reklama
U nas kolejne ważenie i Wiki kolejne 100g do przodu :-)
Były już wyniki i pani pediatra przyszła przekazać ze poziom zoltaczki spadł z 18 na 10 :-) i jutro lekarz ja będzie badał i jak będzie ok to odstawiamy naświetlanie w inkubatorze :-)
To się Wiki ucieszy bo nienawidzi okularów które trzeba zakładać ;-)
Amaliee &&& trzymam za jutro :-)
Były już wyniki i pani pediatra przyszła przekazać ze poziom zoltaczki spadł z 18 na 10 :-) i jutro lekarz ja będzie badał i jak będzie ok to odstawiamy naświetlanie w inkubatorze :-)
To się Wiki ucieszy bo nienawidzi okularów które trzeba zakładać ;-)
Amaliee &&& trzymam za jutro :-)
joani
Fanka BB :)
Oj widzę szykują się nam znowu hurtowe porody... i dobrze, w końcu miesiąc trzeba zakończyć z zerowym bilansem :-)Powodzenia tym co już w szpitalu, jeszcze chwwilka i będzie po :-)
Shiran, kciuki za szybkie wyjście.
My dzisiaj noc nieprzespaną mieliśmy. Franka dopadł katar i trzeba było go nosić.. potem "spał" z nami wysoko na poduchach i co chwilę się wybudzał z płaczem.. dzisiaj chodzilismy jak zoombie. Byliśmy u learza i na szczęście ty katar, dobrze że szybko się zorientowaliśmy o co chodzi i mogliśmy zadziałać. Już jest o niebo lepiej i mam nadzieję, że dzisiaj trochę pośpimy. Jak nie kolki to inne dziadostwa i tak jeszcze parę llat :-) Musiałąm odwołać dzisiaj fyzjera i teraz ciężko będzie mi się wbić na szybko a moje włosy już się proszą o odnowę... chciałąm męża jeszcze wykorzystać póki jest w domciu, żeby potem babci nie angazowac jak się będę upiększała, bo mi dziecko rozpuści nosząc na rękach ;-)
U nas dzisiaj czwarty tydzień stuknął Franciowi.. czas leci jak szalony.
Spokojnej nocy a jak będzie jakaś akcja to szybka i bezbolesna :-)
Shiran, kciuki za szybkie wyjście.
My dzisiaj noc nieprzespaną mieliśmy. Franka dopadł katar i trzeba było go nosić.. potem "spał" z nami wysoko na poduchach i co chwilę się wybudzał z płaczem.. dzisiaj chodzilismy jak zoombie. Byliśmy u learza i na szczęście ty katar, dobrze że szybko się zorientowaliśmy o co chodzi i mogliśmy zadziałać. Już jest o niebo lepiej i mam nadzieję, że dzisiaj trochę pośpimy. Jak nie kolki to inne dziadostwa i tak jeszcze parę llat :-) Musiałąm odwołać dzisiaj fyzjera i teraz ciężko będzie mi się wbić na szybko a moje włosy już się proszą o odnowę... chciałąm męża jeszcze wykorzystać póki jest w domciu, żeby potem babci nie angazowac jak się będę upiększała, bo mi dziecko rozpuści nosząc na rękach ;-)
U nas dzisiaj czwarty tydzień stuknął Franciowi.. czas leci jak szalony.
Spokojnej nocy a jak będzie jakaś akcja to szybka i bezbolesna :-)
M
Mar1
Gość
Smoky - szybko chrzcicie, my myślimy nad końcem listopada, na szczęście mama się do organizacji chrzcin zgłosiła
U nas ciężki dzień - Zosia przez kilka godzin nie spała tylko na piersi mi wisiała, a jak nie wisiała, to się darła, że nie wisi. Za chwilę idę spać, oby było lepiej.
Nierozpakowanej 13-tce życzę owocnej nocy
U nas ciężki dzień - Zosia przez kilka godzin nie spała tylko na piersi mi wisiała, a jak nie wisiała, to się darła, że nie wisi. Za chwilę idę spać, oby było lepiej.
Nierozpakowanej 13-tce życzę owocnej nocy
Załączniki
maltanka
Witajcie
Ja na szybko dzisiaj 3 noc nie przespana,mały głodny mleka nie ma i staliśmy tylko godz.
Do tego chodze jak połamana nadal. Póki co stwierdzam że sn lepszy niż cc a z zzo to pewnie wogole bajka
Ja na szybko dzisiaj 3 noc nie przespana,mały głodny mleka nie ma i staliśmy tylko godz.
Do tego chodze jak połamana nadal. Póki co stwierdzam że sn lepszy niż cc a z zzo to pewnie wogole bajka
EM Ka
Maltanka kochana bedzie juz tylko lepiej , a dzidzie tak czy siak przystawiaj, pamiętaj ze teraz nie jadłas tak jak powinnaś to i z czego ten pokarm miał sie robić zaraz bedzie lepiej
Ja juz dzis powiedziałam mężowi ze bez Nikosia nie wychodzę z porodówki wiec dziewczyny Pls zwciskajcie kciuki za moje rozwarcie co by te grota sie otworzyły i bokser zrobił plusk na mamuni brzuch
Ja juz dzis powiedziałam mężowi ze bez Nikosia nie wychodzę z porodówki wiec dziewczyny Pls zwciskajcie kciuki za moje rozwarcie co by te grota sie otworzyły i bokser zrobił plusk na mamuni brzuch
Witajcie kochane
Emka i reszta rodzacych &&&&&& za Was i wasze dzieciaczki ;**
Dziekuje za wczorajsze zyczenia urodzinowe :*
U nas spokojnie dzieci ogolnie grzrczne Dominis juz nie spi ciagle.. Rozglada sie i minki robi
Wczoraj udalo nam sie nawet ciasto ukulac i obiad i sprzatanie wiec luz
Byla polozna zachwalala malego ze duzy silny (glowke ppdnosi) i grzeczny zoltaczka nam schodzi wiec sie ciesze
Buziaki dla was dziewczynki ;****
Emka i reszta rodzacych &&&&&& za Was i wasze dzieciaczki ;**
Dziekuje za wczorajsze zyczenia urodzinowe :*
U nas spokojnie dzieci ogolnie grzrczne Dominis juz nie spi ciagle.. Rozglada sie i minki robi
Wczoraj udalo nam sie nawet ciasto ukulac i obiad i sprzatanie wiec luz
Byla polozna zachwalala malego ze duzy silny (glowke ppdnosi) i grzeczny zoltaczka nam schodzi wiec sie ciesze
Buziaki dla was dziewczynki ;****
reklama