się będę upiększała, bo mi dziecko rozpuści nosząc na rękach ;-)
U nas dzisiaj czwarty tydzień stuknął Franciowi.. czas leci jak szalony.
Spokojnej nocy a jak będzie jakaś akcja to szybka i bezbolesna :-)

Smoky - szybko chrzcicie, my myślimy nad końcem listopada, na szczęście mama się do organizacji chrzcin zgłosiła
U nas ciężki dzień - Zosia przez kilka godzin nie spała tylko na piersi mi wisiała, a jak nie wisiała, to się darła, że nie wisi. Za chwilę idę spać, oby było lepiej.
Nierozpakowanej 13-tce życzę owocnej nocy :)

5 dni do końca września i szczęśliwa 13, dziewczyny do roboty ;] trzymam kciuki!
A my dziś mieliśmy pierwszą kąpiel, dziewczyna jak i tatuś spisali sie na medal a oto dowody;]
_DSC8584.jpgunnamed.jpg
i jeszcze wideo
[video=youtube;pm0UWzZolog]https://www.youtube.com/watch?v=pm0UWzZolog&feature=youtu.be[/video]

Załączniki

• _DSC8584.jpg
    _DSC8584.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 95
  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 76
Maltanka kochana bedzie juz tylko lepiej , a dzidzie tak czy siak przystawiaj, pamiętaj ze teraz nie jadłas tak jak powinnaś to i z czego ten pokarm miał sie robić zaraz bedzie lepiej;)

Ja juz dzis powiedziałam mężowi ze bez Nikosia nie wychodzę z porodówki ;) wiec dziewczyny Pls zwciskajcie kciuki za moje rozwarcie;) co by te grota sie otworzyły ;) i bokser zrobił plusk na mamuni brzuch ;)

Witajcie kochane ;)

Emka i reszta rodzacych &&&&&& za Was i wasze dzieciaczki ;**

Dziekuje za wczorajsze zyczenia urodzinowe ;) :*

U nas spokojnie dzieci ogolnie grzrczne Dominis juz nie spi ciagle.. Rozglada sie i minki robi ;)

Wczoraj udalo nam sie nawet ciasto ukulac i obiad i sprzatanie wiec luz ;)

Byla polozna zachwalala malego ze duzy silny (glowke ppdnosi) i grzeczny ;) zoltaczka nam schodzi wiec sie ciesze :)
Buziaki dla was dziewczynki ;****

reklama
Do góry