Rajo super brzuszek
Hihi i fajnie podskakuje
o jaaa i Ty tez juz rodzisz
No nie wytrzymam
ania, usypiajac Ole zasnelam i snilo mi sie ze w piatek na izbie przyjec zrobili usg i mloda wazyla 4500 i tak czekalam do soboty na ciecie
a co do obrocenia, to zalezy ile ma miejsca w brzuszku, chociaz bardziej obstawiam ze kreci sie dookola niz zeby odwrocic sie do gory nogami
(osobiscie nie znam przypadku zeby sie dziecko odwrocilo z glowkowej pozycji w miednicowa, czy posladkowa, za to w druga strone tak)
Ann, nie nie cc to chyba po weekendzie jesli by te proby wywolywania nie zadzialaly. Ale bez "jajów" mam nadzieję, że się ruszy
skoro to rozwarcie się robi z nieregularnych moich bóli, to moze w piątek jak mnie przyjmą będzie 5 cm rozwarcia i po oxy szybko ruszy
Swoją drogą przy porodzie z Olą te pierwsze 2 cm chyba 5 godzin mi schodziły...
maltanka, rozbawilo mnie Twoje sformulowanie o promocji na dwupak hahaha
Ola, trzymam kciuki za jutro. Powiem Ci, że mnie jak zostawili na patologii w pierwszej ciazy, bo mialam plamienie i Ola wychodzila 2800 na usg po terminie, to z wrazenia rano mi odpadl czop, a o 15 odeszly wody
A o polnocy sie urodzila
Takze moze u Ciebie tez stres podziala mobilizujaco
masz na 7 rano sie stawic?
Dla pocieszenia Ci powiem, ze niezaleznie od tego w ktorym szpitalu bylabys na ktg i tak by Cie zostawili w 41 tc, bo ponoc takie sa teraz zalecenia
anusia, hahaha dobre
moze jak wybierzecie imie to Dama zdecyduje sie na opuszczenie dotychczasowego lokum
Ala, dzieki :* juz sie nastawilam pozytywnie, przynajmniej za tydzien o tej porze jest szansa ze bedziemy juz w domku <3
No no widze ze duzo z nas ma plany na dziesiejsza pelnie
ewentualnie jutrzejsza date 9.09.
Bubbles, fajnie, i panowie chyba bardziej zdecydowani niz wrzesniowe dziewczynki!
mnie wszyscy pocieszaja ze duze dzieci latwiej sie rodzi bo bardziej napieraja
Takze wiesz 2 godziny i po temacie
dorcia, gratuluje udanego ktg
ninka, witaj - ja mam takie bole tak jakby mi w szyjke (ktorej nie mam) igly wbijali
catedra, ale jak sie otworzysz (w sensie odpadnie ten czop) to juz chyba idzie samo
czego Ci zycze. Moze jutro juz bedziesz tulila maluszka
Marciatko buhahaha zaraz bedziemy podczytywac ktore pazdziernikowki sie rozpakowaly
a tutaj motywator na dzisiejsza noc!!!
Superksiężyc - najjaśniejsza pełnia - Artykuły - Magia w Onet.pl