BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Ja sie melduje, ze u mnie ciszaaa tzn. Brzuch cos zaczal pobolewac, ale nic sie na dzisiejsza noc niestety nie zapowiada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja ciągle zapominam o tej herbacie, dla mnie ona w ogóle nie ma smaku właśnie nie wiem w czym ona niby ma pomócfelicity - ja tez piję tą paskudną herbatkę już jakiś czas, wiesiołka łykam, ale szczerze mówiąc to nie wiem czy coś to daje, czy może dopiero da przy porodzie? tzn że może łatwiej pójdzie czy coś
mi gratis dziś stopy spuchły jeszcze bardziej niż normalnie i w ogóle mam tak dziwnie, że pięty mnie tak mocno bolą, że stać nie mogę normalnie.
Myślałam jeszcze kilka dni temu, że brzuch nie może być już bardziej napięty - myliłam się. czuję się jakbym miała eksplodować, no żesz ku.wa dość.
wykorzystałabym narzeczonego, ale w ogóle nie mam na to ochoty, jestem tak obolała, że chyba nie ma nawet sensu próbować... ;((((